ara Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nenemuscha napisał(a):ona ma jedrny biuścik i jakby nie te szczyle co się przy każdej okazji na niej wieszają to nie powiedzielibyście że jest matka karmiąca:eviltong: Tak genetycznie czy jakieś kremiki czy tez inne sztuczki stosujesz?:cool3: Quote
nenemuscha Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Karmie dobrze,duzo ruchu zapewniam juz tydzień po porodzie(nie zmuszam do ciagłego leżenia ze szczylami),jakos tak te moje suki maja że biusty takie jędrne,a mleka dużo,ale to kwestia zwierzaka,na obkurczenie mam sprawdzony sposób,duzo ruchu i odesmosan w maści. Quote
dorplant Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nanemuscha tak jakos nie moge sobie wyobrazic zmuszenia Majki do lezenia :razz:, nawet ze szczylkami ,wchodzi karmi wylize i wychodzi .A ma co karmic:cool3:! Sutki tez ma niezaduze tylko ze troche jej przeszkadzaja a ja nie chce przesadzic . Dzisiaj wet powiedzial zebym sobie kupila walium na uspokojenie :diabloti: i dala suce szczyle odchowac bo 9-tka to niemalo ! I zeby nie przesadzac z rozpoczeciem treningow .:-(Chyba go poslucham mimo ze Majka wyglada ja paczus, a nawet wyladniala po szczeniaczkach :loveu:.Zawsze byla chuda szkapa. Ale co innego luzny niewymuszony ruch a co innego intensywny trening . Majka zawsze "daje z siebiw wszystko" na obronie nigdy nie robi na pol gwizdka. Dlatego chyba kupie to walium i dam sobie na wstrzymanie ,chociaz to baaaaaarrdzo trudne ! Quote
amakor Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dorplant napisał(a): Ale co innego luzny niewymuszony ruch a co innego intensywny trening . Majka zawsze "daje z siebiw wszystko" na obronie nigdy nie robi na pol gwizdka. Dlatego chyba kupie to walium i dam sobie na wstrzymanie ,chociaz to baaaaaarrdzo trudne ! A może by tak szanowni zawodnicy zrobili sobie przerwę zimową i troszku odpoczeli od pracy przed następnym sezonem :mad: Quote
dorplant Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 amakor napisał(a):A może by tak szanowni zawodnicy zrobili sobie przerwę zimową i troszku odpoczeli od pracy przed następnym sezonem :mad: jak to odpoczeli :crazyeye::crazyeye: czemu odpoczeli ,za kare czy cos ?? Quote
amakor Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja Ci dam za kare. Nie wiesz, że siodmego dnia sie odpoczywa? A Ty i psy kiedy macie swoj siudmy dzień :mad: Quote
dorplant Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nooo jak jestem chora ,albo psy sa chore ,albo snieg teren na slady zasypie :oops::oops: wtedy jest siudmy dzien i wystarczy :eviltong: ps dzis Baru i Dick mieli siudmy dzien bo sa chorzy ,Majka bo karmi i cala trojka bardzo nieszczesliwa . Quote
dominosx Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 O rany teraz dopiero tu zajrzalam i widzę , Dorplant , że chlopaki sie pochorowaly !! Mam nadzieję ze sie szybko wykurują , uśmiechnięta morda Barusa potrzebna jest nam jako motywator ( mala) i balsam na duszę ( ja)!!!! Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 moj dziiiwny pieees-skomplikowane umyslowe zycie surykata pilkaaaaaaa:multi:-zalatwie ja lapami:diabloti: oooo cfffaniara kierunek zmienila:mad: maaaamaaaa no rzuc juz przeca siedze:cool3:.na drugim planie pustakiewicz krazy:evil_lol: ooooojjjj rzuc i przestan sciemniac:roll::razz: pustakiewicz startujacy do pilki:evil_lol: Quote
dorplant Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 kudlaty juz lepiej ale Baru bardzo chory :-( kurcze nie moge patrzec jak choruje :-( Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 pustakiewicz leeecem za pilkom:razz: start poziomy:evil_lol: aaaa za friko nie rzucila:roll:-ale wredna mamuska:mad: ps.dzieki spyder za zdjecia moich boorasow.:loveu: dorplant-bedzie dobrze.trzymam kciukasy za biednialka. Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 edox z gruba ciotka i siana dobra.siedzem.:cool3: ideeem...:razz::loveu: wreszcie gryyyzaaak:multi: fruwajacy onkowy gluut:loveu: Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 cd.siany jestem niebywale grzeczna:evil_lol:.... .....bo potem fruuuwaaam:evil_lol: plafffda ze jezdem gzecna?:cool3::evil_lol: Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 czesc ostatnia uo matko ona mi daje cos z geby:-o:lol: ekhem,siedzem..co bedize daaalej:razz: boszsz co ona znowu wymyslila:roll::evil_lol: siana jest slodka dziewczynka:loveu: Quote
arrakis Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 To ostatnie jest urocze:loveu::loveu::loveu: Dorplant- na co psiulki zaniemogły? Ayshe, jakiego koloru jest właściwie Surykat? Quote
asher Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Edox to faktycznie taki wielki bysio, czy tylko na zdjęciu tak wyszedł? :crazyeye::lol: Dorplant, kurczę, co dolega psiakowi? :shake: Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 arrakis-czarna podpalana znacyz sie czaprak chociaz ona z deczko porabana jest.teraz jest lysa.jak odrosnie to zacznie wygladac.chita linieje zrzucajac wszystko z wierzchu.a potem ooodraaasta.:evil_lol: przez chwile zapomnialam co jest wazne w pracy z psem.nie punkty.ale szczescie na pysku psa moj kochany dziadzio...:loveu::loveu: Quote
shida Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 piekne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! shado mistrzem !!!!!!!!!!!! kofany shado:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dorplant Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dick ma wymioty a raczej mial ,teraz nie je :-( Baru ma biegune gigant i brzuch go boli bo wygiety w palak :-( dostal zastrzyki i tabletki mysle ze jutro bedzie lepiej , jeszcze na dodatek jeden yorkowy chlopczyk nie ssie i chudnie , dokarmiamy go pipetka ale nie wiem czy uda sie go uratowac :-( Quote
Animacja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 koofam dziadunia za mine pod tytułem "nagle stalem sie wooooolny daj coś ugryźć" Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 no po prostu mnie powalilo jak zobaczylam ta mine:loveu:.kurcze przez to wszystko ...no wrocilo wsyztko na swoje miejsce jak zobaczylam takie szczescie w oczach mojego kochanego,starego psa.ktory popelnia bledy,nie chodzi tak zebym mogla powiedizec:jest genialny co oznacza ze ja jestem genialna:cool1:.nie.to moj kochany adoptowany dziadek.z lancucha i budy.schorowany.i wszystko inne zaczyna byc zabawnym miotaniem sie bez celu.pracujemy po to zeby zobaczyc taki wlasnie obrazek starego psa.:loveu:. dorplant-rrany...no trzymam kciuki i sle pozytywne mysli. ps.wiecie co?starzeje sie.robie sie sentymentalna:D. Quote
asher Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='dorplant']Dick ma wymioty a raczej mial ,teraz nie je :-( Baru ma biegune gigant i brzuch go boli bo wygiety w palak :-( dostal zastrzyki i tabletki mysle ze jutro bedzie lepiej Kurczę, a wiadomo chociaż od czego to? Długo już tak ich trzyma? Skoro oba chłopaki chorują, to może faktycznie jakiś wirus się przypałętał, dajcie mu popalić :mad: jeszcze na dodatek jeden yorkowy chlopczyk nie ssie i chudnie , dokarmiamy go pipetka ale nie wiem czy uda sie go uratowac :-( Trzymam kciuki za maluszka :kciuki: Quote
nenemuscha Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nowe fotki małych już 4 tygodniowych pracusi Wedle życzenia..podrostki dzis skończyły miesiąc Quote
ayshe Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 ale szlodkie maluchi:loveu: i tak z krecikow staly sie niedzwiadkami w pomniejszonej wersji.:evil_lol: Quote
dorplant Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 dzieki dziewczyny! a shadowski poprawil mi troszku humor ,jest boski ten dziadzio :loveu::loveu: a chita jak wyskubana ges :eviltong::evil_lol: i niedzwiadki sliczniaste :) Quote
Recommended Posts