monikapf Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ajula napisał(a):w Krakowie już wszystkie uratowane, a tu zaledwie 50 zwierzaków taki podły człowiek nie pozwolił uratować :( Choć jedna pozytywna wiadomość Quote
pietrucha204 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 w krakowie potrafili zorganizować u nas niestety nie, przy takiej małej ilości psów!!!!!! to jest brak chęci a nie brak możliwości!!!! a my dalej nie wiemy co tam się dzieje na prawdę! tam jest duzo starszych psów, dużych... dostałam info, że koty potopione :(:(:( podobno Quote
marlenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 monikapf napisał(a):Choć jedna pozytywna wiadomość Teraz czekamy na taką wiadomośc z kędzierzyna .... Quote
monikapf Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [/QUOTE]dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak?????[/QUOTE] o matko! Quote
Alicja Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 wróciłam z pracy ...liczyłam ze facet dupe ruszył ...a tu wychodzi na to ze teraz chce zrobic z siebie ofiarę .....i znów ucierpią najsłabsi ..... Quote
JOMA Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W Tychach schronisko znajduje się na bardzo podmokłych terenach - też jesteśmy w pogotowiu - na szczęście przestało padać tak mocno. Trzymamy za WAS - bardzo mocno ! - w końcu wszyscy jesteśmy ZIEMIANAMI i ludzie i zwierzęta ! A media, no cóż, zawsze były aferzaste - widocznie zatopienie schroniska ze zwierzętami to za słaby temat :-( :angryy: :-( Quote
marlenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 pietrucha204 napisał(a):w krakowie potrafili zorganizować u nas niestety nie, przy takiej małej ilości psów!!!!!! to jest brak chęci a nie brak możliwości!!!! a my dalej nie wiemy co tam się dzieje na prawdę! tam jest duzo starszych psów, dużych... dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak????? :((( boże widzisz i nie grzmisz ??? Quote
elmira Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 mam nowe numery, ale nikt nie odbiera: 12 652 84 63, końcówki 76, 71. Mi powiedzieli, że giną ludzie, a dla zwierzaków...Nosz Boże! Quote
pietrucha204 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 trzeba wymusic na tych mediach, żeby wysłał mmsa z bieżącą sytuacją!!!!!!!!! Quote
paulinken Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mam od koleżanki jakiś nr do RMF FM 600700800, ale nie wiem, czy już ktoś tam czasem nie dzwonił. Jeśli nie, to niech ktoś obeznany w sytuacji tam przedzwoni, proszę. Można też podobno pisać do TVN 24. Mam też nr do Gazety Wyborczej Opole, ale nie wiem, czy to coś da: 077 40 120 12, i mail: listy@opole.agora.pl Mój znajomy pracuje w naszej telewizji regionalnej (Bydgoszcz) i twierdzi, że najlepiej znaleźć pod jaką TV podlega Kędzierzyn Koźle i tam dzwonić :( Quote
marlenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 elmira napisał(a):mam nowe numery, ale nikt nie odbiera: 12 652 84 63, końcówki 76, 71. Mi powiedzieli, że giną ludzie, a dla zwierzaków...Nosz Boże! Może jak zaczna dzwonić wszyscy to na "odpie*** sie " rusza tyłki i coś pomoga co ??? Elmira jak sadzisz ??? Quote
Evelynkaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 JOMA napisał(a):W Tychach schronisko znajduje się na bardzo podmokłych terenach - też jesteśmy w pogotowiu - na szczęście przestało padać tak mocno. Trzymamy za WAS - bardzo mocno ! - w końcu wszyscy jesteśmy ZIEMIANAMI i ludzie i zwierzęta ! A media, no cóż, zawsze były aferzaste - widocznie zatopienie schroniska ze zwierzętami to za słaby temat :-( :angryy: :-( Joma jeśli by się coś działo to daj znać, jestem w pogotowiu, mam samochód... ale oczywiście jestem dobrej myśli.... Quote
malami Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 pietrucha204 napisał(a):dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak????? To już przegiecie, koleś powinien za to być ukarany Quote
pietrucha204 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja musze isc na dwór na chwile będe potem będziemy się naradzac co dalej. piszcie wszedzie o sprawdzenie sytuacji moze ktos zareaguje w końcu i tam podpłynie!!!!! Quote
marlenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='paulinken']Mam od koleżanki jakiś nr do RMF FM 600700800, ale nie wiem, czy już ktoś tam czasem nie dzwonił. Jeśli nie, to niech ktoś obeznany w sytuacji tam przedzwoni, proszę. Można też podobno pisać do TVN 24. Mam też nr do Gazety Wyborczej Opole, ale nie wiem, czy to coś da: 077 40 120 12, i mail: listy@opole.agora.pl Mój znajomy pracuje w naszej telewizji regionalnej (Bydgoszcz) i twierdzi, że najlepiej znaleźć pod jaką TV podlega Kędzierzyn Koźle i tam dzwonić :( Dzwoniłam pod ten numer cały czas zajęty wysłałam smsa ( napisane było na stronce że sms lub mms) napisałam maila i co ??? Ku***a cisz , przeciez to "tylko" psy Quote
pietrucha204 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 malami napisał(a):To już przegiecie, koleś powinien za to być ukarany no jesli to prawda Quote
Ajula Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kraków: przed chwilą była relacja z ewakuacji schroniska w krakowie.kierownik powiedział że absolutnie nie zostawi ani jednego zwierzęcia na pastwę wody... Boże pomóż.. Rozmawialismy z kierownikiem, to dobry czlowiek, zadnych zwierzat nei zostawi, raz jeszcze to powtarzam. dziekuje on za pomoc juz teraz, bardzo sie wzruszyl calym odezwem Krakowian i nie tylko! http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!/page1079 Quote
marlenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 pietrucha204 napisał(a):on sie wywinie ztego znowu, powie, ze wypuścil koty A po co koty ???? Przeciez koty ni epływają niech psy wypuści ..moze to uratuje im życie ...moze chociaz cześci ... Quote
ilon_n Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Koty ze schroniska w K-K potopiły się!!! Bandyci!!!!!!! Quote
malawaszka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 pietrucha204 napisał(a): dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak????? no ale skąd ta pani to wie????? była tam? ja broń boże nie bronie tego kierownika bo powininen odpowiedzieć za wielkie zaniedbania, ale ta pani tam na pewno nie byłq bo przeciez nie można tam dojechać... a wody chyba nie ma aż tyle, żeby koty nie mogły się na szafki schronić?????? chyba, że je w małych klatkach na podłodze trzymali, ale to już by było .... nawet nie chcę tego pisać... :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 nescca napisał(a):Dopiero rozmawialam z TVP Opole. Naswietliłam sprawę....po czym poproszono mnie o numer telefonu z obietnicą oddzwonienia. Póki co tel. milczy. Czy to naprawdę moja Polska? Czy nasz kraj jest tak barbarzyński? Już nawet nie potrafię myśleć. Tak nescco Drzewicki miał rację mówiąc że to dziki kraj :( Quote
marlenka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 słuchajcie gdzies był telefon do tego pozal sie boze kierownika .. może zadzwonic , zapytac ... cokolwiek . Mówia ze brak jakichkolwiek wiadomosci to są dobre wiadomosci , ale ....ja już nie wytrzymuje , boję się ze te psy .....nei dadzą rady ... Quote
elmira Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Udało mi się dodzwonić do TVP, zobaczymy co będzie. Boże, biedne koty. Faktycznie marnie pływają. Nie krzyczcie na mnie, ja już nie wiem, co robić. Quote
milosnicy zwierzat Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 elmira napisał(a):Udało mi się dodzwonić do TVP, zobaczymy co będzie. Boże, biedne koty. Faktycznie marnie pływają. Nie krzyczcie na mnie, ja już nie wiem, co robić. dobrze robisz że dzwonisz do mediów biedne kotki a może jednak żyją co przecież kot wejdzie na drzewo co powiedzcie że to nie prawda ten brak wiadomości czy żyją psiaki mnie do szału i rozpaczy doprowadza Quote
Recommended Posts