Agnezia Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Niestety nie wiem nic w tym temacie. Jak tylko dostane jakaś informację, napiszę. Quote
Maniusia-Kasia R Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witam Przepraszam , ze tak długo się nie odzywałam ale miałam bardzo dużo spraw po przyjeździe. Mańka czuje się super. Kiedy byłam na urlopie zajmowała się nią żona dr. Niziołka więc Mańka jest teraz cywilizowanym psem, który je chrupki;). Negocjacje w rezultacie przebiegły pomyślnie ale chłopakowi groziło,że zostanie wymieniony na " lepszy model" . Postaram się jak najszybciej wstawić jakieś zdjęcia! Quote
Havanka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Maniusia-Kasia R']Witam Przepraszam , ze tak długo się nie odzywałam ale miałam bardzo dużo spraw po przyjeździe. Mańka czuje się super. Kiedy byłam na urlopie zajmowała się nią żona dr. Niziołka więc Mańka jest teraz cywilizowanym psem, który je chrupki;). Negocjacje w rezultacie przebiegły pomyślnie ale chłopakowi groziło,że zostanie wymieniony na " lepszy model" . Postaram się jak najszybciej wstawić jakieś zdjęcia! Czyli mogę pogratulować już Maniusi nowego domku?! Ogromnie sie cieszę z takiego obrotu sprawy !!!! Nie ma to jak "ciężkie działa" w negocjacjach !!!!! Oczywiście, czekam z niecierpliwością na zdjęcia ! Quote
carolinascotties Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Maniusia-Kasia R napisał(a):Witam Przepraszam , ze tak długo się nie odzywałam ale miałam bardzo dużo spraw po przyjeździe. Mańka czuje się super. Kiedy byłam na urlopie zajmowała się nią żona dr. Niziołka więc Mańka jest teraz cywilizowanym psem, który je chrupki;). Negocjacje w rezultacie przebiegły pomyślnie ale chłopakowi groziło,że zostanie wymieniony na " lepszy model" . Postaram się jak najszybciej wstawić jakieś zdjęcia! czy ja dobrze zrozumialam...? :) ALE SIE CIESZE!!!!!! az sie wzruszylam... Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Maniusia-Kasia R napisał(a):Witam Przepraszam , ze tak długo się nie odzywałam ale miałam bardzo dużo spraw po przyjeździe. Mańka czuje się super. Kiedy byłam na urlopie zajmowała się nią żona dr. Niziołka więc Mańka jest teraz cywilizowanym psem, który je chrupki;). Negocjacje w rezultacie przebiegły pomyślnie ale chłopakowi groziło,że zostanie wymieniony na " lepszy model" . Postaram się jak najszybciej wstawić jakieś zdjęcia! to rozumiem, że Maniusia nasza ma stały domek u Was? tak? już możemy się cieszyć? Quote
Akrum Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Superaśnie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::laola: a może będą z czasem jakieś zdjęcia Maniusi naszej? ale się małej udało, tak cudownie trafić - kto by pomyślał że tak się do niej los uśmiechnie :) Quote
Iwona71 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Obserwowałam ten wątek obgryzając z nerwów paznokcie, a teraz tylko mogę napisac: piękna pani z pięknym pieskiem. ;) cudownie !!!!! Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 brzusio cudownie zagojony :) aż nie mogę uwierzyć, że tak się super zrosło... jak przypomne sobie zdjęcia z samego początku, a teraz... ah bosko :) Mania jest śliczna i szczęśliwa :) powodzenia :) i prosimy raz po raz o jakieś fotki i info :) Quote
lilk_a Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 piękny brzusio :) nie widać nawet że była jakaś rana , a co dopiero taka okropna Quote
Laura1108 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Piękne fotki pięknych kobiet :) Maniu ja ci życzę z całego serducha byś do ostatniego swego dnia była szczęśliwa :) Quote
carolinascotties Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ale sie ciesze!!! piekne dziewczyny pozdrawiam - a te czworonozna caluje w sliczny, zdrowy i rozowy brzuszek :) Quote
carolinascotties Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Witam :) Jak sie ma MAnia sliczna? :) Quote
fochu Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Maniu dawno mnie nie było u ciebie i co widzę? śliczny,różowy brzuszek :D i do tego DS :D czego chcieć więcej Quote
Recommended Posts