carolinascotties Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cioteczki - podrzucajcie bazarek prosze - dla Mani zostala jeszcze pozycja numer 5 - perfumy Escada... Quote
Havanka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='carolinascotties']Cioteczki - podrzucajcie bazarek prosze - dla Mani zostala jeszcze pozycja numer 5 - perfumy Escada... A ja tylko dodam link do bazarku:http://www.dogomania.pl/threads/186425-LUKSUSOWY-BAZAREK-!Kup-teraz!-Pozosta%C5%82-tylko-r%C3%B3%C5%BC-DIOR-i-perfumy-ESCADA.!!!/page6 Quote
amica Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Super, że Mania ma się lepiej i że rana powoli się goi. Oby udało się Manii trafić od Maniusi prosto do kochanego domku ! Quote
lilk_a Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 dobrze że jest pod dobrą opieką , takie rany potrafią długo i trudno się goić Quote
Akrum Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 lepszej opieki teraz mała kruszynka znaleźć nie mogła, jest pod opieką kochanej lek.wet., która wszystko ma pod kontrolą :multi: może do tego 16 czerwca mała znajdzie już ds? ruszamy z ogłoszeniami? napisze ktoś jakiś fajny tekścik? czy ona już może ma jakiś? Quote
Pies Wolny Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Biegamy, latamy, DS-a szukamy , ......a zdjątka nowe mamy ? . Te znane straaaszą, oj straszą. Super się poukładało z leczeniem :lol:. Quote
Akrum Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 przychodzę w odwiedziny mała kruszynko :) wiemy, że pani doktor zajęta, ale może akurat udałoby się pstryknąć parę foteczek? Quote
carolinascotties Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 melduję, ze wszystkie zestawy z bazarku - przeznaczone dla Mani poooszlyyyy :) dzis Cioteczka WiosnaA zdecydowala sie na Escadę :) HURA!!!! http://www.dogomania.pl/threads/186425-LUKSUSOWY-BAZAREK-!Kup-teraz!-Pozosta%C5%82-tylko-r%C3%B3%C5%BC-DIOR-i-perfumy-ESCADA.!!!/page8 Quote
Akrum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 wow, cudownie, przynajmniej konto mani zrobiło się troszkę bardziej kasiaste ;) Quote
Havanka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czy pieniądze z bazarku dla Mani mogę przelać na konto Fundacji SOS BOKSEROM, zamieszczonym w pierwszym poście ? Quote
Agnezia Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Tak, właśnie na konto z pierwszego postu. Dziękujemy :) Quote
Havanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jutro, na koncie Mani będą już pieniądze z bazarku, w kwocie 130 zł ! Dziękuję w imieniu Carolinyscotties, swoim i Mani wszystkim Cioteczkom, które odwiedziły bazarek, a szczególnie tym, które dokonały zakupów i tym samym wspomogły finansowo leczenie Mani. Po potwierdzeniu wpływu gotówki na konto, proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku:http://www.dogomania.pl/threads/186425-LUKSUSOWY-BAZAREK-!Kup-teraz!-Pozosta%C5%82-ju%C5%BC-tylko-r%C3%B3%C5%BC-DIOR-!!!! Quote
amica Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jak się czuje kruszynka. Trzymam kciuki za pomyślną rekonwalescencje, ale jak Pies Wolny jest na wątku to musi być dobrze ;) On przynosi małym czteronogą szczęście:), coś o tym wiem... :) Quote
Akrum Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 cześć mała kruszynko, przychodzę w odwiedziny i o zdrówko dopytuje :) Quote
Maniusia-Kasia R Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Właśnie staram się wstawić zdjęcia ale coś mi nie wychodzi. Quote
carolinascotties Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Havanka']Jutro, na koncie Mani będą już pieniądze z bazarku, w kwocie 130 zł ! Dziękuję w imieniu Carolinyscotties, swoim i Mani wszystkim Cioteczkom, które odwiedziły bazarek, a szczególnie tym, które dokonały zakupów i tym samym wspomogły finansowo leczenie Mani. Po potwierdzeniu wpływu gotówki na konto, proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku:http://www.dogomania.pl/threads/186425-LUKSUSOWY-BAZAREK-!Kup-teraz!-Pozosta%C5%82-ju%C5%BC-tylko-r%C3%B3%C5%BC-DIOR-!!!! bardzo dziekuje wszystkim Cioteczkom, ktore zagladaly na bazarek i ktore dzieki zakupom pomogly suni :) DZIEKUJEMY!!!!!!! serdecznie dziekuje Havance za poprowadzenie bazarku :) wszystkie Ciotki, ktore moga ukrywac nieprzydatne ich zdaniem przedmioty, czy nietrafione prezenty - zachecamy do wystawiania bazarkow... lub przesylania tych rzeczy do Ciotek, ktore maja doswiadczenie w prowadzeniu bazarkow :) Quote
shirrrapeira Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 To się dzieje w XXI wieku?? Gdzie ludzkie sumienie. Biedna sunia. Mogę tylko podnieść. Quote
Germaine Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wpłynęły pieniądze z bazarku 130 zł :loveu: dziękujemy Rana na brzuszku goi się bardzo ładnie, pani doktor bardzo o Maniusie dba i dziewczynkę rozpuszcza Quote
Laura1108 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cioteczki wybaczcie mi proszę ale przyznam się bez bicia nie przeczytałam całego wątku a wpierwszym poście nie ma info co obecnie dzieje się z sunią może w miarę możliwości wrzućcie jakieś aktualne info czy sunia ma DT czy wraca na działki :shake: To co widziałam ta dziura to koszmar ale niestety suka po sterylce musi być dobrze pilnowana moja chodziła w kubraku i jednej nocy sobie poużywała z lizaniem ranka się zaczęła babrać i dostała w nagrodę kołnierz ale ja ze swoją suką byłam 24 na dobę a ta bida sama na działkach Boziuuu :-( Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 w skrócie: aktualnie sunia przebywa na dt u wspaniałej pani doktor, która o nią dba najlepiej na świecie,tam może zostać do połowy czerwca, o ile dobrze pamiętam 16.06 a potem jedzie na dt do Igiełki jeśli się nic nie zmieni :) na działki nie wróci. Quote
carolinascotties Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 rozumiem, ze dopiero jak mala bedzie w DT rozpoczniemy akcje oglaszania jej? Quote
Laura1108 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Akrum napisał(a):w skrócie: aktualnie sunia przebywa na dt u wspaniałej pani doktor, która o nią dba najlepiej na świecie,tam może zostać do połowy czerwca, o ile dobrze pamiętam 16.06 a potem jedzie na dt do Igiełki jeśli się nic nie zmieni :) na działki nie wróci. To wspaniałe wieści kochane suczydło nareszcie żyje ! Trzymam kciuki by szybko znalazła domek . Póki co jedyne co mogę to będę wpadała do biduleńki by ja podnieść :) Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no malutka, witam cię od rana :) jestem ciekawa jak się sprawujesz u pani doktor? Quote
Maniusia-Kasia R Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mańka jest baaaaardzo grzeczna, dostała dziś szeleczki i nowe posłanie:lol:. Wszystko ładnie się goi. Dziękujemy bardzo za granuflex!!!! Mańka będzie mogła zostać do 1-2 lipca ( ale cały czas negocjuję z moim chłopakiem pobyt dożywotni;)) Quote
Recommended Posts