Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Pomóżcie...szczerze mówiąc mam wyrzuty...namówiłam,a właściwie uprosiłam BUDRYSEK, by Gorbisię wzięła...a teraz tak bardzo ją obciążyłam...pomóżcie jeśli możecie...

...i jeszcze nawet na wątek nie wchodzę...Gorbuniu, pamiętam ,ale tylko samą pamięcią nie dam rady pomóc...
POMÓŻCIE- Gorbinia już prawie całkowicie zdrowa, może ktoś choć jaka karmę dla całej zgrai podrzuci, zasponsoruje?

Jak troszkę ogarnę się z ogłoszeń, zdrowotnie i sprzętowo, spróbuje jakiś bazarek sklecić,a dzięki cioteczkom...min. kocim cioteczkom- Evie2406, koreczkowi, malagos:loveu:...trochę fancików znajdę,a trochę może uda się i doprodukować...ALE POMÓŻCIE TERAZ, jeśli tylko możecie:oops:!

• 2 weeks later...
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie kolejna bieda :(

Lusi nie widzi...ma krwiaki w oczkach
nie je...tzn nie trafia do miseczki, gdy próbuje ja naprowadzić na jedzonko nie jest nim zainteresowana
ale przez strzykawkę chętnie je
wymaga karmienia co 4 godziny
nie wyrabiam juz czasowo i finansowo...ale co małam zrobić?
może ktoś pomoże?

http://www.dogomania.pl/threads/190313-Lusi-co-si%C4%99-sta%C5%82o-Nie-widzi-samodzielnie-nie-je-%28-%C5%BBywiec

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja zaglądam...!
Tylko niestety teraz kompletnie nie mam jak pomóc... Ale cały czas mocno trzymam kciuki, żeby w końcu znalazł się Ktoś kto pokocha Gorbisie i da Jej w końcu prawdziwy dom, taki na zawsze...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Umieszczę Gorbisię na nk i fb.

Nie dam rady przejrzeć w tej chwili wątków. BUDRYSEK na razie mogę przelać 30 zł jedorazowej. Wskaż mi tylko na jakiego podopiecznego najpilniej. Konto fundacyjne?

Posted

Cajus JB napisał(a):
Umieszczę Gorbisię na nk i fb.

Nie dam rady przejrzeć w tej chwili wątków. BUDRYSEK na razie mogę przelać 30 zł jedorazowej. Wskaż mi tylko na jakiego podopiecznego najpilniej. Konto fundacyjne?

dzięki wielkie :)
zbieram na hotelik dla staruszka na łańcuchu z tego watku, na razie mam jednorazowo 50 zł dla niego, więc każdy grosz na wagę złota
konto byłoby prywatne

http://www.dogomania.pl/threads/196301-Dramat-7-psów.-Potrzebna-wszelaka-pomoc.-Zerknij.-Sama-nie-dam-rady-(

taka jestem piekna

Uploaded with ImageShack.us

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

wszystkiego najlepszego w nowym roku...
Ciepłych domków i ludzi z gorącymi,kochającymi
i odpowiedzialnymi serduchami...

Gorbuniu,dla Ciebie najwspanialszego,najcieplejszego,najbardziej zakochanego...TWOJEGO!!!!