joaaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 he,he, faceta zawsze można wymienić ;) Kefirek pozdrawia! Quote
Havanka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Maniusia-Kasia R napisał(a):Mańka jest baaaaardzo grzeczna, dostała dziś szeleczki i nowe posłanie:lol:. Wszystko ładnie się goi. Dziękujemy bardzo za granuflex!!!! Mańka będzie mogła zostać do 1-2 lipca ( ale cały czas negocjuję z moim chłopakiem pobyt dożywotni;)) Faceci tylko grają twardzieli. tak naprawdę mają serca, które łatwo można zmiękczyć. Trzymam kciuki za pozytywny wynik negocjacji. Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Maniusia-Kasia R']Mańka jest baaaaardzo grzeczna, dostała dziś szeleczki i nowe posłanie:lol:. Wszystko ładnie się goi. Dziękujemy bardzo za granuflex!!!! Mańka będzie mogła zostać do 1-2 lipca ( ale cały czas negocjuję z moim chłopakiem pobyt dożywotni;)) jej... to trzymamy mocno kciuki, żeby jednak TZ zgodził się na adopcję małej, skoro jest taka grzeczna... :) grunt to co dziennie o tym przypominać i namawiać, w końcu chłopak ulegnie ;) hahaha Quote
carolinascotties Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 najwazniejsze, ze dzieki wspanialej opiece mala zdrowieje :) Quote
Akrum Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 o tak, to najważniejsze, żeby szybko wróciła do zdrowia :) Quote
Maniusia-Kasia R Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 To trzymajcie kciuki. 16 czerwca jadę na urlop więc będę miała 2 tygodnie żeby go przekonać;). Wtedy Mania będzie prawdopodobnie u dr. Niziołka i jego żony, zaoferowali pomoc podczas urlopu ( jeśli kot nie zje Mani:razz:) Quote
Havanka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Maniusia-Kasia R']To trzymajcie kciuki. 16 czerwca jadę na urlop więc będę miała 2 tygodnie żeby go przekonać;). Wtedy Mania będzie prawdopodobnie u dr. Niziołka i jego żony, zaoferowali pomoc podczas urlopu ( jeśli kot nie zje Mani:razz:) Ok, kciuki zaciskam do końca czerwca.... Powodzenia w negocjacjach i udanego wypoczynku !!! Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Maniusia-Kasia R napisał(a):To trzymajcie kciuki. 16 czerwca jadę na urlop więc będę miała 2 tygodnie żeby go przekonać;). Wtedy Mania będzie prawdopodobnie u dr. Niziołka i jego żony, zaoferowali pomoc podczas urlopu ( jeśli kot nie zje Mani:razz:) to skoro na 2 tygodnie wyjeżdzacie, to pewnie zatęsknicie za Manią i wtedy twój TZ zobaczy, jak dziwnie pusto jest bez piesa takiego jak Mania i... i się zgodzi :lol: Quote
Akrum Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 a możemy liczyć jeszcze przed wyjazdem na jakieś fotki zadowolonej Mani?? i życzymy miłego wypoczynku :) Quote
lilk_a Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Akrum napisał(a):a możemy liczyć jeszcze przed wyjazdem na jakieś fotki zadowolonej Mani?? i życzymy miłego wypoczynku :) i żeby był owocny w przekonywaniu :) Quote
Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 a ja cię mała podniosę, co byś nam nie spadła :) Quote
lilo Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Matko , jaka bieda , ja finansowo nie dam rady pomóc ale przynajmniej podniosę... Quote
fochu Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 dobranoc księżniczko zaryczałam klawiaturę czytając o Tobie a nawet groszem wspomóc nie mogę :( Quote
Akrum Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jestem ciekawa, jak się sprawy rozwijają z przekonywaniem TZ do przemiany obecnego dt na ds ;) Quote
amica Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Akrum']jestem ciekawa, jak się sprawy rozwijają z przekonywaniem TZ do przemiany obecnego dt na ds ;)[/QUOTE] Chyba wszyscy czekamy z niecierpliwością, takie decyzje spędzają nam sen z powiek. Życzę psiuńce wszystkiego dobrego, stałego miejsca, w którym będzie jej dobrze i będzie kochana! Quote
amica Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Czy już coś wiadomo co dalej z sunią? Jak sprawuje się mała szorstkowłosa dziewczynka? Quote
Akrum Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 nasza lek.wet. chyba jeszcze na urlopie jest - czekajmy cierpliwie na wieści :) Quote
Akrum Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Maniusia-Kasia R napisał(a):To trzymajcie kciuki. 16 czerwca jadę na urlop więc będę miała 2 tygodnie żeby go przekonać;). Wtedy Mania będzie prawdopodobnie u dr. Niziołka i jego żony, zaoferowali pomoc podczas urlopu ( jeśli kot nie zje Mani:razz:) właśnie sprawdziłam, kiedy Maniusia wyjeżdżała na urlop i z tego wynika, że już powinna być w domu, więc może na dniach się odezwie na wątku. a może założycielka wątku ma nr tel. do Maniusi?? Quote
Recommended Posts