Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
alix-mozesz mi wytlumaczysz gdzie bylas jak cie nie bylo na zajeciach na cyplu dzisiaj?:mad:
do wszystkich-jutro zxajecia sa normalnie o 20.NIE MA ZAJEC DLA ONKOW O 19.w piatek jak najbardziej o 19 sie spotykamy.alix-laskawie pamietaj slonko ty moje ze umowilysmy sie na spotkania we wtorki i czwartki a nie odwolalas dzisiaj kurka wodna.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o matko przepraszam!!!!!! Ja nie wiedzialam ze to tak oficjalnie tylko ze tak po pristu rzucialas i ze to bedzie trzeba jeszcze dogadac!!!! Nic nie wspominalas ja nie chcialam napierac bo zabiegana kobieta jestes.przepraszam!!!:-(:placz::oops:
Specjalnie tam bylas ze wzgledu na Nas? strasznie mi glupio :placz::oops: Jakbym wiedziala to wierz mi ze bylabym tam na pewno:-( Wybaczysz mi?:bigcry:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dwunogi Baroszu moj ty slodki-nic sie nie stalo.pocwiczylam sobie z moimi durnymi kundlami,posiedzialam w samochodzie-uwe pilki rzucal a ja okupowalam jego sprzet internetowy przenosny:oops: :lol: ............luzik.tak myslalam ze nie zalapalas ze to na powaznie mowilam o wtorkach i czwartkach skarbie.

Posted

ayshe napisał(a):
dwunogi Baroszu moj ty slodki-nic sie nie stalo.pocwiczylam sobie z moimi durnymi kundlami,posiedzialam w samochodzie-uwe pilki rzucal a ja okupowalam jego sprzet internetowy przenosny:oops: :lol: ............luzik.tak myslalam ze nie zalapalas ze to na powaznie mowilam o wtorkach i czwartkach skarbie.

No bo ja to czasem taka roztrzepana jestem :oops::wallbash: ale pracuje nad tym:krolik:
Bardzo przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc:calus:
A dwunogiego Barosza nie skomentuje:cool1: ale tylko dlatego ze bardzo mi glupio ze Cie wystawilam:eviltong: w czwartek stawimy sie na pewno!!!

Posted

kurde ja to już się wogoole nie będę odzywał...:( nie było mnie w ten weekend i w przyszły mnie nie będzie - załamka. Od maja Ayshe będziesz musiała mi przypomnieć, kiedy są zajęcia, na które powinienem chodzić z Lamią, ale w tygodniu, bo przez pewien czas mam wolny tylko, co 2 weekend. A i mam nadzieje, że 3masz, dla Lami tę piłeczkę jeszcze ? I powiedz od razu ile worków srebrników za tę wspaniałą piłkę?:)

Posted

ayshe napisał(a):
alix jak nie przestaniesz mnie przepraszac to cie kopne normalnie:mad: :lol:

tak tak! kopnij mnie i sponiewieraj:loveu: moze wtedy pozbede sie wyrzutow sumienia:diabloti:

Posted

Alix napisał(a):
tak tak! kopnij mnie i sponiewieraj:loveu: moze wtedy pozbede sie wyrzutow sumienia:diabloti:
sponiewieram cie na szkoleniu grupowym-indywidualnie to ja grzeczna jestem:razz: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
sponiewieram cie na szkoleniu grupowym-indywidualnie to ja grzeczna jestem:razz: :diabloti:

no to gorzej..bo na szkoleniu grupowym to czuje sie juz wystarczajaco sponiewierana:eviltong::placz::cool1: Do zobaczonka jutro o 19:cool3:

Posted

kamienie:shake: .ja sie przez nie wykoncze kiedys.w kazdym razie nie pamietam NIC z zajec z joshem-tylko naprzod.jak bredzilam to przepraszam:oops:

Posted

ayshe napisał(a):
kamienie:shake: .ja sie przez nie wykoncze kiedys.w kazdym razie nie pamietam NIC z zajec z joshem-tylko naprzod.jak bredzilam to przepraszam:oops:

ojoj no to trzeba do jakiegos lekarza sie wybrac:mad: W takiej sytuacji wez Ty spokojnie posiedz w domu bo spotkanie dzisiejsze to na pewno odpada!

Posted

po moim trupie alix.dodreptalam do josha to i do ciebie dojade:diabloti: .zwlaszcza ze teraz mam nowa dostawe no spy:eviltong: .do lekarzy z zasady nie chodze-poki chodze.mam za duzo na glowie zeby jeszcze mnie polozyli albo co.dopoki chodze to chodze,jak nie chodzto usiade:cool3: :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):

POCHWALIŁAŚ NAS i mam nadzieję ze to nie było bredzenie bo się załamie. Zdrówka zyczymy z Joshem . Chyba na wszelki wypadek zaczne nosić ze sobą papieroski ze względu na ewentualne krzyki tressera i no-spe na kamienie tressera:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
po moim trupie alix.dodreptalam do josha to i do ciebie dojade:diabloti: .zwlaszcza ze teraz mam nowa dostawe no spy:eviltong: .do lekarzy z zasady nie chodze-poki chodze.mam za duzo na glowie zeby jeszcze mnie polozyli albo co.dopoki chodze to chodze,jak nie chodzto usiade:cool3: :diabloti:

poloza Cie jak nic z tym nie zrobisz:mad: Jesli nie myslisz o sobie to pomysl o nas i onkach, co my bez Ciebie zrobimy jak totalnie sie rozlozysz?:diabloti: A jak bedziesz tak lekzewazyc zdrowko to predzej czy pozniej zaczniesz sie czuc jeszcze gorzej:eviltong: Moze lepiej zebys troche sie oszczedzala, nabierzesz sil i dopiero nam dasz popalic:loveu:

Posted

ayshe napisał(a):

To ci przypomne że zaprosiłaś Hamera na jutrzejsze zajęcia a z kim się jeszcze umówiłaś jak byłam w aptece :shake:to nie wiem -może Roxy też zaprosiłaś na jutro na 19:crazyeye::evil_lol::diabloti: No i jescze był jakiś facet z owczarkiem francuskim chyba - pamiętasz gdzie i o której się z nim umówiłaś?????:lol::lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Alix napisał(a):
poloza Cie jak nic z tym nie zrobisz:mad: Jesli nie myslisz o sobie to pomysl o nas i onkach, co my bez Ciebie zrobimy jak totalnie sie rozlozysz?:diabloti: A jak bedziesz tak lekzewazyc zdrowko to predzej czy pozniej zaczniesz sie czuc jeszcze gorzej:eviltong: Moze lepiej zebys troche sie oszczedzala, nabierzesz sil i dopiero nam dasz popalic:loveu:

Zgadzam się w 100%:mad: :mad: :mad:

Posted

ewa-Jo-no to rzeczywiscie kiepsko bylo ze mna:lol: :lol: jak was pochwalilam:lol: :lol: :lol: :lol: .tego na H pamietam.z roxy sie nie umowilam i z nikim wiecej tez nie:eviltong: :lol: .kochani jest tylu treserow w warszawie ze napewno by sie ktos wami zajal.i to lepszych ode mnie.:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
aaaaaaaaa ps.to wy macie wybor-ja nie.bo ja was KOOOOOCHAM:loveu:

raczej nasze ONki:evil_lol: To jak? moze zrobisz sobie dzisiaj wolne?:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
aaaaaaaaa ps.to wy macie wybor-ja nie.bo ja was KOOOOOCHAM:loveu:

Uwaga powiem to na żywo i mam nadzieję, że w imieniu wszystkich:
[SIZE="5"]MY CIEBIE TEŻ KOOOOOOOCHAMY:loveu: :loveu: :loveu: Ty taka mama jesteś:eviltong:

Posted

nie alix-nie tylko wasze psy.ja sie uzalezniam od kursantow.bardzo was lubie i lubie patrzec jak docieracie sie z psami.to wspanialy widok.jak z dwoch osob robiacych cos obok siebie zaczynacie byc para.goska-ja i mamusia no czekaj no niech no ja cie dorrrrrwe:mad: :diabloti:

Posted

Alix napisał(a):
raczej nasze ONki:evil_lol: To jak? moze zrobisz sobie dzisiaj wolne?:cool3:
po diabla mi wolne jak ja i tak musze z psy wybiegac?to -przy okazji wybiegam je na cyplu.:evil_lol: