mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Gaduły jedne.......znowu muszę nadrabiać:evil_lol: btw. też bym chciała na emeryturę....zajęcie bym sobie w mig znalazła....;) Dobra, jesteś w naszej bandzie. Przekonałaś mnie tą inteligencją:evil_lol: Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):Gaduły jedne.......znowu muszę nadrabiać:evil_lol: popracował człowiek chwilę a tutaj taki zonk ;) Quote
Neigh Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 A ja myślałam, ze tylko mi wali na głowę....... Dziś od świtu stoję przed wizją hotelu.......dla kotów. Znaczy sie konieczności jego założenia. A poważniej - Wam to dobrze, w pracy macie klimę - a ja pracuję z domu i dÓpa klimy brak. Efekt? Ano dopijam kawkę i chyba sobie pójdę popielić w ramach protestu. Gusia - czy Ty sie pofatygujesz po tę jukę wreszcie do mła??? Czy też życzysz sobie kwiecie z dowozem do domu......ale: a. mam skręconą kostkę - bardzo fachowo wygląda, nawet paluszki spuchnięte b. rozpindolone autko - jezdzi, ale drzwi mu trza wymienić i czekam......jak blacharzowi fochy przejdą. Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 No się pofatyguję. W sobotę może? Trymerson w formie. Po stopie mnie liże w nocy Czubek! :) Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 gusia0106 napisał(a):No się pofatyguję. W sobotę może? Trymerson w formie. Po stopie mnie liże w nocy Czubek! :) Kochany :loveu: śnił mi się, martwię się nim jakoś :-( Masz już decyzję domu czy myślą? Neigh, kup klimatyzator, ja chyba już dłużej nie wytrzymam i zakupię chociaż do sypialni, bo myślałam, ze skonam dzisiaj. Też tak macie? Jeszcze te 4 łby dyszące :evil_lol: Jeszcze mam gorączkę to wspaniale mi było, naprawdę.;) Quote
Ewa Marta Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 O rany, smutna wiadomość:-( Mam nadzieję, że jednak nie będzie z nim tak źle. Ma teraz super opiekę, dobrze je i na pewno mięśnie się wzmocnią i stan poprawi. Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 mysza 1 napisał(a):Kochany :loveu: śnił mi się, martwię się nim jakoś :-( Masz już decyzję domu czy myślą? Neigh, kup klimatyzator, ja chyba już dłużej nie wytrzymam i zakupię chociaż do sypialni, bo myślałam, ze skonam dzisiaj. Też tak macie? Jeszcze te 4 łby dyszące :evil_lol: Jeszcze mam gorączkę to wspaniale mi było, naprawdę.;) Ja zakupiłam dwa lata temu i to były najlepiej wydane pieniądze :) Dom się nie odezwał. Uczciwie im wszystko powiedziałam, mieli pomyślec i oddzwonić. Póki co cisza. Ale luzik, nam się nie spieszy ;) Masę mieśniową odbudowujemy, boczki zaaokrąglamy, uczymy się "waruj", zabawkami się bawimy, buziaki rozdajemy. Fajnie jest ;) Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 gusia0106 napisał(a):Ja zakupiłam dwa lata temu i to były najlepiej wydane pieniądze :) Dom się nie odezwał. Uczciwie im wszystko powiedziałam, mieli pomyślec i oddzwonić. Póki co cisza. Ale luzik, nam się nie spieszy ;) Masę mieśniową odbudowujemy, boczki zaaokrąglamy, uczymy się "waruj", zabawkami się bawimy, buziaki rozdajemy. Fajnie jest ;) Brzmi zachęcająco ;) W kwestii domu- chyba nic z tego nie będzie (ale ja lubię pokrakać ;) ) Poszukamy na spokojnie, mam nadzieję, że Misio się nie pogniewa za to:eviltong: Quote
Ewanka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Witaj Trymerku, ale masz farta z tą klimą ... :) Quote
3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 zacznę od zdjęc mniej przyjemnych 1. zdjęcie robione przez gusię po przyjezdzie trymera do niej 2. zdjęcie robione przeze mnie dwa dni temu 3. moszna - zdjęcie autorstaw gusi po przejezdzie do niej Trymera: 4 i 5. zdjecia robione przeze mnie dwa dni temu widzisz Aga - goi się :) mówiłam :) Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='3 x'] widzisz Aga - goi się :) mówiłam :) Racja! gdyby nie zdjęcia to bym nie uwierzyła ;) Quote
3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 gusia0106 napisał(a):Racja! gdyby nie zdjęcia to bym nie uwierzyła ;) dlatego specjalnie zestawilam zdjęcia :) dobra teraz lecę z przyjemniejszymi zdjeciami :) Quote
3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 oczywiście większość zdjęc bedzie z poziomu pomarańczowego ;) z wiadomych powodów ;) zobaczcie jaki mam długi język w kadrze się nie zmieścił ;) profil ;) cudowny aksamitny nochal :loveu: portrecik :loveu: Quote
3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 dostałem coś dziwnego mówią, że to piłeczka ale po co ??? no sznurek to co innego ;) oddawaj mój sznurek ! Quote
3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Gremlin, czemu zabrałes mi sznurek? przecież widzisz ze nie chce mi się wstawać ;) no od razu lepiej ale na wszelki wypadek przytrzymam łapką ;) mój ci on, mój ;) eee, nie zabieraj Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Słodki jest :loveu: Pięknota :loveu: a on to raczej nie za mobliny, co? :evil_lol: Woli chłopak poleżeć ;) Zdradzę Wam tajemnicę- gdybym sama mieszkała to miałabym z 10 psów. Misia, Trymera, Maję i Amigo też ;) I Paxa ;) I parę innych.:eviltong: Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 mysza 1 napisał(a):Słodki jest :loveu: Pięknota :loveu: a on to raczej nie za mobliny, co? :evil_lol: Woli chłopak poleżeć ;) W takim upale to ja też jestem niezbyt mobilna ruchowo :) Tak w ogóle to on szaleje. Tylko jak jest mniej niż 30 stopni ;) Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 gusia0106 napisał(a):Racja! gdyby nie zdjęcia to bym nie uwierzyła ;) ronja napisał(a):kolosalna różnica!!!! Dopiero zauważyłam- inna bajka całkiem, pewnie, że się goi. Tyle o mosznie gadała, że się nie wygoi... a tu juz prawie po wszystkim:loveu: Quote
Ania i Kajber Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Trymer jest przepiękny i taki łagodny, jak dobrze, ze Kasia go zabrała z ulicy a inne Cioteczki pomogły dalej.... Quote
3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 dobra koniec zdjęc ;) teraz opis wizyty w sumie to zajęta byłam tarzaniem sie po pomarańczowym i niewiele pamiętam ;) ale jeśli chodzi o te objawy neurologiczne co gusia wspominała to faktycznie pokazywała nam z tą podginaną łapka i co jeszcze moza zaobserwowac toon w zabawie tak chaotycznie łapy stawia i krzyżuje je ja mialam wrażenie ze zaraz mu się poplącza jak psy przyjmują pozycję do szarpania i zachęcania do zabawy to Trymer takiej pozycji nie zna i w zabawie krzyzuje łapy jak francuska panienka no i ze słuchem coś ma, bo jak ne widzi to nei reaguje na cmokania, na pstrykanie palcami to jak tuż za uchem mu Gremlin pstrykał to ok, usłyszał i się odwrócił ale z odl 15 cm już nie słyszał a poza tym u gusi jak zawsze było super :) i bez marcepana nas wpusciła Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 gusia0106 napisał(a):W takim upale to ja też jestem niezbyt mobilna ruchowo :) Tak w ogóle to on szaleje. Tylko jak jest mniej niż 30 stopni ;) Ja to całkowicie rozumiem, niemal zapomniałam co to znaczy mobliność ostatnio:evil_lol: Pytam ogólnie o sposób bycia ale już łapię ;) Quote
Recommended Posts