mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):My też chodziliśmy na takich pasach, można też na szaliku. Na starość przy problemach z mobilnością to dobre rozwiązanie jest. Wszystko można tylko muszą być ludzie, którzy będą tak o niego chcieli dbać. Takich mu życzę. Quote
Cantadorra Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A kim jest ten jasnowidzący ekspert? Ludzi też jasno widzi? Quote
gusia0106 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Cantadorra napisał(a):A kim jest ten jasnowidzący ekspert? Ludzi też jasno widzi? No niestety nie cholera. To moja supermegazaufana wetka, specjalista kardiolog i neurolog, która niestety zrezygnowała z wykonywania zawodu na początku tego roku :( Ale konsultuję się z nią zawsze internetowo i spotykamy się na kawusi ;) Dziewczyna jest naprawdę niesamowita, odżałować nie mogę tej jej decyzji. A my wczoraj mieliśmy gości ;) Goście się zachwycali Trymerkowym noskiem ale coś się nie chwalą i zdjęć nie wstawiaja ;) Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a): A my wczoraj mieliśmy gości ;) Goście się zachwycali Trymerkowym noskiem ale coś się nie chwalą i zdjęć nie wstawiaja ;) nosek cudo i łapki koślawe też cudo 1/3 gości wzieła kartę z aparatu do pracy ale "góra" miała inny pomysł na zorganizowanie czasu w pracy :crazyeye: Quote
mala_czarna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Gusia, mówię Ci, uderz do Czubkowej. Wetka do rany przyłóż :) Tak sobie pomyslałam, czy ktoś po prostu nie pozbył się Trymka przez wzgląd na tę dolegliwość. Może go zdiagnozowano i "właściciele" doszli do wniosku, że nie ma co inwestować na starość w leczenie? Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):No niestety nie cholera. To moja supermegazaufana wetka, specjalista kardiolog i neurolog, która niestety zrezygnowała z wykonywania zawodu na początku tego roku :( Ale konsultuję się z nią zawsze internetowo i spotykamy się na kawusi ;) Dziewczyna jest naprawdę niesamowita, odżałować nie mogę tej jej decyzji. A my wczoraj mieliśmy gości ;) Goście się zachwycali Trymerkowym noskiem ale coś się nie chwalą i zdjęć nie wstawiaja ;) Całkiem zrezygnowała? Ciekawe dlaczego. Myślałam, ze tylko wyjechała za granicę chwilowo. I ja muszę wpaść:eviltong: ino nie ma kiedy. Quote
gusia0106 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Całkiem zrezygnowała? Ciekawe dlaczego. Myślałam, ze tylko wyjechała za granicę chwilowo. I ja muszę wpaść:eviltong: ino nie ma kiedy. Całkiem. Teraz przy ludziach pracuje. W Lublinie. Wpadaj dzisiaj :) Się nie wymiguj :) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Całkiem. Teraz przy ludziach pracuje. W Lublinie. Wpadaj dzisiaj :) Się nie wymiguj :) O kurka, ciekawostka... Gardło mnie boli, pozarażam Was jeszcze. Do której pracujesz? Pomyślę, dzięki.;) Quote
gusia0106 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):O kurka, ciekawostka... Gardło mnie boli, pozarażam Was jeszcze. Do której pracujesz? Pomyślę, dzięki.;) Do 16. Nas to luz, ale jak mi Synusia zarazisz to będą bęcki ;) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Do 16. Nas to luz, ale jak mi Synusia zarazisz to będą bęcki ;) Jezu, jakiego Synusia? Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 żeby nie było że nas nie było przedstawiam wam aksamitny nosek :loveu: Quote
gusia0106 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Jezu, jakiego Synusia? Synusia Trymerusia :evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ale ślicznota :loveu: trochę biedny jest, błąka się z miejsca na miejsce :shake: Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Synusia Trymerusia :evil_lol::evil_lol: Myślałam, ze jest jakiś news :evil_lol:;) Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale ślicznota :loveu: trochę biedny jest, błąka się z miejsca na miejsce :shake: ślicznota w porównaniu z Marlejuchą jest gruby chociaż czuć mu wsyztskie żebra (czuć i widac) a zreszta wszystko opisze jak wrócę do domu na spokojnie btw. gdzies tam się przewijało, inf, ze niejaki Gumiś ma być następny a ja znów wczoraj słyszałam coś o czarnym labku :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Synusia Trymerusia :evil_lol::evil_lol: Phi!! A już chciałam winszować! :angryy::lol: Quote
gusia0106 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale ślicznota :loveu: trochę biedny jest, błąka się z miejsca na miejsce :shake: Ciocia Mysza też się dała nabrać!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: On ma Cwaniak taką czarną obwódkę wokół oczu i zawsze wygląda na smutnego chociaż wcale nie jest :):) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 gusia0106 napisał(a):Ciocia Mysza też się dała nabrać!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: On ma Cwaniak taką czarną obwódkę wokół oczu i zawsze wygląda na smutnego chociaż wcale nie jest :):) Wiem, że smutny nie jest ale patrzę z ludzkiego punktu widzenia, że się tułać musi, teraz do Ciebie się przywiąże a potem zmiana domu znowu. Gosia, to z tego pędu do pracy tak piszemy ;) normalnie, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce. Jedno co dobre to ten chłód. Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Wiem, że smutny nie jest ale patrzę z ludzkiego punktu widzenia, że się tułać musi, teraz do Ciebie się przywiąże a potem zmiana domu znowu. Gosia, to z tego pędu do pracy tak piszemy ;) normalnie, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce. Jedno co dobre to ten chłód. dokładnie no i ta wizja tej wczesniejszej emerytury bardzo wczesnej ;) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 3 x napisał(a):dokładnie no i ta wizja tej wczesniejszej emerytury bardzo wczesnej ;) Taaa, trzeba było do policji iść a tak to ja raczej nie doczekam ;) Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Taaa, trzeba było do policji iść a tak to ja raczej nie doczekam ;) mysza trochę optymizmu co masz nie doczekac ja to za rok juz będę gotowa iśc na emeryturę :evil_lol: w sumie to już mogę iśc tylko muszą trochę przepysi zmodyfikowac jak będzie nas więcej chętnych mamy większe szanse ;) (po powyższym widać ze nei wszystkim klima w birze słuzy :evil_lol:) Quote
mysza 1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 3 x napisał(a):mysza trochę optymizmu co masz nie doczekac ja to za rok juz będę gotowa iśc na emeryturę :evil_lol: w sumie to już mogę iśc tylko muszą trochę przepysi zmodyfikowac jak będzie nas więcej chętnych mamy większe szanse ;) (po powyższym widać ze nei wszystkim klima w birze słuzy :evil_lol:) To jestem z Tobą jakby co ;) I za rok też mogę (cholera ale bez pracy trochę nudno jednak) Quote
3 x Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mysza 1 napisał(a):To jestem z Tobą jakby co ;) I za rok też mogę (cholera ale bez pracy trochę nudno jednak) ponoć inteligentni ludzie się nie nudza więc ja nie zamierzam ;) i ciebie też szczerze do tego namawiam ;) Quote
Tora&Faro Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Gaduły jedne.......znowu muszę nadrabiać:evil_lol: btw. też bym chciała na emeryturę....zajęcie bym sobie w mig znalazła....;) Quote
Recommended Posts