Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']paulinken, wszystko wyjaśniłam Ci na pw:))))

ten salon na starówce znamy, ale jest również jeszcze jeden, który chętnie podejmie współpracę
fotografów obstawiam dwóch, muszę tylko zapytać czy któryś z nich wyrazi zgodę. ciekawa jestem czy te fotki mogą być na trawie czy na jakimś sztucznym tle.
muszę chyba kupić MP bo nie mam pojęcia jak to wygląda

Fotki są wklejane na jakimś kolorowym tle, tzn. pieski są wycięte, więc tło ich zdjęć chyba nie robi. Jak tylko mi się jutro odpalić przedpotopowy skaner to Wam pokażę. Możecie też w jakimś saloniku prasowym przejrzeć bez kupowania :cool3:

martka, przeproś proszę ode mnie panią Martę :D Bo ja do niej dzwoniłam i byłam pewna, że gadam z Tobą i mówię "byłaś dziś na wątku Amiego?" :evil_lol:

I informuj mnie, jak przebiegają przygotowania :)

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha, a dziękować to chyba musimy panu grafikowi, który spierniczył tamto ogłoszenie :D

edit: tak sobie myślę, że może zadzwoń jutro do tej Pani i powiedz jej, żeby w razie czego dzwoniła jednak do Ciebie, a nie drugiej Marty, której numer podałam tej Pani :razz:

Posted

już jestem po rozmowie z nią. uprzedziłam Martę - prezeskę, która również miała do niej dzwonić. Redaktor naczelna skontaktuje się ze mną w tym albo przyszłym tygodniu i omówimy szczegóły. Więc ja już będę pilotować tą sprawę,zresztą Marta jest zalatana ale na pewno załatwi ten salon na starówce. Fotograf już jest. Mam nadzieję,że zgodzi się pojechać z nami do Lubiecza,żeby zrobić fotki Kudłatemu. Więc pewniaki to Kojak, Ami i Kudłaty. Zobaczymy czy kogoś więcej pozwolą nam również wstawić. Mojego Psa obejrzę i pokażę fotografce,żeby wiedziała czego od niej wymagają.
a tą pomyłką się nie przejmuj, Marta jest spoko, jest przyzwyczajona do licznych pomyłek tego typu z racji zbieżności imion no i jest młodsza ode mnie:)

Posted

martka1982 napisał(a):
już jestem po rozmowie z nią. uprzedziłam Martę - prezeskę, która również miała do niej dzwonić. Redaktor naczelna skontaktuje się ze mną w tym albo przyszłym tygodniu i omówimy szczegóły. Więc ja już będę pilotować tą sprawę,zresztą Marta jest zalatana ale na pewno załatwi ten salon na starówce. Fotograf już jest. Mam nadzieję,że zgodzi się pojechać z nami do Lubiecza,żeby zrobić fotki Kudłatemu. Więc pewniaki to Kojak, Ami i Kudłaty. Zobaczymy czy kogoś więcej pozwolą nam również wstawić. Mojego Psa obejrzę i pokażę fotografce,żeby wiedziała czego od niej wymagają.
a tą pomyłką się nie przejmuj, Marta jest spoko, jest przyzwyczajona do licznych pomyłek tego typu z racji zbieżności imion no i jest młodsza ode mnie:)

Może Lusia też by się załapała do gazety? Ona też z Konina - ta z mojego banerka.

Posted

Kar0la napisał(a):
Może Lusia też by się załapała do gazety? Ona też z Konina - ta z mojego banerka.

Lusia jest ze schroniska w Koninie? Jeśli tak, to myślę, że warto spróbować, jak ja rozmawiałam z Panią z MP to była mowa o 5-6 psiakach.

Posted

moj wet.powiedział kiedys ,ze w dobrym laboratorium to zawsze 'cos' znajda na psie:) bo gronkowiec zadaje sie,ze moze sobie bytowac na skorze nie dajac objawow dopiero w chwili osłabienia organizmu zaatakowac.

slicznie psy wygladaja widac ,ze maja wysmienita opieke:)

Posted

Witajcie:multi: dobre dusze,trafiłam tutaj przez przypadek ale jak zobaczyłam Kojaka to serce mi staneło ...mam mikrusa z dogo z rudy sl jest IDENTYCZNY:lol: !!!!! SAMI ZOBACZCIE
http://img178.imageshack.us/img178/544/obraz026s.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/5748/obraz076.jpg
http://img839.imageshack.us/img839/4064/obraz163.jpg
Cioteczki jak z jego chorubskiem?kurcze jaka szkoda ze on tam a my tu...:-(:shake::-(:shake:

Posted

o matko! sobowtór! szok! odrobinę ciemniejszy ma pyszczek a tak to identyczny!
Kojak ma nadal gronkowca na skórze, jest na antybiotyku, ogólnie nic po nim nie widać. porósł już całkowicie sierścią.
Zozolina, żadna odłegłość nie jest przeszkodą:)

ps. redaktor naczelna nadal się nie odezwała, zaczynam się niepokoić:(

Posted

martka1982 napisał(a):
o matko! sobowtór! szok! odrobinę ciemniejszy ma pyszczek a tak to identyczny!
Kojak ma nadal gronkowca na skórze, jest na antybiotyku, ogólnie nic po nim nie widać. porósł już całkowicie sierścią.
Zozolina, żadna odłegłość nie jest przeszkodą:)

ps. redaktor naczelna nadal się nie odezwała, zaczynam się niepokoić:(

Ha ha ha martka1982 masz tyle latek co ja:lol: !!!! ten sam rocznik :lol:!!! odległosc jest problemem bo nie mam kasy na transport,ani 50 zł naprawde krucho u mnie ! ale jest zarabisty kurcze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

martka1982 napisał(a):
tzn chciałabyś przyjechać go odwiedzić tak?

nie...nie mam szans na to...ale poczochraj go odemnie dobrze?prosze informuj tutaj na watku co z Kojakiem prosze bardzo leży mi on na sercu,jak byscie poszukiwali dt chociaz dla niego to ja jestem pierwsza dobrze?masz moze jakies jeszcze zdj Kojaka?pozdrawiam