Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
Ami ma bardzo dużo wejść na allegro. niestety nikt o niego nie pyta. chyba wszystkich odstrasza ten gronkowiec. tak mi się wydaje.

Też mi się tak wydaje. :-(

Posted

martwi mnie to,że już od dwóch tygodni czekam na telefon od naczelnej Mojego Psa i nic...cisza
a psiaki miały wystąpić w numerze 11, to już niedługo, a gdzie przygotowanie, sesja itp.................

Posted

[quote name='martka1982']martwi mnie to,że już od dwóch tygodni czekam na telefon od naczelnej Mojego Psa i nic...cisza
a psiaki miały wystąpić w numerze 11, to już niedługo, a gdzie przygotowanie, sesja itp.................[/QUOTE]
Hmmm, dziwne.......
Chłopaki na 1ą jazda i to jużżżżżżżżżżżż ;)

Posted

[quote name='martka1982']martwi mnie to,że już od dwóch tygodni czekam na telefon od naczelnej Mojego Psa i nic...cisza
a psiaki miały wystąpić w numerze 11, to już niedługo, a gdzie przygotowanie, sesja itp.................[/QUOTE]

Dopiero wróciłam, nie wiem,kiedy ogarnę wszystkie wątki...
martka, dzwoń do tej babki, co Ci dałam numer i pytaj, niech teraz nie lecą w kulki!

Posted

dzwoniłam do niej. powiedziała mi,że ktoś się ze mną skontaktuje ale nadal cisza..................
kurczę, przecież nam zabraknie czasu na to wszystko:(

nie wiem czemu nas tak zwodzą:(

Posted

martka1982 napisał(a):
dzwoniłam do niej. powiedziała mi,że ktoś się ze mną skontaktuje ale nadal cisza..................
kurczę, przecież nam zabraknie czasu na to wszystko:(

nie wiem czemu nas tak zwodzą:(

Ale kiedy dzwoniłaś? Dzwoń do skutku.

Posted

przed chwilą rozmawiałam. okazuje się,że oni chcą kudłate psy ale mówiłam,że my byśmy chcieli co najmniej 2 o krótkiej sierści. dzwoniłam do naszej prezeski i przekazałam wszystko i niestety mam złe wieści - Ami jest chory. Nie wiadomo co mu jest - miał zrobiony test na parwo i na szczęście wynik jest negatywny ale diagnozy nie ma a te zdjęcia mają się odbyć w ciągu tygodnia, więc niestety może się okazać,że Ami nie będzie mógł się zaprezentować:(((

Posted

martka1982 napisał(a):
przed chwilą rozmawiałam. okazuje się,że oni chcą kudłate psy ale mówiłam,że my byśmy chcieli co najmniej 2 o krótkiej sierści. dzwoniłam do naszej prezeski i przekazałam wszystko i niestety mam złe wieści - Ami jest chory. Nie wiadomo co mu jest - miał zrobiony test na parwo i na szczęście wynik jest negatywny ale diagnozy nie ma a te zdjęcia mają się odbyć w ciągu tygodnia, więc niestety może się okazać,że Ami nie będzie mógł się zaprezentować:(((

No co Ty mówisz? :( Ale może jednak się uda? A czemu teraz taka zmiana decyzji? Że tylko kudłate psy? Kojak wystąpi?

Posted

chodzi o to ze po tych psach ma byc widac ze byly przygotowane przez salon, strzyzone itp. ale ja mowilam ze chcemy wystawic jamnika i jeszcze jednego z krótką sierścią i powiedziała,że ok. Za to cała reszta musi być kudłata. Najgorsze jest jednak to,że występ Amiego stoi pod znakiem zapytania:(

Posted

martka1982 napisał(a):
chodzi o to ze po tych psach ma byc widac ze byly przygotowane przez salon, strzyzone itp. ale ja mowilam ze chcemy wystawic jamnika i jeszcze jednego z krótką sierścią i powiedziała,że ok. Za to cała reszta musi być kudłata. Najgorsze jest jednak to,że występ Amiego stoi pod znakiem zapytania:(

A Ami będzie miał robione jakieś inne badania? Szkoda by było przegapić takiej okazji. Może jak się nie uda, to wyślesz go znowu do MP do ogłoszeń za tą kasę, co Ci ktoś kiedyś przelał na konto?

Ja rozumiem, że musi być "efekt" fryzjera, ale trochę to niesprawiedliwe jednak...

Posted

Póki co, Ami jest liczony,że wystąpi. Okazało się,że miał problemy jelitowe.
ta kasa to czeka na Ciebie przecież i jest na koncie schronu:)

wytypowaliśmy 3 kudłate a 3 z krótką sierścią.