Wisełka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja też wolę zwierzęta niż ludzi!!!! No poza dogomaniakami którzy są na równi ze zwierzakami ;) Quote
paulinken Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Wisełka napisał(a):Ja też wolę zwierzęta niż ludzi!!!! No poza dogomaniakami którzy są na równi ze zwierzakami ;) Na równi ze zwierzakami są tylko zwierzaki ;) My możemy się tylko od nich uczyć ;) Quote
Mika31 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :-(:-(:-(:placz::placz::placz:do góry psiaki biedaki:placz::-(:placz::-( Quote
martka1982 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 paulinken napisał(a):A co z tą Panią co oferowała tymczas? własnie nie wiem czy to jeszcze aktualne i juz niestety sie nie dowiem bo wyjezdzam na tydzien ale poprosze kolege aby sie dowiedzial i wam tutaj na watku napisal Quote
martka1982 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Isadora7 napisał(a):Tak właśnie myślę o zrobieniu mu wyróżnionego. Isadora7, za 2 dni kończy się allegro Amisia. jeśli chcesz możesz posłużyć się częściowo czy też całkowicie tekstem:) dziękujemy w jego imieniu za wyróżnienie:) http://www.allegro.pl/item1096529623_ami_czarny_jamnik_cichy_spokojny_i_lagodny.html Quote
Kar0la Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 paulinken napisał(a):A co z tą Panią co oferowała tymczas? Oby to było aktualne. A czy on ma styczność z innymi psami poza Kojakiem? Z Kojakiem dogaduje się dobrze? Quote
martka1982 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Ami i Kojak tylko na noc zamykane są w pomieszczeniu z jeszcze jedną suczką z padaczką. Poza tym sporą część dnia spedzają z gromadą około 20 psów na wybiegu ogólnym. Chyba nie ma takiego psa,z którym Ami by się nie dogadał,bo jest tak cichy i spokojny,że bez najmniejszych problemów grupa go zaakceptowała a on grupę. Kojak to jego przeciwieństwo - biega, szaleje, ugania się za suczkami i wszędzie go pełno. Wydaje mi się,że o ile Kojakowi na rękę jest tak liczne towarzystwo innych czworonogów to Amisia ta sytuacja przerasta. Jest tam, na tym wybiegu, chodzi sobie powoli i dostojnie ale widać,że nie czuje się dobrze,widać,że nie pasuje do takiej zgrai. Jemu potrzebny jest spokój, cisza, własny kąt Quote
Kar0la Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To dobrze, że jest zgodny z innymi psami. No nic, czekamy na wieści czy tamten tymczas aktualny. Quote
clint_cu Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Witam, niestety nie mam dobrych wiadomości :( Obawiam się , że sprawa DT dla Amisia jest nieaktualna. Pani, która oferowała domek nie dzwoni ani nie daje żadnego znaku życia. Prawdopodobnie zmieniła zdanie :( Quote
martka1982 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Właśnie się dowiedziałam,że Ami został dziś wykastrowany i miał czyszczone zęby. Quote
Kar0la Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Szkoda, że nic nie wyszło z tego tymczasu. :-( Ja mam jeszcze tymczas zajęty. :roll: Fajnie, że jest już po kastracji. Quote
Mika31 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 :bigcry::bigcry:Amisiu ile twoje serduszko musi wycierpieć:bigcry::bigcry: Quote
Isadora7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 martka1982 napisał(a):Isadora7, za 2 dni kończy się allegro Amisia. jeśli chcesz możesz posłużyć się częściowo czy też całkowicie tekstem:) dziękujemy w jego imieniu za wyróżnienie:) http://www.allegro.pl/item1096529623_ami_czarny_jamnik_cichy_spokojny_i_lagodny.html Dobra to zaczynam pracować nad allegro dla chłopaka. Quote
Wisełka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Oj Isadorko żebyś Ty miała tą rękę do allegro Amisia byłoby cudnie, może mu się powiedzie w końcu :roll: Quote
Isadora7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To zrobiłam chłopakowi jeszcze inne banerki. Podlinkowane. Quote
yunona Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nie zaglądałam tu przez parę dni, czytam, coś mi nie pasuje, cofam się o parę stron i jasnaż cholera :angryy:. Znowu durni ludzie. Jeden wet i kropka nad i. Ileż trudu poszło tak fiuuuuuuuuuuuuuuu przez niedouczonego konoweta. A ile dodatkowego stresu i cierpienia dla Amiczka :shake:. Ale widzę, że duch nie upada, działania trwają, więc należy tylko czekać na normalny domek. Hoooooopsia robaczki do góry !!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
paulinken Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Isadora7 napisał(a):To zrobiłam chłopakowi jeszcze inne banerki. Podlinkowane. Piękne bannerki, poczęstowałam się, bo mój już był w sumie nieaktualny - teraz Amiś tak pięknie wygląda! :loveu: A chłopaczki do domu!!! Quote
Recommended Posts