gusia0106 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='idusiek']ało :) To super! A czy ja mogę wpaść na spacer w piątek? Dzisiaj odpada, bo będę ok 21 w domu, wczoraj tez jakos tak wróciłam i już nie zawracałam Ci głowy ,bo i tak ze zdjec by nic nie było :/[/QUOTE] Zapraszam ;) O 19 jestem umówiona z Państwem pod SGGW Quote
Tora&Faro Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Też jestem ciekawa jak Larcia....smakują jej ciasteczka?:) Quote
gusia0106 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Smakują ;) Tyle, że skacze na mnie swoimi wielkim łapskami ;) Spacerowo grzeczniejsza, nawet przyzwoicie chodzi na smyczy, blizna pooperacyjna zagojona całkowicie, futerko na brzuszku i na łapce odrasta. Czyli wszystko gra ;) Quote
Tora&Faro Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='gusia0106']Smakują ;) Tyle, że skacze na mnie swoimi wielkim łapskami ;) Spacerowo grzeczniejsza, nawet przyzwoicie chodzi na smyczy, blizna pooperacyjna zagojona całkowicie, futerko na brzuszku i na łapce odrasta. Czyli wszystko gra ;)[/QUOTE] hmm....no to chyba czas do domku:) Quote
mysza 1 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Miałam telefon w sprawie Lary- okolice Krakowa, gdyby padało to Lara by mogła wchodzić do piwnicy! Super, wyobrażacie sobie taki luksus? Poprzedniego psa samochód zabił, bo wyszedł. Lara to nie wyjdzie ;) Dostało mi się za wysokie wymagania:evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mysza 1']Miałam telefon w sprawie Lary- okolice Krakowa, gdyby padało to Lara by mogła wchodzić do piwnicy! Super, wyobrażacie sobie taki luksus? Poprzedniego psa samochód zabił, bo wyszedł. Lara to nie wyjdzie ;) Dostało mi się za wysokie wymagania:evil_lol:[/QUOTE] Jak mogłaś nie docenić takich luksusów to ja nie wiem:evil_lol: Quote
gusia0106 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mysza 1']Miałam telefon w sprawie Lary- okolice Krakowa, gdyby padało to Lara by mogła wchodzić do piwnicy! Super, wyobrażacie sobie taki luksus? Poprzedniego psa samochód zabił, bo wyszedł. Lara to nie wyjdzie ;) Dostało mi się za wysokie wymagania:evil_lol:[/QUOTE] Nie no, ja widzę, że kontakt w sprawie adopcji to MUSI być podany na mnie bo z Tobą to się nie idzie dogadać ;) Quote
idusiek Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 a ta wizyta kogos to była?:) p.s. gusia moge dzisiaj ok 20 podobic Larci foty- chcesz? Quote
gusia0106 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='idusiek']a ta wizyta kogos to była?:)[/QUOTE] dzisiaj o 19 Ciotka ;) Quote
gusia0106 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']Znaczy się że dzisiaj kciuki trzymamy?:)[/QUOTE] Trzymajcie ;) Może na pierwszy rzut oka Państwo nie zauważą, że to jedyny na całym świecie po prostu głupi owczarek niemiecki ;) Quote
Nutusia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Cantadorra']Gusia, ja nie wiem, co ty sie tak uparlas na Larcie. Czemu niby taka durna jest? Sika do miski z jedzeniem, czy jak?[/QUOTE] Bo Gusia taka wymagająca jest! W końcu Marleja niemalże do matury doprowadziła (co prawda wcześniej nawyzywała od glizd...), a do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja :) Quote
mysza 1 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='gusia0106']Nie no, ja widzę, że kontakt w sprawie adopcji to MUSI być podany na mnie bo z Tobą to się nie idzie dogadać ;)[/QUOTE] No jest, jakoś wolała ta Pani do mnie zadzwonić:evil_lol: Trzymam kciuki, ejj, ale niczego nie kuma? Przecież na smyczy chodzi lepiej... A te Twoje papugi luzem przy niej latają? Quote
Cantadorra Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Gusia uwzięła się na Larcię. Co mała biedna jej zrobiła? :) Quote
idusiek Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 ja sie zaraz wkurzę ! wypraszam sobie, ze Lara jest głupiutka! To kochana i mądra psina, ponadto każdy ostrowski psiak ma maturę i wyższe studia :P Quote
gusia0106 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mysza 1']No jest, jakoś wolała ta Pani do mnie zadzwonić:evil_lol: Trzymam kciuki, ejj, ale niczego nie kuma? Przecież na smyczy chodzi lepiej... A te Twoje papugi luzem przy niej latają?[/QUOTE] Luzem, spoko, na nie nie reaguje. Zuzia ją kręci więc siedzi w terrarium ;) No "siad" ją do tej pory uczę ;) Ona nic nie kuma - żadych poleceń. A nawet jak kuma to jest złośliwa i nie realizuje ;) Quote
mysza 1 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Pies indywidualista po prostu ;) Zuzia ją kręci to i szczur będzie ją kręcił pewnie. Quote
gusia0106 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mysza 1']Pies indywidualista po prostu ;) Zuzia ją kręci to i szczur będzie ją kręcił pewnie.[/QUOTE] Sądzę, że tak. Ale to kwestia przyzwyczajenia. Quote
Nutusia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ej tam, to nie Larcia jest za głupia, tylko... Gusia za mądra - ot i cała tajemnica! :) Quote
mysza 1 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']Nooo....ciekawe jak tam spacer?[/QUOTE] Gusia mi napisała, że ludzie superowi, jeśli się zdecydują to będzie miała bardzo fajny dom. Mają dac odpowiedź dzisiaj lub jutro. Mysle, że jej nie wezmą. Takie przeczucie ;) Quote
Tora&Faro Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='mysza 1']Gusia mi napisała, że ludzie superowi, jeśli się zdecydują to będzie miała bardzo fajny dom. Mają dac odpowiedź dzisiaj lub jutro. Mysle, że jej nie wezmą. Takie przeczucie ;)[/QUOTE] Ale optymizm:evil_lol:....może Cię zaskoczą;) Quote
Recommended Posts