Tora&Faro Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przypomniało mi się jeszcze że udało nam się namówić Trymera do wejścia na wagę;) - waży prawie 35 kg...cały czas o nim myślę kurcze:) Quote
Tora&Faro Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No "kawał" pięknego psa z niego:)...jeszcze jak mu się te zapadnięte boki wypełnią i sierść odzyska połysk.... Quote
mikoada Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 kurcze to będzie dopiero ON jak się patrzy:loveu: Quote
anawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Tora&Faro napisał(a):No "kawał" pięknego psa z niego:)...jeszcze jak mu się te zapadnięte boki wypełnią i sierść odzyska połysk.... ............... pójdzie szybciutko do swojego wymarzonego domku........... :p Quote
bela51 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Naprawde, niewyobrazalnie sie ciesze, bo spac nie mogłam, jak zobaczyłam wpis, ze on nocuje gdzieś " na miescie". Kasiu , wielkie podziekowania dla Ciebie i dla wszystkich dziewczyn ktore mu pomogły. Moja deklaracja jest marna, ale moge pomoc jeszcze jakims bazarkiem. Jak macie jakies fanty, to prosze do mnie słac zdjęcia, a ja wystawię. Pies cudo !!! Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Gratulacje za tak sprawną akcję!!! DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 350 + wet) 50 - Cantadorra 20 - mikoada 10 -bela51 30 - kasia mierzejewska czyli 110 DEKLARACJE JEDNORAZOWE 300 - Cantadorra 100 - anawa 50 - katarzyna09 czyli 450 DEKLARACJE INNE (JUŻ WPŁACONE) 75 (przegląd weterynaryjny) + benzyna - Tora&Faro Księgową Trymera jest: gusia0106 Kasiu - jak będziesz aktualizowała pierwszy post - dodaj do niego zdjęcia - wystarczy skopiować i wkleić te, które już są na wątku. Lub z tych albumików, które wklejasz - to się robi najprościej w świecie - najeżdżasz na zdjęcie w albumiku - podświetlasz (w sensie zaznaczasz) i prawym myszki "kopij" na wątku klikasz prawym myszki "wklej", albo to samo klawiszami ctrl + C a potem ctrl +V) Wolno 5 zdjęć na post. Quote
Ewanka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wspaniałe wieści ... Trymer jest prawdziwym szczęściarzem ... dzięki tak wielu Osobom jest w bezpiecznym miejscu - wielkie dzięki Cioteczki ... za to, że jesteście !!! :loveu: Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 To prawda, ale hm... Tak naprawdę bezpieczny będzie jak się nazbiera 350 deklaracji... O to coraz trudniej na dogo. Może ktoś by go wrzuciła na NK? Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Sprawdziłam podlinkowanie nicków i poprawiłam, gdzie nie działało. [quote name='Bjuta']Gratulacje za tak sprawną akcję!!! DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 350 + wet) 50 - Cantadorra 20 - mikoada 10 -bela51 30 - kasia mierzejewska czyli 110 DEKLARACJE JEDNORAZOWE 300 - Cantadorra 100 - anawa 50 - katarzyna09 czyli 450 DEKLARACJE INNE (JUŻ WPŁACONE) 75 (przegląd weterynaryjny) + benzyna - Tora&Faro Księgową Trymera jest: gusia0106 Kasiu - jak będziesz aktualizowała pierwszy post - dodaj do niego zdjęcia - wystarczy skopiować i wkleić te, które już są na wątku. Lub z tych albumików, które wklejasz - to się robi najprościej w świecie - najeżdżasz na zdjęcie w albumiku - podświetlasz (w sensie zaznaczasz) i prawym myszki "kopij" na wątku klikasz prawym myszki "wklej", albo to samo klawiszami ctrl + C a potem ctrl +V) Wolno 5 zdjęć na post. Quote
gusia0106 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Bjuta napisał(a):Sprawdziłam podlinkowanie nicków i poprawiłam, gdzie nie działało. Dzięki Bjuta :Rose: No minęła Trymerkowi spokojnie. Bez wycia, szczekania - grzecznie sobie spał. Dogadał się z wszystkimi psami Owieczki i nie ma żadnego problemu. Szuka jednak najmniejszej dziury w płocie, żeby nawiać. Taki z niego uciekinier ;) Jedyne co niepokoi to fatalne kupy - woda ze śluzem - i brak apetytu. Dzisiaj owieczka ma mu ugotować ryż z mięskiem. Jak sytuacja się nie zmieni będziemy się martwić i najwyżej wykonamy dodatkowe badania. Ciotki, muszę mu zamówić karmę. Uważam, że póki co powinna być zwykła - żadna wysokoenergetyczna, żadna wysokobiałkowa. Co polecacie? Co mu zamówić? Quote
Ewanka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 gusia0106 napisał(a):(...) Jedyne co niepokoi to fatalne kupy - woda ze śluzem - i brak apetytu. Dzisiaj owieczka ma mu ugotować ryż z mięskiem. Jak sytuacja się nie zmieni będziemy się martwić i najwyżej wykonamy dodatkowe badania. (...) Miejmy nadzieję, że to jedynie wynik przegłodzenia i długotrwałego, fatalnego śmietnikowego jedzenia ... na ryżu z mięskiem powinny się poprawić. Pies jest cudny ... a ja znowu o urodzie, hehehe, artyści tak mają :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zapraszam na bazarek - połowa pieniążków na Trymerka ( zmienię tytuł, bo myślałam, że nadal jest bezimienny) http://www.dogomania.pl/threads/186132-LISEK-PEGUSKA-I-BEZIMIENNY-bazarek-do-05.06.-godz.22-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-W%C5%82atcy-M%C3%B3ch-%29%29%29?p=14726062#post14726062 Quote
Cantadorra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ależ Trymer to piękny owczar, wow, jestem zachwycona. Przy takiej chudości waga 35 kg wróży wielkiego owczara. Tora, napisz proszę , czy na wysokość jest duży. Quote
Cantadorra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Mam nadzieję, że jelita się uspokoją na normalnej karmie. Poszły moje deklaracje. Na zdrowie Trymerek :) Quote
Ewanka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Gusia, podaj proszę nr konta ... w portfelu pustki, ale chłopak skradł mi serce ... nie on jeden ;) ... a tak na marginesie, kiedy nas nawiedzisz, pogoda piękna - zapraszamy ! Quote
bela51 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/186162-OFIARY-POWODZI-UTOPCE-2-BERNARDYNKI-!!!-Fauna-i-Flora?p=14728546#post14728546 Zajrzyjcie prosze, to ofiary powodzi, potrzebna pomoc. Quote
ewa36 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Bardzo się cieszę, że psiaczek już bezpieczny ...... Quote
Tora&Faro Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cantadorra napisał(a):Ależ Trymer to piękny owczar, wow, jestem zachwycona. Przy takiej chudości waga 35 kg wróży wielkiego owczara. Tora, napisz proszę , czy na wysokość jest duży. Jak na moje oko to on jest dosyć spory;) sięga mi mniej więcej do uda (ja mam 1,61 cm wzrostu;)), wg mojego TZta ma ok 60 cm w kłębie:) Quote
Maruda666 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jak niewiele trzeba, żeby nastąpiła taka zmiana - na pierwszych zdjęciach wyglądał na zmęczonego życiem staruszka a tu tryskający życiem młodziak :) Quote
Tora&Faro Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dostałam maila i fotki od Owieczki:) "Trymer uznał mnie za swoja panią i zaczął mnie bronic przed innymi psami. Biega dookoła mnie i warczy na każdego który chce do mnie podejść. Robi to grzecznie i niegroźnie :) Cały czas za mną chodzi krok w krok. Portos cały czas chce go gwałcić a Trymuś nic sobie z tego nie robi. Zjadł odrobinke surowego kurczaczka więc ma nadzieję, ze zje tez i gotowany ryż z marchewka, jabłuszkiem, kurczakiem i siemieniem lnianym. Trymer jest trochę nieokrzesany a do tego cały czas zabawa mu w głowie, jak przyjechałam z łapanki ( bo odławiałyśmy malamuta) to skoczył mi łapami na plecy z radości i w podskokach, tak się bidula cieszył że wróciłam. Dzisiaj już strasznie za mną płakał jak zostawiłam go za bramą i przyszłam do sąsiadki na kompa... Niestety trochę źle reaguje na kobyłke, bardzo na nią szczekał ale pewnie nie wie co to jest i jak z tym postępować ;) Koty ma w głębokim poważaniu i preferuje kobiety ;D To tak w skrócie ;)" Fotki postaram się wkleić za moment:) Quote
Recommended Posts