Mika31 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 wiem musisz wejść w skarpete ja na dogo linki mi nie funkcjonują Quote
szczecinianka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zapraszam na wątek szczecińskich jamników do adopcji, których liczba bardzo ostatnio wzrosła. :shake: http://www.dogomania.pl/threads/190553-Szczeci%C5%84skie-jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji! Quote
martka1982 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 w końcu mam foty. na dogo będą jutro:) Quote
Wisełka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 martka1982 napisał(a):w końcu mam foty. na dogo będą jutro:) Fajnie :) Ciekawa jestem jak teraz chłopaki wyglądają Quote
Mika31 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 chłopaki wypiękniały tylko ich oczy zrobiły się takie poważne i smutne Quote
paulinken Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ale piękne pychole! :loveu: A jak ich wyniki? Może by ich już ogłaszać jako zdrowie pieski? Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o To jest Ami? chyba żartujecie? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Ja chętnie porobię ogłoszenia psiaczkom ;) Quote
martka1982 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 no właśnie kurcze skleroza nie pozwoliła mi zapytać się jak ich wyniki:( ale dowiem się paulinken wszystkie ogłoszenia, które im robiłaś są aktualne? u mnie Ami ma allegro ale nie wyróżnione Lara, przyda się każda pomoc w ogłoszeniach:) jeśli te od paulinken są nadal aktualne, to ich listę znajdziesz na pierwszej stronie wątku:) Quote
paulinken Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Jak mi przychodzi mail to odnawiam, ale pewnie nie wszyscy informują. Więc myślę, że spokojnie można zrobić nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami :) Quote
paulinken Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ciotki, taka sprawa, bardzo ważna: Rozmawiałam właśnie z panią z Mojego Psa. Ta Pani proponuje mi rekompensatę za tamto spartolone ogłoszenie :cool3: I jej propozycja jest taka: w Moim Psie oprócz ogłoszeń ukazuje się od jakiegoś czasu Kącik Adopcyjny (sponsorowany przez Kakadu). Na dwie strony, prawie 100% skuteczność w adopcji :cool3: No i ta Pani mi zaproponowała, żeby Ami i Kojak ukazali się właśnie w tym kąciku. Ale to nie koniec. W kąciku jest miejsce dla 5 (jeśli małych, to i 6) piesków. Wszystkie muszą być z jednego miasta, najlepiej żeby było z jednego schroniska. Więc oprócz Amiego i Kojaka szansę miałoby więcej piesków :) Kakadu daje też wyprawkę w postaci obroży, smyczy, etc. Jeśli ktoś ma ostatnie numery MP to niech sobie zajrzy, jak to wygląda. Ja myślę, że to bardzo fajna propozycja. Potrzebny byłby jednak kontakt do jakichś psich salonów w Koninie, żeby pieski były przygotowane do profesjonalnej sesji :cool3: Możliwe też, że potrzebny będzie fotograf. Ja trochę poszukam w necie, ale martka1982 jest na miejscu, to może zna? Sesja z konińskimi psiakami ukazałaby się w numerze 11, bo do 10 już mają zrobioną. Skontaktujcie się ze mną. Mam numer do tej Pani, a ja w piątek najprawdopodobniej wyjeżdżam, więc nie będę w stanie dopilnować tego do końca. edit: Aha, te psie salony oczywiście byłyby wymienione w Moim Psie jako sponsor czy coś w tym stylu. Quote
martka1982 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 o matko!!! ale super!!!! paulinken jesteś boska! z salonami nie będzie problemu:) fotografa (jeśli musi być profesjonalny) może również uda mi się załatwić prześlij mi numer do tej kobiety na pw, ja się z nią skontaktuję a jeśli masz z nią kontakt mailowy, to napisz jej proszę,że będę do niej dzwonić i że oczywiście chcielibyśmy wziąć udział w tym przedsięwzięciu:)))))) super! wielkie dzięki!:)) Quote
paulinken Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='martka1982']o matko!!! ale super!!!! paulinken jesteś boska! z salonami nie będzie problemu:) fotografa (jeśli musi być profesjonalny) może również uda mi się załatwić prześlij mi numer do tej kobiety na pw, ja się z nią skontaktuję a jeśli masz z nią kontakt mailowy, to napisz jej proszę,że będę do niej dzwonić i że oczywiście chcielibyśmy wziąć udział w tym przedsięwzięciu:)))))) super! wielkie dzięki!:)) martka1982, a nie dostałaś ode mnie sms z numerem? Zaraz Ci prześlę jeszcze na PW w razie czego. Napisałam do tej Pani maila i podałam jej Twój numer w razie czego. Ja szukałam w necie i znalazłam tylko jeden salon w Koninie, na starówce jakiś. Ale jak macie zaprzyjaźniony, to tym lepiej :) Fotografa też mogę poszukać i w razie czego pisać maile z prośbą. Skontaktuj się z tą Panią, jak to ma wyglądać. Jak mi się uda, to zeskanuję ostatni kącik adopcyjny, żebyście mogły zobaczyć, jak to wygląda. Byłoby super, gdyby domki się znalazły... No i tak jak mówiłam przez telefon, bardzo mi zależy i wręcz się upieram przy tym, żeby koniecznie Ami i Kojak trafili do gazety. Nie ma, że np. któryś jest niedostatecznie piękny. Ma być i koniec :cool3: Resztę to już zostawiam Wam, ale tak sobie myślę, że może udałoby się w ten dzień też przyprowadzić Kudłatego z Twojego podpisu? Biedny psiak, a tak może ktoś go zauważy... Dzwoń do tej Pani koniecznie i ją poganiaj, żeby się potem nie okazało, że pół roku czekacie na tą sesję. Bo ma wyjść w numerze 11 (tak mi ta Pani mówiła). Więc musiałaby być organizowana szybko. Jak już się czegoś od niej dowiesz to mi napisz, bo sama jestem ciekawa, jak to wygląda :) A w razie czego dzwoń do mnie :) Quote
Wisełka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Amigo jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martka1982 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 paulinken, wszystko wyjaśniłam Ci na pw:)))) ten salon na starówce znamy, ale jest również jeszcze jeden, który chętnie podejmie współpracę fotografów obstawiam dwóch, muszę tylko zapytać czy któryś z nich wyrazi zgodę. ciekawa jestem czy te fotki mogą być na trawie czy na jakimś sztucznym tle. muszę chyba kupić MP bo nie mam pojęcia jak to wygląda Quote
Recommended Posts