Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie
Mania jest taką wyjątkową kruszynką jak moja Rudosława.
Wszystko będzie dobrze- rana się zagoi a wtedy może być tylko lepiej. I tak będzie.
Nie mozna sie poddawać.

Posted

Ciotki nie mam rzadnego kontaktu oprócz netu mogłabym prosić o tel do którejś z Was. Moze byc na pw- nie raz nie mogę się zalogowac z przyczyn niezależnych ode mnie-a czekamy na Manię- tydzień szybko zleci.
Podam swój w razie czego 603-249-370.

Posted

Witam!
Jestem lekarzem, który opiekuje się Manią. Mieszka u mnie w domu i jakiś czas będzie jeszcze mogła zostać. Rana zaczyna się goić ale do całkowitego wygojenia trzeba będzie poczekać nawet 2-3 miesiące. Mania jest bardzo grzeczna i cierpliwa. Dziękuję wszystkim za wsparcie i zainteresowanie. Postaram się przysłać jakieś zdjęcia. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za pomoc w zakupie żelowych opatrunków. Jest to największy koszt leczenia. Jeden opatrunek GRANUFLEX 15 cm kosztuje 17 zł. U człowieka są one stosowane na trudno gojące się rany i może być zmieniany co 5-7 dni. Jednak u pieska tak długo nie wytrzyma, więc musimy je zmieniać co 2 dni i to jest tak naprawdę największy koszt ( 255 zł miesięcznie za sam Granuflex)
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Kasia

Posted

[quote name='carolinascotties']Dziekujemy za wiesci :)
\ciotki - moze zmiencie tytul - ze potrzebne sa opatrunki... trzeba pozbierac pieniadze...[/QUOTE]
Aga pewnie zmieni. Ja napiszę do Myszy.. ona kiedyś miała takie opatrunki ;)

Posted

Ale super, że są wiadomości z pierwszej ręki. Sunia miała mega cudne szczęście, że sam pani doktor się nią tak troskliwie zaopiekowała, że nawet do domu ją zabrała.

Posted

"Dokąd wysłać opatrunki? Czy rozmiar 10x 10 czy 15x15? "

Lepsze są 15 na 15. Można przesłać na adres lecznicy:
Przychodnia Weterynaryjna Marysin ul. Korkowa 96, 04-519 Warszawa z dopiskiem MANIA.
Dzięki bardzo:loveu: