Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę to trwało ale mam fajne wieści. Nasza prezeska spotkała Amiego wraz z właścicielami w lecznicy. Byli zawieźć kuuupsko do badania i przy okazji zapytać się czy należy badać skórę. Prezeska mówi,że Ami był nie do poznania! Zniknęło przygnębienie, markotność...witał ją szczęśliwy pies!!!!!!! Państwo mają jeszcze 14 letniego staruszka, też jamnika i nie boją się,że Ami mógłby go zarazić. Zresztą wet powiedział,że na skórze Amiego nie ma ani jednego nawet najmniejszego stanu zapalnego, czy czegokolwiek co by mogło wskazywać,że choróbsko chce wrócić. Nie było potrzeby robienia zekrobin:)

Posted

Niecierpliwie czekamy na 20 pazdziernika kiedy to mordencja Kojaka ukaże się w Moim Psie. Może ktoś go pokocha mimo choroby?
Bez przyjaciela Amiego, Kojakowi jest smutno, dzien do dnia podobny....

Posted

Czesc :hand:co tam u mojego słonca:iloveyou:?jak wyglada jego choróbsko?prosze go wygłaskac porzadnie od cioteczki zozi:buzi::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:

Posted

Widziałam w kiosku Mojego Psa! Jest kącik adopcyjny, a w nim i Kojak, i Kudłaty i jeszcze 3 inne psiaki!:multi: Wszystkie smutne co prawda, ale liczę na to, że ktoś się nad nimi zlituje...