gusia0106 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Trymerek jedzie jutro na działkę ;) Już jest pieskiem Pana Wacka, a Pan Wacek zakochany w Trymerku i cały czas mi opowiada jaki on gzreczny, jaki mądry, jaki kochany :):) Mikoada - wpłynęła składka od Ciebie - bardzo dzięujemy. Cioteczki, po Trymerku zostało 130 zł. Bardzo proszę aby darczyńcy wypowiedzieli się na jakiego/jakie pieski przekazać pieniądze. Ja mam swoje typy ;), ale czekam i liczę na Wasze głosy. Quote
Nutusia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 W takich okolicznościach przyrody, czas zmienić tytuł na... wakacyjny! :) Quote
mysza 1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Superowe wieści, Trymerek musi byc bardzo szczęśliwy:loveu: Quote
Tora&Faro Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Oooo....nowe wieści o Trymerku a ja dopiero zauważyłam;) Super że jada na tą działkę, będzie miał chłopak raj - widziałam fotki jak byłam na przedadopcyjnej:) Quote
Cantadorra Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='gusia0106'] Cioteczki, po Trymerku zostało 130 zł. Bardzo proszę aby darczyńcy wypowiedzieli się na jakiego/jakie pieski przekazać pieniądze. Ja mam swoje typy ;), ale czekam i liczę na Wasze głosy. Ja bym chciała jakiś grosik tutaj, ale oczywiście tylko za zgodą wszystkich: http://www.dogomania.pl/threads/139665-SZARIK-jest-na-MINUSIE-potrzebuje-kasy-hotel-niezap%C5%82acony-od-14.06!!! Quote
Ewa Marta Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 gusia0106 napisał(a):Trymerek jedzie jutro na działkę ;) Już jest pieskiem Pana Wacka, a Pan Wacek zakochany w Trymerku i cały czas mi opowiada jaki on gzreczny, jaki mądry, jaki kochany :):) Mikoada - wpłynęła składka od Ciebie - bardzo dzięujemy. Cioteczki, po Trymerku zostało 130 zł. Bardzo proszę aby darczyńcy wypowiedzieli się na jakiego/jakie pieski przekazać pieniądze. Ja mam swoje typy ;), ale czekam i liczę na Wasze głosy. Jako darczyńca powiem, że pieniądze powinny przejść na któreś z psiaków pod Twoją i Myszy opieką Gusiu. Macie ich sporo i spore minusy na ich koncie. Straciłam rachubę, które są wspólne, a które pod Waszą indywidualną:-) Nigdy nie miałam zastrzeżeń do podziałów kasy, które robiłaś i uważam, że to Ty powinnaś zdecydować:-) Quote
Tora&Faro Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A ja chciałam zapytać czy są może jakieś nowe wieści od pana Wacka? ciekawe jak tam Trymerkowi się działka podoba...:) Quote
gusia0106 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Rozmawiałam przed wyjazdem jeszcze. Panowie wzajemnie sobą zachwyceni :) Trymerek urokliwy, grzeczny, przylepka. Pan Wacek wychwalający, że jaki mądry, jaki grzeczny, jaki miły. Zadzwonię dzisiaj po wieści z wyjazdu ;) Jeśli nie macie nic przeciwko, to połowę kwoty chciałabym przeznaczyć na pieska, którego pokazała Cantadorra, a połowę na naszego Misia. Mogę? Quote
Tora&Faro Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 gusia0106 napisał(a): Jeśli nie macie nic przeciwko, to połowę kwoty chciałabym przeznaczyć na pieska, którego pokazała Cantadorra, a połowę na naszego Misia. Mogę? Uważam że to super pomysł:loveu: Quote
Nutusia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Czas tytuł zmienić Szczęściarzowi, który znalazł prawdziwie męską przyjaźń! :) Quote
Ewa Marta Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 gusia0106 napisał(a):Jeśli nie macie nic przeciwko, to połowę kwoty chciałabym przeznaczyć na pieska, którego pokazała Cantadorra, a połowę na naszego Misia. Mogę? Super! Jak zawsze z klasą i sprawiedliwie:-) Quote
gusia0106 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Pieniądze poszły: 65 zł dla Szarika z wątku wskazanego przez Cantadorrę 65 zł dla naszego Misia Jeszcze raz bardzo dziękujemy za pomoc. Quote
Nutusia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Gusia, tytuł zmieńcie, bo przecież Trymer już nie jest anonimowym Onkiem z Pułtuska! :) Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Nutusia']Gusia, tytuł zmieńcie, bo przecież Trymer już nie jest anonimowym Onkiem z Pułtuska! :) Ale to nie Gusia zakładała, do moda trzeba napisać. Nie znacie ludzi, którzy by szczeniaki na Dt wzięli? Są w schronisku, padają jeden po drugim, nie mają nosówki ani parwo, po prostu są słabe, zarobaczone :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-30-szczeniak%C3%B3w-w-Ostrowi-!-PILNIE-POTRZEBNE-DT-i-KASA-NA-LECZENE!-7-maluch%C3%B3w-za-TM-( Quote
gusia0106 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tora&Faro napisał(a):Gusiu i co dzwoniłaś do p. Wacka? No dzowniłam właśnie. Ale nie odbiera póki co. Quote
bela51 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 gusia0106 napisał(a):No dzowniłam właśnie. Ale nie odbiera póki co. A moze spróbujesz jeszce raz zadzwonic? Chyba wszyscy ciekawi jak sie Trymerkowi powodzi? Quote
Nutusia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Gusia się na razie urlopuje :) I jak na dogomaniaczkę przystało, ma psie przygody na urlopie, oj ma! :) Quote
Tora&Faro Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zdradzę Wam że Gusia ma wieści o Trymerku...mało tego w odwiedziny się wybiera....;) Quote
Nutusia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Tora&Faro napisał(a):Zdradzę Wam że Gusia ma wieści o Trymerku...mało tego w odwiedziny się wybiera....;) O kurczaki, ale ma fajnie taka Gusia... :) Quote
gusia0106 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nutusia napisał(a):O kurczaki, ale ma fajnie taka Gusia... :) Jutro! O ile będę wstanie ;) Bo Dziecko ma 18stkę dzisiaj :) Zaraz wychodzę ;) Jest super - podobno bardzo przytył, śpi na kanapie, po ranach nie ma śladu. Wpatrzony w Pana Wacka jak w obrazek - nikomu w domu nie daje dotknąć jego kapci ani butów :) Zmienił też trochę kolory podobno. Porobię zdjęcia :) Zobaczymy :) Quote
bela51 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Nooooo, to sie Trymerkowi trafiło !:loveu: Czekamy na fotki !:lol: Quote
mysza 1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='gusia0106']Jutro! O ile będę wstanie ;) Bo Dziecko ma 18stkę dzisiaj :) Zaraz wychodzę ;) Jest super - podobno bardzo przytył, śpi na kanapie, po ranach nie ma śladu. Wpatrzony w Pana Wacka jak w obrazek - nikomu w domu nie daje dotknąć jego kapci ani butów :) Zmienił też trochę kolory podobno. Porobię zdjęcia :) Zobaczymy :) Znowu będziesz rwana przez kolegów Dziecka:evil_lol: Cieszę się ogromnie, że u Trymerka dobrze :loveu: i czekam na zdjęcia. Quote
Recommended Posts