Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZAJRZYJCIE do PSIAKA bernardyna/bernardynki,
KTÓRY UJAWNIĆ SIĘ NIE MOŻE...
potrzebujemy pomocy...PILNIE!!!!

Deklaracje...pieniążki...bazarki...fanty na bazarki...rozpowszechnienie...WRZUCENIE NA PORTALE RÓŻNE...tłumaczenie nie rozumiejącym...WSZYSTKO POTRZEBNE PILNIE!!!

MAM ZDJĘCIA I POKAZAĆ NIE MOGĘ...bo ZNIKNIE!!!
Nie pierwszy i nie ostatni!

http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy?p=14781918#post14781918

Niech nie zniknie jak Leoś...mój Wódz Wielka Głowa...

Posted

Zobacz Gorbiniu...sama potrzebujesz pomocy,a my do Ciebie jek po zbawienie...TO DOBRY ZNAK...SZYBCIUTKO BĘDZIESZ ZDROWA I SZCZĘŚLIWA!

Pomóżcie malutkiej,która innym pomaga.choć sama pomocy i wsparcia gigantycznego potrzebuje! POMÓZCIE...KOSZTY WZRASTAJĄ Z KAZDYM DNIEM, a bezpieczniej dla niej zostać jeszcze w klinice...jeszcze choć kilka dni!!!

Posted

Słusznie bico...jak sóweczka!...i chyba nareszcie mam motyw przewodni allegro-Gorbisia Sóweczka z Kętaki...cudnie!!!!

To ja prosiłam Budrysek by focię tak pstrykła,by głowę i poope było widać,by nikt na pomysł manipulacji nie wpadł!Ale mała, nie chce świecić...
Mała Sóweczko Gorbisią oficjalnie zwana...Ty się nie obijaj w klinikach tylko błyskiem zdrowiej,bo nie ma Cię nawet jak postraszyć,że po poopie dostaniesz...no,nie mozna nawet postraszyć!

A patrząc na te oczka jakby mniej w nich było paniki...jakby nieco więcej zaciekawienia...dziękuję Budrysku-odważna jesteś,ale głaskaj ją,głaskaj na ile pozwoli bez paniki...dziewczynka poczuje,że to przyjemne...ale co ja Ci będe tłumaczyć.Ty to wszystko wiesz!!!

Dobranoc kochane moje...koteczki i cioteczki!!! Spokojnej nocki!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Słusznie bico...jak sóweczka!...i chyba nareszcie mam motyw przewodni allegro-Gorbisia Sóweczka z Kętaki...cudnie!!!!

natchnęłam zuzlika!:multi: dumnam z siebie:evil_lol::D

Kętaki -hehe:evil_lol::D

Posted

bico napisał(a):
natchnęłam zuzlika!:multi: dumnam z siebie:evil_lol::D

Kętaki -hehe:evil_lol::D

Właśnie takiej iskry mi brakowało...męczyłam się i nic nie wchodziło...teraz powinno już pójść!!!Nazwałaś to co ja widziałam,a nazwać nie umiałam...Sówka!

Posted

u małej ok
dostaje antybiotyk + antybiotyk do ranki
pare razy dziennie musi byc czyszczona rana

moze w następnym tyg.juz wyjdzie z lecznicy?
bo dług rosnie strasznie

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Dobranoc kochane moje...koteczki i cioteczki!!! Spokojnej nocki!

A dlaczego ja nie widzę zdjęcia, tylko taki mały kwadracik??????????????????

Dobranoc Cioteczki i zwierzaczki :lol:

Posted

Ja...ale niestety niewiele to maleńkiej daje...niestety niewiele!

Wstawię i tu Wizusa...wkleić w podpis nie mogę,to choć tak pokażę towarzysza Gornuni w klinice...
Może zerkniecie...
starszy...nie słyszy...nie widzi...ma problemy ze skórą...i z kośćmi i...sama już nie wiem z czym...a bezgłośnie krzyczy o odrobinę radości u kresu życia