Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niebieska713']A za co Ewa36 dostala dzis bana....??????[/QUOTE]
Pewnie za całokształt ;)
[quote name='mysza 1']Dokąd wysłać opatrunki? Czy rozmiar 10x 10 czy 15x15? Ciężko ocenić po zdjęciach.[/QUOTE]
Dzięki, dzięki dzięki!!

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maniusia-Kasia R']

"Dokąd wysłać opatrunki? Czy rozmiar 10x 10 czy 15x15? "

Lepsze są 15 na 15. Można przesłać na adres lecznicy:
Przychodnia Weterynaryjna Marysin ul. Korkowa 96, 04-519 Warszawa z dopiskiem MANIA.
Dzięki bardzo:loveu:

Załatwione.

Posted

carolinascotties napisał(a):
do Havanki poszedl moj bazarek - dochod z kilku rzeczy bedzie dla malej - zaraz napisze do Havanki..

Dzięki. Rzeczy na bazarek dostałam dzisiaj. Załącznika z opisem nie mogę otworzyć, ale przy pomocy nastolatka dam radę. Muszę się tylko z nim skontaktować.

Posted

[quote name='Soema']

To straszne! Co za debile dopuściły do sterylizacji, gdy wiadomo było, że suczka nie ma opieki ?!!!!!!!!!!!!!!!! Wiadomo, że nie wolno było jej puścić samopas- to skrajny brak wyobraźni i odpowiedzialności za życie psa ! Ręce opadają przy takim działaniu ... :(

Posted

Havanka napisał(a):
Dzięki. Rzeczy na bazarek dostałam dzisiaj. Załącznika z opisem nie mogę otworzyć, ale przy pomocy nastolatka dam radę. Muszę się tylko z nim skontaktować.

jeszcze raz wyslalam - i spakowane tez :) a zdjecia moge zmniejszyc i przeslac w formie linkow.

Posted

dziewczynko piekna..jak tylko Ciotki sie skusza na kosmetyki - wplacimy pieniadze :)

tymczasem prosimy Ciotki z tego watku o ocene bazarkowego watku (nad pierwszym postem- "ocen watek") tak, zeby sie orzy nim gwiazdki pojawily - wtedy wiecej osob zajrzy :)

Posted

Mania czuje się dobrze, rana ładnie się goi:) Mania może zostać u mnie do 16 czerwca ( choć chciałabym, żeby została na stałe ale to niestety niemożliwe:( Jest kochana śpimy razem nosek w nosek. Zrobię zdjęcia rany i wstawię. Dziękujemy wszystkim bardzo!!!!!

Posted

Maniusia-Kasia R napisał(a):
Witam!
Jestem lekarzem, który opiekuje się Manią. Mieszka u mnie w domu i jakiś czas będzie jeszcze mogła zostać. Rana zaczyna się goić ale do całkowitego wygojenia trzeba będzie poczekać nawet 2-3 miesiące. Mania jest bardzo grzeczna i cierpliwa. Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie. Postaram się przysłać jakieś zdjęcia. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za pomoc w zakupie żelowych opatrunków. Jest to największy koszt leczenia. Jeden opatrunek GRANUFLEX 15 cm kosztuje 17 zł. U człowieka są one stosowane na trudno gojące się rany i może być zmieniany co 5-7 dni. Jednak u pieska tak długo nie wytrzyma, więc musimy je zmieniać co 2 dni i to jest tak naprawdę największy koszt ( 255 zł miesięcznie za sam Granuflex)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Kasia

Stosujecie Granuflex? Ja zamówiłam Aquacel i dzisiaj miałam podwieźć, wg mnie lepszy były Aquacel, jest żelowy, Granuflex bardziej na odleżyny; ale ok, przywiozę zatem i Granuflex, idę na poszukiwania ;)
Generalnie wszystkie te opatrunki są super ;)
P.S. Czy to jest ta lecznica, w której przyjmuje dr Niziołek?
;)

Posted

Wpłaty na Manie :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]21.05.2010[/FONT][FONT=Arial]Hesia[/FONT][FONT=Arial]hesia - Mania[/FONT][FONT=Arial] 100,00 zł [/FONT]
[FONT=Arial]24.05.2010[/FONT][FONT=Arial]Marcela W - [/FONT][FONT=Arial]na leczenie suczki Mani[/FONT][FONT=Arial] 50,00 zł [/FONT]
[FONT=Arial]24.05.2010[/FONT][FONT=Arial]Wojciech W- [/FONT][FONT=Arial]Mania[/FONT][FONT=Arial] 50,00 zł [/FONT]