Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lepszej opieki teraz mała kruszynka znaleźć nie mogła, jest pod opieką kochanej lek.wet., która wszystko ma pod kontrolą :multi:
może do tego 16 czerwca mała znajdzie już ds?
ruszamy z ogłoszeniami? napisze ktoś jakiś fajny tekścik? czy ona już może ma jakiś?

Posted

Jutro, na koncie Mani będą już pieniądze z bazarku, w kwocie 130 zł !
Dziękuję w imieniu Carolinyscotties, swoim i Mani wszystkim Cioteczkom, które odwiedziły bazarek, a szczególnie tym, które dokonały zakupów i tym samym wspomogły finansowo leczenie Mani.

Po potwierdzeniu wpływu gotówki na konto, proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku:http://www.dogomania.pl/threads/186425-LUKSUSOWY-BAZAREK-!Kup-teraz!-Pozosta%C5%82-ju%C5%BC-tylko-r%C3%B3%C5%BC-DIOR-!!!!

Posted

Jak się czuje kruszynka. Trzymam kciuki za pomyślną rekonwalescencje, ale jak Pies Wolny jest na wątku to musi być dobrze ;)
On przynosi małym czteronogą szczęście:), coś o tym wiem... :)

Posted

[quote name='Havanka']Jutro, na koncie Mani będą już pieniądze z bazarku, w kwocie 130 zł !
Dziękuję w imieniu Carolinyscotties, swoim i Mani wszystkim Cioteczkom, które odwiedziły bazarek, a szczególnie tym, które dokonały zakupów i tym samym wspomogły finansowo leczenie Mani.

Po potwierdzeniu wpływu gotówki na konto, proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku:http://www.dogomania.pl/threads/186425-LUKSUSOWY-BAZAREK-!Kup-teraz!-Pozosta%C5%82-ju%C5%BC-tylko-r%C3%B3%C5%BC-DIOR-!!!!

bardzo dziekuje wszystkim Cioteczkom, ktore zagladaly na bazarek i ktore dzieki zakupom pomogly suni :)
DZIEKUJEMY!!!!!!!

serdecznie dziekuje Havance za poprowadzenie bazarku :)

wszystkie Ciotki, ktore moga ukrywac nieprzydatne ich zdaniem przedmioty, czy nietrafione prezenty - zachecamy do wystawiania bazarkow... lub przesylania tych rzeczy do Ciotek, ktore maja doswiadczenie w prowadzeniu bazarkow :)

Posted

Wpłynęły pieniądze z bazarku 130 zł :loveu: dziękujemy

Rana na brzuszku goi się bardzo ładnie, pani doktor bardzo o Maniusie dba i dziewczynkę rozpuszcza

Posted

Cioteczki wybaczcie mi proszę ale przyznam się bez bicia nie przeczytałam całego wątku a wpierwszym poście nie ma info co obecnie dzieje się z sunią może w miarę możliwości wrzućcie jakieś aktualne info czy sunia ma DT czy wraca na działki :shake:

To co widziałam ta dziura to koszmar ale niestety suka po sterylce musi być dobrze pilnowana moja chodziła w kubraku i jednej nocy sobie poużywała z lizaniem ranka się zaczęła babrać i dostała w nagrodę kołnierz ale ja ze swoją suką byłam 24 na dobę a ta bida sama na działkach Boziuuu :-(

Posted

w skrócie: aktualnie sunia przebywa na dt u wspaniałej pani doktor, która o nią dba najlepiej na świecie,tam może zostać do połowy czerwca, o ile dobrze pamiętam 16.06 a potem jedzie na dt do Igiełki jeśli się nic nie zmieni :) na działki nie wróci.

Posted

Akrum napisał(a):
w skrócie: aktualnie sunia przebywa na dt u wspaniałej pani doktor, która o nią dba najlepiej na świecie,tam może zostać do połowy czerwca, o ile dobrze pamiętam 16.06 a potem jedzie na dt do Igiełki jeśli się nic nie zmieni :) na działki nie wróci.

To wspaniałe wieści kochane suczydło nareszcie żyje ! Trzymam kciuki by szybko znalazła domek . Póki co jedyne co mogę to będę wpadała do biduleńki by ja podnieść :)

Posted

Mańka jest baaaaardzo grzeczna, dostała dziś szeleczki i nowe posłanie:lol:. Wszystko ładnie się goi. Dziękujemy bardzo za granuflex!!!! Mańka będzie mogła zostać do 1-2 lipca ( ale cały czas negocjuję z moim chłopakiem pobyt dożywotni;))