mar Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 Ha! Tak chcę trochę podpytać, gdzie kto się wybiera ?????? Może coś się dowiem odnośnie do ewentualnej konkurencji :) My z Latam zaczynamy od Głogowa, potem Rzeszów, Katowice, Warszawa, Opole. Oczywiście wszystko w zależności od cieczki lub jej braku... Cóż, ciężko wyczuć, kiedy L. będzie ją miała... Dalej się będę zastanawiał od Warszawy - jak zobaczę, co udało się nam uzyskać, a czego nie. Pozdrawiam.m Quote
Kamilapon Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 My w pirwszej połowie roku pauzujemy :( (wyjeżdżam w lutym wracam w czerwcu). Prawdopodobnie ktoś wystawi Bzika w Warszawie, ale to nie jest jeszcze pewne. Planuję połączyć wyjazd z wystawami i chcę zgłosić Bzika do Kijowa - o bramę nie będę miecza szczerbić ;) ale może chociaż obejrzymy ławrę. Acha: wystawa w Kijowie jest w tym samym terminie co Opole Pozdrawiam Kamila 8) Quote
mar Posted November 6, 2003 Author Posted November 6, 2003 Więc będziemy mieli "agenta" na wschodzie? :D Quote
Kamilapon Posted November 6, 2003 Posted November 6, 2003 Tajny agent "Śpioch" 8) na Karpaty Wschodnie :D i Zachodnią Ukrainę he he Z siatką szpiegowską w Kijowie ofkorzzz :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Brawura skończyła już swoją "karierę wystawową" więc teraz będę pilnować i wystawiać jej dzieci > ŻUBRZYKA, ZALOTNĄ i WYBRANKA :) ZALOTNA w pośredniej na razie Rzeszów i Katowice ŻUBRZYK Katowice w otwartej WYBRANEK nie wiem czy będzie gdzieś pokazywany w szczeniętach ale od Krakowa młodzież Quote
flashka-g Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Jedzie ktoś ze swoim ponem do NOWEJ RUDY na wystawke?? Quote
Dzidtka_Gl Posted December 4, 2003 Posted December 4, 2003 no więc na BOB nie ma co liczyć z psem :D ;) Quote
flashka-g Posted December 4, 2003 Posted December 4, 2003 w zesżłym roku była tylko AFERA...a teraz...widze ze ostra staweczka :wink: uuu..już sie boje;)))jedziemy tylko sie pokazac i zobaczymy:)dla Rudego to 1 wystawa.....trzeba gdzies zaczac:) Quote
mar Posted December 12, 2003 Author Posted December 12, 2003 W przyszłym roku - poza wystawami Latam - zamierzam sobie kupić drugiego PONa!!! :) I nie z linii użytkowej bynajmniej, o nie! :) (I przy najbliższej aktualizacji swej wwwi usunę podstronkę "szkolenia", coby nie być kojarzonym z tym dziwnym utylitarnym nurtem... przypadkiem......) Quote
Kamilapon Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 :) I nie z linii użytkowej bynajmniej :) W Polsce oprócz paru innych rzeczy 8) nie istnieją także linie uzytkowe pon-ów :D :P a juz jakaś sprecyzowana wizja z pon-iątkiem?? Quote
mar Posted December 12, 2003 Author Posted December 12, 2003 :) I nie z linii użytkowej bynajmniej :) W Polsce oprócz paru innych rzeczy 8) nie istnieją także linie uzytkowe pon-ów :D :P a juz jakaś sprecyzowana wizja z pon-iątkiem?? A to śmiałą tezę wygłosiłaś - z tym brakiem linii użytkowych :) Wizja jest sprecyzowana co do płci (suka), maści (biało-czarna nie rozjaśniona najlepiej...), ilości włosa u rodziców (obfity), no i anatomii tychże ( ładne, "prawdziwe" PONy). ps. "Prawdziwe" znaczy typowe dla rasy - na bank nie wąskie, nie drobne, bez kośca, masy, włosa i głowy... No i nie wysokonożne... Tego niecierpię :/ Quote
Kamilapon Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 ;) "prawdziwy" czyli niegłupi, nie łysy, za to z czterema łapami, dwojgiem uszu,nosem, sprytny, ba ale i ładny etc :D a tak troszkę poważniej to świadomej hodowli, która kojażyłaby pon-y tylko ze względu na walory uzytkowe nie ma i jeszcze długo nie będzie i oby nie było Quote
Kamilapon Posted December 16, 2003 Posted December 16, 2003 :D Na 99% Reja debiutuje w lipcu na warszawskiej krajówce w klasie szczeniąt :D Quote
flashka-g Posted January 4, 2004 Posted January 4, 2004 My ( tj.TALAR,RUDY i BIRKUT) na 2004 mamy zaplanowane ok.30 wystaw w tym ok. 10 za granicą:).Jedziemy także do Barcelony na Europejska:) Quote
mar Posted January 4, 2004 Author Posted January 4, 2004 Prawdziwe tournee :) Aż zazdroszczę :) Quote
Dzidtka_Gl Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 ja mialam takie 2 sezony... w pewnym momencie ma się dość... chociaż teraz to juz mam ochotę wyskoczyc na ring :) byle do Głogowa :) Quote
flashka-g Posted January 5, 2004 Posted January 5, 2004 ja ostatanio tesh tak mialam ze kilka tygodni z rzędu jezdziłam....ale jak ttych wystaw nie bylo to weekend to byla totana lipa!!:) Quote
Recommended Posts