Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo mi przykro, nie mam jak pomóc temu biedakowi :placz: Nie ma mnie teraz całymi dniami w domu, a do tego jak pewnie pamiętacie z wątku Kory mój pies się nie dogaduje z on'kami, nie mogę ponownie zaryzykować :-(
Trzymam kciuki za psiaka...

Posted

Barnaba jest kolo Mielca. Ale teraz tam wzrosły ceny do 15 zl za dobe za duzego psa. Sonia była w Lwówku śl. Nie wiem czy jest miejsce i czy tez nie podrozało. Najbliżej byloby do megii1 do Serocka k.Warszawy. Napisze do Niej.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Wiem, że się powtarzam, ale psiak potrzebuje pomocy naprawdę szybko. Pisałam już, że chwieje się, jak chodzi - nie wiem, czy to ze zmęczenie, czy chory jest.
POMOC PILNIE POTRZEBNA. Naprawdę boję się, że zgarną go zaraz, a wtedy to już nie wiadomo, co z nim dalej. Kurcze, ja go nie mogę wziąć nawet na chwilę...

Guest kasia mierzejewska
Posted

bela51 napisał(a):
Barnaba jest kolo Mielca. Ale teraz tam wzrosły ceny do 15 zl za dobe za duzego psa. Sonia była w Lwówku śl. Nie wiem czy jest miejsce i czy tez nie podrozało. Najbliżej byloby do megii1 do Serocka k.Warszawy. Napisze do Niej.

Rozmawiałam dziś z megii przez telefon, mówiła, że ma miejsca. TO byłoby dobre wyjście, bo Serock jest 20 km od Pułtuska

Posted

Kasiu,gdybym mieszkała w Pultusku to juz siedzialby w moim samochodzie i jechał do megii, ale powiedz jak mozna pomóc na odleglość. Ktoś musi pomóc na miejscu.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Ja oczywiście mogę go zawieźć do Serocka (jeśli wejdzie do auta).

Guest kasia mierzejewska
Posted

Nie wiem, co się dzieje z forum - przed chwilą widziałam wypowiedzi,które zniknęły w tajemniczy sposób...

Ale nic, pisałam, że psa zawiozę do Serocka, jeśli wejdzie do auta - jutro przed południem?