Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martka1982 napisał(a):
Póki co, Ami jest liczony,że wystąpi. Okazało się,że miał problemy jelitowe.
ta kasa to czeka na Ciebie przecież i jest na koncie schronu:)

wytypowaliśmy 3 kudłate a 3 z krótką sierścią.

Ja nie chcę tej kasy. Jak MP wydrukuje Amiego i Kojaka w Kąciku Adopcyjnym to nie chcę nic. A jak teraz wykręcą jakiś numer, to powiem, że chcę od nich kasę z powrotem. No ale mam nadzieję, że się uda :)

edit: A jakieś daty już ustalone?

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aż się boję napisać.............AMI ZNALAZŁ DOM!
pamiętacie jak wam pisałam,że daję go do lokalnej gazety? jego fota i opis ukazały się w czwartek a w sobotę przyjechali po niego ludzie z miasta obok Konina!
mam nadzieję,że już tym razem zostanie tam na zawsze.na wszelki wypadek wstrzymam się jednak z usunięciem jego pychola z pierwszego posta..poczekam kilka dni

Posted

paulinken napisał(a):
Superaśnie! Ale ci państwo wiedzą, że on ma problemy skórne? Kojak do MP pójdzie, mam nadzieję?

tak, wiedzą. nawet jak dawałam info w gazecie, to o tym pisałam. tak, Kojak idzie do MP. czekamy teraz aż przyjdą wyprawki

Posted

Kojak wyszedł jak bidna sierotka hehe..... zobaczysz mam nadzieję 20 października. Całość wysłałam im w niedzielę. Do tej pory nie było reklamacji, więc mam nadzieję,ze jest dobrze i faktycznie psy pokażą się w nr 11.