Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
w Krakowie już wszystkie uratowane, a tu zaledwie 50 zwierzaków taki podły człowiek nie pozwolił uratować :(

Choć jedna pozytywna wiadomość

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w krakowie potrafili zorganizować u nas niestety nie, przy takiej małej ilości psów!!!!!! to jest brak chęci a nie brak możliwości!!!! a my dalej nie wiemy co tam się dzieje na prawdę! tam jest duzo starszych psów, dużych...

dostałam info, że koty potopione :(:(:( podobno

Posted

[/QUOTE]dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak?????[/QUOTE]
o matko!

Posted

wróciłam z pracy ...liczyłam ze facet dupe ruszył ...a tu wychodzi na to ze teraz chce zrobic z siebie ofiarę .....i znów ucierpią najsłabsi .....

Posted

W Tychach schronisko znajduje się na bardzo podmokłych terenach - też jesteśmy w pogotowiu - na szczęście przestało padać tak mocno.

Trzymamy za WAS - bardzo mocno ! - w końcu wszyscy jesteśmy ZIEMIANAMI i ludzie i zwierzęta !

A media, no cóż, zawsze były aferzaste - widocznie zatopienie schroniska ze zwierzętami to za słaby temat :-( :angryy: :-(

Posted

pietrucha204 napisał(a):
w krakowie potrafili zorganizować u nas niestety nie, przy takiej małej ilości psów!!!!!! to jest brak chęci a nie brak możliwości!!!! a my dalej nie wiemy co tam się dzieje na prawdę! tam jest duzo starszych psów, dużych...

dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak?????

:((( boże widzisz i nie grzmisz ???

Posted

Mam od koleżanki jakiś nr do RMF FM 600700800, ale nie wiem, czy już ktoś tam czasem nie dzwonił. Jeśli nie, to niech ktoś obeznany w sytuacji tam przedzwoni, proszę. Można też podobno pisać do TVN 24. Mam też nr do Gazety Wyborczej Opole, ale nie wiem, czy to coś da: 077 40 120 12, i mail: listy@opole.agora.pl
Mój znajomy pracuje w naszej telewizji regionalnej (Bydgoszcz) i twierdzi, że najlepiej znaleźć pod jaką TV podlega Kędzierzyn Koźle i tam dzwonić :(

Posted

elmira napisał(a):
mam nowe numery, ale nikt nie odbiera:

12 652 84 63, końcówki 76, 71.

Mi powiedzieli, że giną ludzie, a dla zwierzaków...Nosz Boże!

Może jak zaczna dzwonić wszyscy to na "odpie*** sie " rusza tyłki i coś pomoga co ??? Elmira jak sadzisz ???

Posted

JOMA napisał(a):
W Tychach schronisko znajduje się na bardzo podmokłych terenach - też jesteśmy w pogotowiu - na szczęście przestało padać tak mocno.

Trzymamy za WAS - bardzo mocno ! - w końcu wszyscy jesteśmy ZIEMIANAMI i ludzie i zwierzęta !

A media, no cóż, zawsze były aferzaste - widocznie zatopienie schroniska ze zwierzętami to za słaby temat :-( :angryy: :-(

Joma jeśli by się coś działo to daj znać, jestem w pogotowiu, mam samochód... ale oczywiście jestem dobrej myśli....

Posted

pietrucha204 napisał(a):
dostałam info, że koty potopione :(:(:(:( od pani która przed powodzią je tam dała do sterylki !!!!!! k............. maćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć a kojce suche tak?????

To już przegiecie, koleś powinien za to być ukarany

Posted

[quote name='paulinken']Mam od koleżanki jakiś nr do RMF FM 600700800, ale nie wiem, czy już ktoś tam czasem nie dzwonił. Jeśli nie, to niech ktoś obeznany w sytuacji tam przedzwoni, proszę. Można też podobno pisać do TVN 24. Mam też nr do Gazety Wyborczej Opole, ale nie wiem, czy to coś da: 077 40 120 12, i mail: listy@opole.agora.pl
Mój znajomy pracuje w naszej telewizji regionalnej (Bydgoszcz) i twierdzi, że najlepiej znaleźć pod jaką TV podlega Kędzierzyn Koźle i tam dzwonić :(

Dzwoniłam pod ten numer cały czas zajęty wysłałam smsa ( napisane było na stronce że sms lub mms) napisałam maila i co ??? Ku***a cisz , przeciez to "tylko" psy

Posted

Kraków:

przed chwilą była relacja z ewakuacji schroniska w krakowie.kierownik powiedział że absolutnie nie zostawi ani jednego zwierzęcia na pastwę wody...
Boże pomóż..
Rozmawialismy z kierownikiem, to dobry czlowiek, zadnych zwierzat nei zostawi, raz jeszcze to powtarzam.
dziekuje on za pomoc juz teraz, bardzo sie wzruszyl calym odezwem Krakowian i nie tylko!

http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!/page1079

Posted

pietrucha204 napisał(a):
on sie wywinie ztego znowu, powie, ze wypuścil koty

A po co koty ???? Przeciez koty ni epływają niech psy wypuści ..moze to uratuje im życie ...moze chociaz cześci ...

Posted

pietrucha204 napisał(a):

no ale skąd ta pani to wie????? była tam? ja broń boże nie bronie tego kierownika bo powininen odpowiedzieć za wielkie zaniedbania, ale ta pani tam na pewno nie byłq bo przeciez nie można tam dojechać... a wody chyba nie ma aż tyle, żeby koty nie mogły się na szafki schronić?????? chyba, że je w małych klatkach na podłodze trzymali, ale to już by było .... nawet nie chcę tego pisać... :roll:

Posted

nescca napisał(a):
Dopiero rozmawialam z TVP Opole. Naswietliłam sprawę....po czym poproszono mnie o numer telefonu z obietnicą oddzwonienia. Póki co tel. milczy. Czy to naprawdę moja Polska? Czy nasz kraj jest tak barbarzyński? Już nawet nie potrafię myśleć.

Tak nescco Drzewicki miał rację mówiąc że to dziki kraj :(

Posted

słuchajcie gdzies był telefon do tego pozal sie boze kierownika .. może zadzwonic , zapytac ... cokolwiek . Mówia ze brak jakichkolwiek wiadomosci to są dobre wiadomosci , ale ....ja już nie wytrzymuje , boję się ze te psy .....nei dadzą rady ...

Posted

Udało mi się dodzwonić do TVP, zobaczymy co będzie. Boże, biedne koty.

Faktycznie marnie pływają. Nie krzyczcie na mnie, ja już nie wiem, co robić.

Posted

elmira napisał(a):
Udało mi się dodzwonić do TVP, zobaczymy co będzie. Boże, biedne koty.

Faktycznie marnie pływają. Nie krzyczcie na mnie, ja już nie wiem, co robić.

dobrze robisz
że dzwonisz do mediów

biedne kotki a może jednak żyją co
przecież kot wejdzie na drzewo co

powiedzcie że to nie prawda

ten brak wiadomości czy żyją psiaki mnie do szału i rozpaczy doprowadza