BUDRYSEK Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 fakturę za leczenie odbiorę dopiero w przyszłym tygodniu i aż się boję....:( proszę o pomoc...jakakolwiek... :( Quote
EVA2406 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 BUDRYSEK napisał(a):fakturę za leczenie odbiorę dopiero w przyszłym tygodniu i aż się boję....:( proszę o pomoc...jakakolwiek... :( a ja mogę tylko podnieść i przyłączyć się do prośby, bo sama jestem spłukana. Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Może i Gorbisi sie banerek przyda...i dalej siedzę nad allegro...wybaczcie,ale coś mi stale nie pasuje...jednak najpóźniej jutro już zaryzykuję nawet jak nie będzie mi leżeć...najwyższa pora... Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 gORBUNIU...UDAŁO MI SIE W KOŃCU SKOŃCZYĆ ALLEGRO CEGLASTO/OGŁOSZENIOWE...upsss-znowu caps nie wyłączony! Ale nie przepisuję,bo już mi raz dogo wyrzuciło posta... Jeśli możecie...roześlijcie linka gdzie i do kogo się da...już jest straszliwa kwota za leczenie Gorbisi do zapłacenia...a tyle kociaków...psiaków jest jeszcze tam leczonych...POMÓŻCIE ROZSYŁAJĄC LINKA...może na NK...na facebooka... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1070830906 Gorbiniu...niech i pieniążków troszkę przyniesie...i może domeczek wspaniały... Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 dzięki zuzlikowa :) allegro wspaniałe u Gorbisi w miarę..niestety od rana ma biegunkę :( mam nadzieję,ze tylko za duzo zjadła? Quote
beataczl Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzięki zuzlikowa :) allegro wspaniałe u Gorbisi w miarę..niestety od rana ma biegunkę :( mam nadzieję,ze tylko za duzo zjadła? oj, ja tez mam taka nadzieje...:-( a allegro naprawde super, zaraz pobiore link.... Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 BUDRYSEK napisał(a):dzięki zuzlikowa :) allegro wspaniałe u Gorbisi w miarę..niestety od rana ma biegunkę :( mam nadzieję,ze tylko za duzo zjadła? No,NIE...MAŁA DOSTANIE ODE MNIE BURĘ!!!! Jak tak można słabować miast szybko zbierać się w sobie? Gorbiniu...szybko zdrowiej i zmykaj szczęśliwie i bez długów do domeczku!!! Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 beataczl napisał(a):oj, ja tez mam taka nadzieje...:-( a allegro naprawde super, zaraz pobiore link.... Dziękuję... Quote
beataczl Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 EVA2406 napisał(a):Jak dzisiaj Gorbisia? Martwię się o nią powtorze tak samo..... Quote
BUDRYSEK Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 jutro zabieram ja do domu ale o tym juz jutro bo padam.... Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 BUDRYSEK napisał(a):jutro zabieram ja do domu ale o tym juz jutro bo padam.... ...a ja,aż wstyd się przyznać,tak zaaferowana byłam Borutą,że nawet do Gorbuni nie zajrzałam...ale jutro nadrobię!!!Oj,nadrobię! Quote
beataczl Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Gorbisiu szykuj się do domku.... Gorbisia lepiej się czuje i moze isc z kliniki?... Jak czuje się w domku, czekamy na nowe wiesci..:smile: Quote
WIGA Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Też mam koteczkę z uciętym ogonkiem-dzikuskę przez rok oswajłam,żeby ją złapać,a kikutek jej się cały czas paprał.Udało się dopiero jesienią ub.roku,teraz jest już po chirurgicznym opracowaniu kikutka,wszystko sie pięknie wygoiło,oczywiście została w domu,jest najbardziej miziastym przytulakiem z całej piątki i za nic nie chce wyjść z domu! Pod koniec miesiąca podeślę trochę grosza na dług w lecznicy dla malutkiej "siostrzyczki"króliczki mojej Rysi.Myślę,że koty tracą ogonki przez uchylne okienka od piwnic,szczęście mają,gdy tylko koniec im odetnie,biada tym,którym blisko nasady,bo wtedy duże szkody neurologiczne powstają.Pozdrawiam Was,wielki szacunek,za to co robicie! Quote
beataczl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 podpiszcie prosze petycje do Europarlamentu: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :( fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część.... dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :( moze ktoś ma jakies fanty na bazarek? prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję na razie mamy kryzys straszny :( Quote
bico Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Gorbinia już wyszła z kliniki? jak się miewa? co z biegunką? Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 bico napisał(a):Gorbinia już wyszła z kliniki? jak się miewa? co z biegunką? biegunka minęła..była raczej po antybiotykach na razie jest wystraszona chowa się...głównie główkę (nie chce mnie widzieć ? ;)) ale reszta ciałka wystaje i wtedy mogę ja głaskać :) i pozwala na to :) Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 zapraszam na bazarek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=112591 Quote
malicja Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Budrysku po 18.06 moge Ci wyslac fanty na bazarek, jesli chcesz obfoce je i wysle Ci na maila wczesniej. Poprosze o adres do wysylki Quote
Recommended Posts