Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A sunia nie moze zostac w lecznicy u syna pani, ktora ja tam zawiozla, az do wyleczenia i dopiero pozniej jechac do Igielki?
Ja moge pomoc w oplacie weta, ale potrzebne beda jeszcze pieniadze na utrzymanie.

Posted

hesia napisał(a):
A sunia nie moze zostac w lecznicy u syna pani, ktora ja tam zawiozla, az do wyleczenia i dopiero pozniej jechac do Igielki?
Ja moge pomoc w oplacie weta, ale potrzebne beda jeszcze pieniadze na utrzymanie.

Może tam być tylko ten tydzień... Nie wiem czemu nie może zostać. Pewnie dlatego, że ciągle mają nowych pacjentów :shake:

Posted

Soema poradzimy sobie- zmień tytuł wątku że potrzebny transport.
Mam dwa wolnie miejsca na tymczasie jedno zaklepane dla tej suni a na drugie przyjedzie do mnie sunia ze Śląska pisze to żeby było wszystko jasne bo podchodzę do swoich tymczasów poważnie.

Posted

Kochani,
Jest szansa, zeby Mania została jeszcze tydzień w Warszawie pod opieka kliniki w korej przebywa. Przez ten tydzień przebywalaby w domu tymczasowym pod opieka jednej z lekarek w lecznicy, potem musimy ja zabrac.
Mania bedzie pod stała opieka lekarską, potrzebujemy tylko pieniędzy na leki i opatrunki oraz na specjalna maśc do gojenia ran która kosztuje 20 zł za tubke i starcza na 2-3 dni.
Dzienny koszt leczenia Mani to około 30-50 zł
Prosimy bardzo o pomoc :modla:

Posted

Podobno jest wielkości małego jamniczka.

Madallena, gdzie są te Mikropieski do adopcji, bo nie działa Twój banerek z podpisu?
Trzeba ją tam wstawić, możesz dać linkę, plisssss!

Posted

jejku, widzę że wszystko zaczyna się pomyślnie układać.
ja finansowo póki co nie mogę pomóc, dopiero po wypłacie coś podeślę.
może by allegro cegiełkowe zrobić na jakąś fundacje?

Posted

Germaine napisał(a):
Kochani,
Jest szansa, zeby Mania została jeszcze tydzień w Warszawie pod opieka kliniki w korej przebywa. Przez ten tydzień przebywalaby w domu tymczasowym pod opieka jednej z lekarek w lecznicy, potem musimy ja zabrac.
Mania bedzie pod stała opieka lekarską, potrzebujemy tylko pieniędzy na leki i opatrunki oraz na specjalna maśc do gojenia ran która kosztuje 20 zł za tubke i starcza na 2-3 dni.
Dzienny koszt leczenia Mani to około 30-50 zł
Prosimy bardzo o pomoc :modla:

Czyli w te 30-50zl dziennie wchodza koszty za masc i opatrunki, czy cos jeszcze?
A po tygodniu sunia pojedzie do Igielki?

Posted

Igiełka napisał(a):
Donacja transport z Warszawy do Rypina/ niedaleko Brodnicy na Kujawach- Bardzo dziękujemy.

Zaraz sprawdzę, gdzie ten Rypin. No i jest jeszcze jedna sprawa-ja zamierzam wyjechać z domu o 4 rano, więc u Ciebie byłabym bardzo rano, no i jadę z dwoma psami i dziećmi. Trochę to wszystko będzie skomplikowane. Ale jak nikt inny się nie trafi z transportem, to spróbuję to ogarnąć-kontenerek mam, a z tego co czytałam, sunia jest nieduża.