dorplant Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 raczej wirus! poniewaz chorowaly psy z roznych miast ktore sie ze soba stykaly ! Baru bedzie jeszcze mial,na wszelki wypadek, badanie bakteriologiczne i na jakiegos pierwotniaka ! Quote
Sylwia411 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nenemuscha, Ty jak zawodowa akuszerka na tasmie produkcyjnej szczeniakow:lol: Pracusie, PJRT, kolejne ONki. Wpadniesz w trans i po okolicy bedziesz jezdzila i szukala rodzacych:laugh2_2: Gratulacje:Rose: Quote
Boidae Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A jak świnki morskie sie chowaja? zagryzly juz tego onka, czy jeszcze nie?:razz: Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 pare nowych fotek z lodowatego poranka w weekend gama-zakrecony krecitylek:lol: gama z wyjatek-chwile skupienia panienki jabadabadu:evil_lol: balto z mimoza Quote
Boidae Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 U was tylko mrożnie, a unas tak pada, ze nie ma co opuszczac mieszkania:diabloti: Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 koka z cocao:evil_lol:-koka ostatnio glownie probuje zamordowac rekawy pancia:evil_lol:-kompletnie jej odbija gupafffka:lol: aneczka z deedee-"lubie cie,lubie swojego psa,staram sie,lubie cie...":diabloti: Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 aga i igla aneczka z deedee-no idizsz nie zamordowalam cie...jeszcze:cool3::evil_lol: balto i mimoza jeszcze jedno zdjecie gamiszona z wyjatkiem-zeby nie bylo ze nie miala momentow kiedy nie kicala i nei miala gupafffki:evil_lol: i aneczka z deedee Quote
arrakis Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ale macie ładną scenerię, taką jesienną i wcale tego mrozu nie widać;). Mimozie to by się przydała taka torba jak na narzędzia:evil_lol:, bo normalnie widzę, że dziewczyna chodzi obładowana że hej! Nenemuscha - kiedy ty to wszystko odeśpisz?Bo na pewno nie w najbliższym czasie Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 faza1-koka-jestem gzecna:roll: faza2-koka-mam gupafffke:multi: no masz tam cos czy nie?:mad: bubel z glonkiem uchachana whoo Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 whoo w locie-ja na gorze a co ten gryzak na dole robi:-o?hmmm:evil_lol: spyder i edox timon i eddiii Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 timon z mamuska:cool3::evil_lol: retrievery:cool3:-toller i czisapik opuszczone:evil_lol:[koka i igla] czisapik kolejny-orso z pancia:cool3: pancia orso: boszsz czego ta arogancka kobieta znowu sie czepia?:razz::evil_lol: Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 aga i igla balto i mimoza a to juz nooormalna gama-kicam bo zycie jest pieeekne i daaawaj mi to ale juuz:evil_lol: Quote
LAZY Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hahahah...cudne foty! Doskonale oddają charakter Twoich kursantów...(tak samo szurnięci jak treser:eviltong:). Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 LAZY-stad nazwa naszego klubu:GSD Grupa Szurnietych Desperatow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cd zdjatek gama i wyjatek-jestem grzeczna,oooo jak aniolecek:cool3: nooo wreszcie-daaawaaaj co moje:diabloti: mariola i filozoficzna siana-skoro nie moge nikomu wtrabic to se pomysle nad sensem reszty:evil_lol: Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 mariola i siana orso obiecuje special relacje z ideologii gamiszona-zycie sklada sie z kicania po to cos co maja,generalnie czekanie na nagrode jest do kitu.:eviltong::evil_lol: Quote
asher Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Super fotki :lol: http://img116.imageshack.us/img116/3758/dsc0292wl9.jpg A tych dwoje to my znamy :cool3: :multi: Quote
Eddiii Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no co ty asher chyba wiecej znasz :razz: Quote
asher Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Eddiii napisał(a):no co ty asher chyba wiecej znasz :razz: Hahaha, no fakt :lol: Ale z nowych twarzy tylko tę dwójkę :lol: Quote
ayshe Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 no patrz asher jaki swiat malusi jest.znasz orso?uooo a skad?:-o:evil_lol: Quote
Glonek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ayshe napisał(a):LAZY-stad nazwa naszego klubu:GSD Grupa Szurnietych Desperatow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wcześniej podawałaś zupełnie inną interpretację tego skrótu. :placz::placz::cool3::cool3: Quote
ayshe Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 tamta sugerowala preferencje rasowa:cool3::evil_lol:.a to g...ziiik:diabloti: prawda.ta jest bardziej zgodna z nami ...duchowo:evil_lol:. Quote
Wyjątek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no nie i w koncu nas przylapali....:lying: p.s. ayshe napisał(a):obiecuje special relacje z ideologii gamiszona-zycie sklada sie z kicania po to cos co maja,generalnie czekanie na nagrode jest do kitu.:eviltong::evil_lol: co Ty ayshe w ogóle opowiadasz, co??:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ayshe Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 oooo ja o niczym nie iwme ale fotki sa zarabiste.gamiszon w pozach:dawaj no mi tu zaraz wisnio jedna to cos jest zarabisty.:evil_lol: Quote
ayshe Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 no i sie doigralam.mam goraczke.kupilam se prochy i mam cicha nadzieje postawienia sie na nogi na wieczor.zaczynam marzyc o tym zeby juz byla zima ze sniegiem bo ten deszcz imie wykonczy norrrmalnie.wychodze na pola lunelo,przeszlam kawalek i juz cala przemoczona-do dooopy te kurtki prawie nieprzemakalne:angryy:. Quote
Recommended Posts