Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
Ja też ale lepiej z góry uprzedzić i trafić na ludzi obytych z chorobą niż jeżeli miałby nawrót żeby znowu go ktoś oddał.Jest szansa na nowe zdjęcia?

Najdalej za 1.5 tygodnia powinno być po grzybie a za 3 tyg po gronkowcu jeśli leczenie okaże się skuteczne.
Na pewno trzeba informować w ogłoszeniach,że jest w trakcie leczenia. Nie widziałam go ostatnio, więc niestety nie odpowiem wam czy skóra wygląda lepiej. W sobotę, na moje oko, wyglądała tak samo.
Poproszę o nowe fotki:)

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Najdalej za 1.5 tygodnia powinno być po grzybie a za 3 tyg po gronkowcu jeśli leczenie okaże się skuteczne.
Na pewno trzeba informować w ogłoszeniach,że jest w trakcie leczenia. Nie widziałam go ostatnio, więc niestety nie odpowiem wam czy skóra wygląda lepiej. W sobotę, na moje oko, wyglądała tak samo.
Poproszę o nowe fotki:)

Wtedy już będą większe szanse na ds.

Posted

:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:Amisiu ciocia przesyła całusy trzymam kciuki za domek:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

tanitka napisał(a):
nie wygląda na starszego niż 7 lat, to te łyse okulary go postarzają. Piękny jest !

Dokładnie. Ani pyszczek ani łapki nie są siwe. Tylko łysa skóra przebija.

Posted

Myślałam że tylko mój były może mi zabrać serce ale temu pieskowi to się udało jest cudowny.moim zdaniem ma ok4 lat.absolutnie słodki.

Posted

tanitka napisał(a):
nie wygląda na starszego niż 7 lat, to te łyse okulary go postarzają. Piękny jest !

Może mi się już na oczy rzuciło :cool3:
Kurcze, trzeba będzie go poogłaszać jak tą grzybicę już zwalczy :roll:

Posted

Jeśli widać, to takie mam zdjęcie połączone chłopaków. Są już poogłaszani na różnych serwisach (kilka postów wstecz podałam). Teraz chcemy ich ogłosić w Moim Psie. Zatwierdzacie zdjęcie? I jakiś opis chwytliwy by się przydał. Ja sponsoruję ogłoszenie, a na opublikowanie zdjęcia ktoś wpłacił Marcie pieniążki anonimowo chyba (dziękujemy!).