Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

chcialam powiedziec ze shadowski pustakiewicz skonczyl 11 lat:loveu:.jak ktos sie zlituje to moze pstryknie pare fotek w weekend jak czub sie trzyma i wogole.
kocham go strasznie:loveu::loveu::loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki dorplant w imieniu herr pustaka:loveu:.nadal najbardizej na swiecie lubi pozoranta i....biegac za czymkolwiek[teraz som kuuulki sniegu to ma kompletnego zajoba]:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']chcialam powiedziec ze shadowski pustakiewicz skonczyl 11 lat:loveu:.jak ktos sie zlituje to moze pstryknie pare fotek w weekend jak czub sie trzyma i wogole.
kocham go strasznie:loveu::loveu::loveu:[/quote]

WOW :crazyeye: nie no wszystkiego najlepszego dla shadowskiego !!!! :new-bday::new-bday::BIG: :new-bday::BIG::new-bday:

Posted

dzieki shida.wiesz jak dzielnei sie dziadek trzyma tego zycia...on umrze w locie i tego nie zauwazy:p.ta wola zycia, mimo stanu zdrowia ktory mu zafundowali "ludzie",jest niesamowita.

Posted

[quote name='ayshe']dzieki shida.wiesz jak dzielnei sie dziadek trzyma tego zycia...on umrze w locie i tego nie zauwazy:p.ta wola zycia, mimo stanu zdrowia ktory mu zafundowali "ludzie",jest niesamowita.[/quote]

wiesz pod wieloma wzgledami jak niepod wszystkimi to taki troche ideal psa - chcialoby sie takiego spotkac na swojej drodze...i to na jak najdluzszy czas... jest genialny :loveu:i totalnie pustakiewiczowaty :loveu::loveu::loveu::loveu: kofany dziadek :loveu::loveu:

Posted

shida-ja tez chcialabym jeszcze kiedys spotkac tkaiego psa na swojej drodze-wzorcowego charakterowo ona.obawiam sie ze takeigo szczescia juz nie bede miala.
dzieki gosia w imieniu pustaka,ktory w twoim samochodzie ma z ciebie podporke zawsze:cool3:

Posted

[quote name='ayshe'] shadowski pustakiewicz skonczyl 11 lat
[/quote]
Dziadku, Drogi Dziadku:evil_lol:...zdrówka , cobyś jeszcze wielu pozorantów złapał i dużo śniegu , żebyś mógł tyyyyle kulek śniegowych gonić:loveu:

Posted

bardzo wam dziekuje...siem wzrusyzyam...strasznie kocham tego psa...no zreszta ja juz tak mam...ale shado jest specyficzny bo ...tak pozno sie poznalismy i jestem strasznie "wyglodzona"kazdej chwili z tym psem.:loveu:.

Posted

STO LAT dla Shado - mojego ulubionego onka. Kocham tego psa za to, że mimo krzywdy, którą mu ludzie wyrządzili, jest tak samo przytulasty, jak mój Emil. :loveu: