Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

Posted

A ja go wczoraj ogłaszać zaczęłam...

alegratka.pl
morusek.pl
gumtree.pl
adopcjapsa.pl
petworld.pl
pineska.pl

w tej sytuacji chyba wstrzymuję się z dalszymi ogłoszeniami:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']W takim razie chyba nie ma co się zastanawiać:)

Trymcio do domu!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Nie tak szybko ;)
Najpierw wet musi zobaczyć co się dzieje z tą przepukliną a ja muszę jeszcze pomęczyć Panią Jolę mailowo ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Nie tak szybko ;)
Najpierw wet musi zobaczyć co się dzieje z tą przepukliną a ja muszę jeszcze pomęczyć Panią Jolę mailowo ;)[/QUOTE]

Dzisiaj zaliczymy weta niech wszystko zobaczy czy ładnie się goi i co z ta przepukliną... Tam był tłuszczak i nie powinno się nic dziać , moze to tylko jakaś infekcja się wdała i wystarczy smarować czymś, zobaczymy. Ja tam wole na zimne dmuchać. Trymek raz spi w domu a raz na zewnątrz :) Jak mu się podoba. Jak jest gorąco to woli na zewnątrz ale jak jest burza czy pada czy wieje to śpi w domu :) cwaniak jeden.

Posted

[quote name='gusia0106']Tia.....wiszę na telefonie od 7 rano ;)

Czy tak okazujesz wdzięczność za moje starania i polowania:evil_lol:? Bardzo ładnie :eviltong:
Wszystkie nasze umieściłam, Gosia jeszcze część a Trymera w ostatnim momencie i się załapał. Szczęściarz:p

Posted

Się porobiło :(

Kraków dzwonił bo nie mogą wziąc Trymera :(
Syn Pani Joli miał dzisiaj wypadek samochodowy, cały jest połamany w gipsie, nie ma mowy, żeby teraz się zajęli jeszcze psem.

Będę weryfikować inne domy w takim razie.

Posted

[quote name='gusia0106']Się porobiło :(

Kraków dzwonił bo nie mogą wziąc Trymera :(
Syn Pani Joli miał dzisiaj wypadek samochodowy, cały jest połamany w gipsie, nie ma mowy, żeby teraz się zajęli jeszcze psem.

Będę weryfikować inne domy w takim razie.[/QUOTE]
Ojej... oby wyszedł z tego... Trymciu szukamy dalej w takim razie

Posted

[quote name='Owieczka']Ojej... oby wyszedł z tego... Trymciu szukamy dalej w takim razie[/QUOTE]

Owieczko, może do Ciebie dzwonić Pani z Warszawy żeby się umówić na oglądanie Trymerka

Posted

[quote name='gusia0106']Bez przesady ;) Luzuj Ciotka ;)[/QUOTE]

Luzuję. Mnie się chyba z Ząbkowską popierdaczyło, chociaż w ogóle Praga to się teraz modna i taka cool zrobiła :evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Własnie mi ojciec podpowiedział, że Stalowa to nie, ale Brzeska. :evil_lol: No ja tam się w sumie nie zapuszczałam, ale jakby co to zdam relację. Żywa bądź martwa :grab:[/QUOTE]

Stalowa od Brzeskiej rzut beretem....... Weź ze sobą flaszkę, to będziesz bezpieczna ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']Duże ryzyko, że ze strachu sama wypiję :cool3:[/QUOTE]

To tym bardziej będziesz bezpieczna................. :roflt::drink1:

Posted

Byłam wczoraj u weta... w tej al'a przepuklinie ( bo był to tłuszczak i nie bylo przepukliny) zebrał się wysięk i nie miał szpary żeby wyciekać ( a powinien) i stad ten stan zapalny :shake: Upał zrobił swoje a Trymek to ostro podrażnił lizaniem. Gdybym wiedziała to by kołnierz nosił dłużej... Dostał antybiotyk do wewnątrz rany i domięśniowo. Drugi mam podać jutro. Trymcio obrażony na cały świat bo w kołnierzu musi chodzić. Obija mi się o nogi ( mam juz pełno siniaków) jak by chciał powiedzieć: " zdejmij mi to !! , coś Ty mi założyła !! "

Schudł :placz: ja nie wiem czy by go z jeszcze raz nie odrobaczyć... On dostaje takie duże porcje i kurczaczka i nie wiem co się dzieje... :shake: