Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisełka napisał(a):
Ja też wolę zwierzęta niż ludzi!!!! No poza dogomaniakami którzy są na równi ze zwierzakami ;)

Na równi ze zwierzakami są tylko zwierzaki ;) My możemy się tylko od nich uczyć ;)

Posted

paulinken napisał(a):
A co z tą Panią co oferowała tymczas?

własnie nie wiem czy to jeszcze aktualne i juz niestety sie nie dowiem bo wyjezdzam na tydzien ale poprosze kolege aby sie dowiedzial i wam tutaj na watku napisal

Posted

paulinken napisał(a):
A co z tą Panią co oferowała tymczas?

Oby to było aktualne.
A czy on ma styczność z innymi psami poza Kojakiem? Z Kojakiem dogaduje się dobrze?

Posted

Ami i Kojak tylko na noc zamykane są w pomieszczeniu z jeszcze jedną suczką z padaczką. Poza tym sporą część dnia spedzają z gromadą około 20 psów na wybiegu ogólnym. Chyba nie ma takiego psa,z którym Ami by się nie dogadał,bo jest tak cichy i spokojny,że bez najmniejszych problemów grupa go zaakceptowała a on grupę. Kojak to jego przeciwieństwo - biega, szaleje, ugania się za suczkami i wszędzie go pełno.
Wydaje mi się,że o ile Kojakowi na rękę jest tak liczne towarzystwo innych czworonogów to Amisia ta sytuacja przerasta. Jest tam, na tym wybiegu, chodzi sobie powoli i dostojnie ale widać,że nie czuje się dobrze,widać,że nie pasuje do takiej zgrai. Jemu potrzebny jest spokój, cisza, własny kąt

Posted

Witam, niestety nie mam dobrych wiadomości :( Obawiam się , że sprawa DT dla Amisia jest nieaktualna. Pani, która oferowała domek nie dzwoni ani nie daje żadnego znaku życia. Prawdopodobnie zmieniła zdanie :(

Posted

Nie zaglądałam tu przez parę dni, czytam, coś mi nie pasuje, cofam się o parę stron i jasnaż cholera :angryy:. Znowu durni ludzie. Jeden wet i kropka nad i. Ileż trudu poszło tak fiuuuuuuuuuuuuuuu przez niedouczonego konoweta. A ile dodatkowego stresu i cierpienia dla Amiczka :shake:. Ale widzę, że duch nie upada, działania trwają, więc należy tylko czekać na normalny domek.

Hoooooopsia robaczki do góry !!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
To zrobiłam chłopakowi jeszcze inne banerki. Podlinkowane.

Piękne bannerki, poczęstowałam się, bo mój już był w sumie nieaktualny - teraz Amiś tak pięknie wygląda! :loveu:

A chłopaczki do domu!!!