Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulinken napisał(a):
Jeśli widać, to takie mam zdjęcie połączone chłopaków. Są już poogłaszani na różnych serwisach (kilka postów wstecz podałam). Teraz chcemy ich ogłosić w Moim Psie. Zatwierdzacie zdjęcie? I jakiś opis chwytliwy by się przydał. Ja sponsoruję ogłoszenie, a na opublikowanie zdjęcia ktoś wpłacił Marcie pieniążki anonimowo chyba (dziękujemy!).

a dostałaś ode mnie na gg tekst do ogłoszeń? a właściwie jego próbę:)

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ami i Kojak - dwa wspaniałe, radosne i kochające spacery psiaki. Połączyło je nieszczęście i razem walczą z chorobą. Bardzo posłuszne, bardzo łagodne i bardzo ładnie chodzące na smyczy. Do zdjęć pozują niczym zawodowi modele. Cudowne są!!!! Szkoda, że trafiły na takich nieodpowiedzialnych właścicieli. Miejmy nadzieję, że szybko znajdą nowe domki bo zasługują na nie jak mało kto:) I Ami i Kojak na widok człowieka szaleją z radości :) :)

Posted

Proponuję taki tekst ogłoszenia do MP: 7 letni jamnik Ami i 2 letni Kojak - porzuceni, połączyła ich choroba skóry, ale są już w trakcie leczenia! Łagodne, pragną bliskości człowieka. Daj im szansę! W warunkach domowych prędzej wyzdrowieją!

i do tego zdjęcie.

Posted

Ami pojedzie do domu tymczasowego pani spod Warszawy, która już raz była w schronisku aby się z nim zapoznać:)
Jutro postaram sie dowiedziec czy jedzie na 100% i kiedy dokładnie
wtedy musialybysmy zmienic troche tresc ogloszenia. mamy jeszcze pare dni wiec damy rade

cieszycie sie?

Posted

[quote name='martka1982']Ami pojedzie do domu tymczasowego pani spod Warszawy, która już raz była w schronisku aby się z nim zapoznać:)
Jutro postaram sie dowiedziec czy jedzie na 100% i kiedy dokładnie
wtedy musialybysmy zmienic troche tresc ogloszenia. mamy jeszcze pare dni wiec damy rade

cieszycie sie?

Nawt nie wiesz jak bardzo :)

Posted

Hurra! Fantastycznie! A co to za pani? Tymczas płatny? Bo wiadomo, leczenie kosztuje. Może i dla Kojaka znalazłoby się u niej miejsce? :cool3:

A w takim razie może najpierw ogłośmy w MP Kojaka? Że szuka domku. A jak Ami będzie mieszkał u Pani i już się podleczy, to łatwiej będzie szukać domku dla zdrowego psa. Ja Kojakowi mogę ogłoszenie zrobić, tylko proszę o decyzję, czy "wystawiamy" samego Kojaka czy z Amim. Czy może dwa osobne ogłoszenia, nie wiem.

W każdym razie trzymam kciuki za Amusia! :multi:

Posted

martka1982 napisał(a):
Ami pojedzie do domu tymczasowego pani spod Warszawy, która już raz była w schronisku aby się z nim zapoznać:)
....
cieszycie sie?

:mdleje::mdleje::mdleje:

Nie cieszymy żeby nie zapeszać ;) :diabloti: chociaż w sercu :Cool!::cunao::Cool!::cunao::Cool!::cunao:/poryczałam się... :siara:/

Martka jak tylko będziesz wiedziała coś więcej dawaj znać koniecznie!!

Posted

Pani ma się odezwać za tydzień i wtedy będą dokładniejsze ustalenia. Tymczas nie będzie płatny, tylko tyle co leki. Dziś widziałam Amiego, on z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Są już również wyniki Kojaka - ma dokładnie to samo co Ami czyli gronkowca i ten sam rodzaj grzyba.

Posted

:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2:całusy maluchy:kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: dużo całusów!!!

Posted

martka1982, zdecyduj proszę co z ogłoszeniem, bo jak za tydzień, to już nie da rady dać Amiego do lipcowego MP. A ja w środę wyjeżdżam, wracam dopiero w niedzielę, więc ewentualnie jutro mogłabym wystawić psiaki - albo samego Kojaka.

Posted

paulinken napisał(a):
martka1982, zdecyduj proszę co z ogłoszeniem, bo jak za tydzień, to już nie da rady dać Amiego do lipcowego MP. A ja w środę wyjeżdżam, wracam dopiero w niedzielę, więc ewentualnie jutro mogłabym wystawić psiaki - albo samego Kojaka.

podoba mi się Twoja propozycja tekstu do ogłoszenia i czekam na PW z Twoimi danymi. na gg również napisałam:) Ami jedzie do dt więc i tak powinien być oglaszany a Kojak oczywiście tym bardziej

Posted

To jutro to z Tobą obgadam dokładnie. Myślę, że można wystawić obu, a gdyby (daj Boże!) ktoś się w sprawie ogłoszenia odzywał, to trzeba będzie wybadać temat, czy ktoś chce Amiemu dać DS, czy DT - bo jak DS, to wiadomo, że będzie musiał być ze swojego aktualnego DT odebrany. A dla Kojaka to niech się chociaż DT znajdzie, bardzo bym się cieszyła...