__Lara Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Nikt nie pytał o Amiego? takim psem nikt się nie interesował jeszcze? :o :( Quote
martka1982 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Ami ma bardzo dużo wejść na allegro. niestety nikt o niego nie pyta. chyba wszystkich odstrasza ten gronkowiec. tak mi się wydaje. Quote
Kar0la Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 martka1982 napisał(a):Ami ma bardzo dużo wejść na allegro. niestety nikt o niego nie pyta. chyba wszystkich odstrasza ten gronkowiec. tak mi się wydaje. Też mi się tak wydaje. :-( Quote
__Lara Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ale jeszcze trochę i będzie zdrowy, wtedy powinien szybko znaleźć domek. Quote
Mika31 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 hooooooooooooooooop Ami kochany jamolu i Kojak!!! Quote
martka1982 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 martwi mnie to,że już od dwóch tygodni czekam na telefon od naczelnej Mojego Psa i nic...cisza a psiaki miały wystąpić w numerze 11, to już niedługo, a gdzie przygotowanie, sesja itp................. Quote
Wisełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='martka1982']martwi mnie to,że już od dwóch tygodni czekam na telefon od naczelnej Mojego Psa i nic...cisza a psiaki miały wystąpić w numerze 11, to już niedługo, a gdzie przygotowanie, sesja itp.................[/QUOTE] Hmmm, dziwne....... Chłopaki na 1ą jazda i to jużżżżżżżżżżżż ;) Quote
paulinken Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='martka1982']martwi mnie to,że już od dwóch tygodni czekam na telefon od naczelnej Mojego Psa i nic...cisza a psiaki miały wystąpić w numerze 11, to już niedługo, a gdzie przygotowanie, sesja itp.................[/QUOTE] Dopiero wróciłam, nie wiem,kiedy ogarnę wszystkie wątki... martka, dzwoń do tej babki, co Ci dałam numer i pytaj, niech teraz nie lecą w kulki! Quote
paulinken Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 martka1982, ja mogę do tej babki pisać maila, jakby co. Quote
martka1982 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 dzwoniłam do niej. powiedziała mi,że ktoś się ze mną skontaktuje ale nadal cisza.................. kurczę, przecież nam zabraknie czasu na to wszystko:( nie wiem czemu nas tak zwodzą:( Quote
paulinken Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 martka1982 napisał(a):dzwoniłam do niej. powiedziała mi,że ktoś się ze mną skontaktuje ale nadal cisza.................. kurczę, przecież nam zabraknie czasu na to wszystko:( nie wiem czemu nas tak zwodzą:( Ale kiedy dzwoniłaś? Dzwoń do skutku. Quote
martka1982 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 rozmawiałam z nią zaledwie wczoraj Quote
paulinken Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To jak się do jutra nie odezwie, to piszę do niej maila. Quote
martka1982 Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ok, choć naprawdę nie wiem co oni kombinują:( Quote
martka1982 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 przed chwilą rozmawiałam. okazuje się,że oni chcą kudłate psy ale mówiłam,że my byśmy chcieli co najmniej 2 o krótkiej sierści. dzwoniłam do naszej prezeski i przekazałam wszystko i niestety mam złe wieści - Ami jest chory. Nie wiadomo co mu jest - miał zrobiony test na parwo i na szczęście wynik jest negatywny ale diagnozy nie ma a te zdjęcia mają się odbyć w ciągu tygodnia, więc niestety może się okazać,że Ami nie będzie mógł się zaprezentować:((( Quote
paulinken Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 martka1982 napisał(a):przed chwilą rozmawiałam. okazuje się,że oni chcą kudłate psy ale mówiłam,że my byśmy chcieli co najmniej 2 o krótkiej sierści. dzwoniłam do naszej prezeski i przekazałam wszystko i niestety mam złe wieści - Ami jest chory. Nie wiadomo co mu jest - miał zrobiony test na parwo i na szczęście wynik jest negatywny ale diagnozy nie ma a te zdjęcia mają się odbyć w ciągu tygodnia, więc niestety może się okazać,że Ami nie będzie mógł się zaprezentować:((( No co Ty mówisz? :( Ale może jednak się uda? A czemu teraz taka zmiana decyzji? Że tylko kudłate psy? Kojak wystąpi? Quote
martka1982 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 chodzi o to ze po tych psach ma byc widac ze byly przygotowane przez salon, strzyzone itp. ale ja mowilam ze chcemy wystawic jamnika i jeszcze jednego z krótką sierścią i powiedziała,że ok. Za to cała reszta musi być kudłata. Najgorsze jest jednak to,że występ Amiego stoi pod znakiem zapytania:( Quote
paulinken Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 martka1982 napisał(a):chodzi o to ze po tych psach ma byc widac ze byly przygotowane przez salon, strzyzone itp. ale ja mowilam ze chcemy wystawic jamnika i jeszcze jednego z krótką sierścią i powiedziała,że ok. Za to cała reszta musi być kudłata. Najgorsze jest jednak to,że występ Amiego stoi pod znakiem zapytania:( A Ami będzie miał robione jakieś inne badania? Szkoda by było przegapić takiej okazji. Może jak się nie uda, to wyślesz go znowu do MP do ogłoszeń za tą kasę, co Ci ktoś kiedyś przelał na konto? Ja rozumiem, że musi być "efekt" fryzjera, ale trochę to niesprawiedliwe jednak... Quote
martka1982 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Póki co, Ami jest liczony,że wystąpi. Okazało się,że miał problemy jelitowe. ta kasa to czeka na Ciebie przecież i jest na koncie schronu:) wytypowaliśmy 3 kudłate a 3 z krótką sierścią. Quote
Recommended Posts