Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
ja tez nic nie wiem.:lol:.ale chyba pierwszy raz od 10 lat odsluchalam poczte glosowa.:evil_lol:

Ale pewnie ten ktoś po nagraniu wiadomości zastanawiał się, czy wiesz kto dzwonił:diabloti:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, wracam do domu z nadzieja, ze nasze forum odpali, a tu chala:placz:
No nic, dobrze chociaz, ze tutaj mozemy sie odnalezc:multi:
Napisalam na naszym, ze dzisiaj nie mam zajec. Cos mnie sie pomerdalo, oczywiscie, ze mam i bede... moim autkiem z wymieniona chlodnica!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

no dali dali:evil_lol:.zwlaszcza twoj bezlupowo dracy jape psiuncio:diabloti:.no i sylwia jadaca na pietach za roninem-coz za widok:razz::diabloti:.
na polach mnie nie ma.powod pierwszy-koszmarnie sie czuje[zdaje sie ze skonczy sie glowa w sedesie jak ostatnio:roll:].powod drugi-wlasnie wrocilam z wojazy.psy zadowolone bo duzo wody bylo.ja -bo przezylam:lol:.

Posted

Doprawdy nie wiem o co chodzi....nie jezdzilam za Ronkiem na pietach:mad:Natomist gumowa linka mnie przerosła i wiła się nie tylko mi ale i Ronkowi wokol nog...
A, i jeszcze jedno, jak juz forum sie ozywi i bedzie działalo to wysmaruje takie oswiadczenie w kwestii mamuni dziubu, dziubu...cala droge do domu wczoraj myslalam o tym:angryy: [u mnie w domu, wspollokator sie ze mnie smieje i przedzeznia mnie powtarzajac "nic sie nie stalo Ronku, nie przejumuj sie" co by siersciuch nie zrobil...:cool1: ale ja mam na to wszystko wytlumaczenie i swoja teorie:p

Posted

Na litosc boska, ayshe, z jakich wojazy??? Wczoraj widzialam Cie o 21.30, a o 4 tej z kawalkiem piszesz, ze z wojazy wrocilas??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

miedzy 23 a 4 rano jest duuuuzo czasu..5 godzin.w tym czasie mozna zrobic z 900km skarrbie:diabloti:ja zrobilam mniej.z 700.:evil_lol:
jesli mam byc gdzies na czas i wrocic na czas to musze niestety latac.inaczej doopa z tego bedzie-niedizelny pilot.:roll:.no i musze sie polapac w tych bajerach:roll: co to mi zafundowal uwe-bajery dla mlotka zeby trafila do celu i nie musiala kombinowac z planowaniem lotu.:eviltong:
do tego czuje sie koszmarnie.lece na samych ziolkach.:placz:.
dzis poznawalam tajniki ATCRBS:lol:.a tak na serio juz lapie tego EFIS'a i naprawde zacyzna mi siep odobac.:loveu:.aktualnie siedze w domu i kombinuje z oprogramowaniem nawigacyjnym flite star.na razie zacielam sie na VFR ale nadgryze i IFR Europa:diabloti:.
mamunia dziubu dziubu jechala i gumowa linka byla cacus.
gaga-no ja tez lekko jestem wnerwiona .:angryy:.kurna-ja nie zycze sobie odwyku.:mad:

Posted

ten tresserek zacznie nas olewać i tylko będzie latał i latał . Nową zabawke dostała i tera tylko człowieczyna będzie ze strachem patrzał w niebo czy jakiś wrzaski z góry nie lecą to ma być kontakt?? gdzie ty masz kontakt z psem ten pies cię totalnie olewa ,gdzie idziesz ,czego on węszy zamiast patrzec na ciebie, na ciebie do cholery a nie na piłke . Boziu gdzie to naze forum do cholery - nie ma gdzie się wygadac ,pogadać ,znależć bratnią dusze i popłakac przy ścianie. dno.:angryy:

Posted

ja tez.:roll:.ale sobie chyba nieco poczekamy.mam nadizeje ze shida pamieta zamowienie do iposklepu:p.
wlasnie...shida ja bede chciala jeszcze takie 2 smycze schweikertaplecione.-podobaja mi sie a wiadomo ze przy moich durnych kundlach zarazich nei bedize-w szczegolnosci wskazujac na osia:mad:
ps.asiu-to ten tajny plan-nadzor powietrzny.:evil_lol:.sie unormuje po kilku pierwszych podrozach.:lol:.mysle ze bede miala przechlapane do konca miesiaca.
no wlasnie...na gsd to jak w domu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa monisia-nie ma nic lepszego niz kolnierz.a teraz mozesz mnie zabic za skleroze.:roll::oops:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
tera tylko człowieczyna będzie ze strachem patrzał w niebo czy jakiś wrzaski z góry nie lecą to ma być kontakt?? gdzie ty masz kontakt z psem ten pies cię totalnie olewa ,gdzie idziesz ,czego on węszy zamiast patrzec na ciebie, na ciebie do cholery a nie na piłke .

:rofl:

d o s k o n a ł e

Posted

:mad::mad::mad:ja nie krzycze.ja mowie DONOSNIE:diabloti:.
zaraz zapiszemy 100stron jak zwykle.:evil_lol:
spadam -lece do modlina.:roll:
gosia-TAK.JADE Z TOBA DZIS.
jestem poza zasiegiem fonow.zajecia sa.w dooopie mam pogode[to jakby ktos mial nadizeje].namioty brac....co ja tu jeszcze mialam....aaaa ladowarke szogunowa aniu wezme.chyba ze zapomne.to paaaaaaaa:cool3::evil_lol:
ps.monisiu przykro mi.potem mozesz coswymyslac alekolnierz jest po prostu najbezpieczniejszy.teraz twoja kolejna psa lampe w domu:razz:.znalazlas ten drut?

Posted

Tera to na Okęciu bedziecie miały zajęcia,bo Ayshe zmieni środek lokomocji i bedzie musiała mieć gdzie parkować:evil_lol:A swoją drogą-podziwiam.:cool2:Ja raz leciałam samolotem.jak byłam dzieckiem na festynie naszego aeroklubu.A i tak nic nie widziałam,bo stare baby wpier....ły sie na najlepsze siedzenia i mi zostało to bez okna:mad::evil_lol: