Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A ja go wczoraj ogłaszać zaczęłam... alegratka.pl morusek.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl petworld.pl pineska.pl w tej sytuacji chyba wstrzymuję się z dalszymi ogłoszeniami:) Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Tora&Faro']W takim razie chyba nie ma co się zastanawiać:) Trymcio do domu!!!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Nie tak szybko ;) Najpierw wet musi zobaczyć co się dzieje z tą przepukliną a ja muszę jeszcze pomęczyć Panią Jolę mailowo ;) Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 To oczywiste...najpierw wet bo nie wiadomo co się tam dzieje kurcze.... Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Nie tak szybko ;) Najpierw wet musi zobaczyć co się dzieje z tą przepukliną a ja muszę jeszcze pomęczyć Panią Jolę mailowo ;)[/QUOTE] Dzisiaj zaliczymy weta niech wszystko zobaczy czy ładnie się goi i co z ta przepukliną... Tam był tłuszczak i nie powinno się nic dziać , moze to tylko jakaś infekcja się wdała i wystarczy smarować czymś, zobaczymy. Ja tam wole na zimne dmuchać. Trymek raz spi w domu a raz na zewnątrz :) Jak mu się podoba. Jak jest gorąco to woli na zewnątrz ale jak jest burza czy pada czy wieje to śpi w domu :) cwaniak jeden. Quote
mysza 1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Tia.....wiszę na telefonie od 7 rano ;) Czy tak okazujesz wdzięczność za moje starania i polowania:evil_lol:? Bardzo ładnie :eviltong: Wszystkie nasze umieściłam, Gosia jeszcze część a Trymera w ostatnim momencie i się załapał. Szczęściarz:p Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Się porobiło :( Kraków dzwonił bo nie mogą wziąc Trymera :( Syn Pani Joli miał dzisiaj wypadek samochodowy, cały jest połamany w gipsie, nie ma mowy, żeby teraz się zajęli jeszcze psem. Będę weryfikować inne domy w takim razie. Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Się porobiło :( Kraków dzwonił bo nie mogą wziąc Trymera :( Syn Pani Joli miał dzisiaj wypadek samochodowy, cały jest połamany w gipsie, nie ma mowy, żeby teraz się zajęli jeszcze psem. Będę weryfikować inne domy w takim razie.[/QUOTE] Ojej... oby wyszedł z tego... Trymciu szukamy dalej w takim razie Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Owieczka']Ojej... oby wyszedł z tego... Trymciu szukamy dalej w takim razie[/QUOTE] Owieczko, może do Ciebie dzwonić Pani z Warszawy żeby się umówić na oglądanie Trymerka Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Owieczko, może do Ciebie dzwonić Pani z Warszawy żeby się umówić na oglądanie Trymerka[/QUOTE] OK. Zapraszam serdecznie :) Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No dobrze. Jutro Tora&Faro jedzie na przedadopcyjną na Pragę. Się zobaczy ;) Quote
3 x Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']No dobrze. Jutro Tora&Faro jedzie na przedadopcyjną na Pragę. Się zobaczy ;)[/QUOTE] gdzie na Pragę? Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='3 x']gdzie na Pragę?[/QUOTE] Na ul. Stalową...muszę sprawdzić gdzie to jest:) Quote
mala_czarna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Tora&Faro']Na ul. Stalową...muszę sprawdzić gdzie to jest:)[/QUOTE] O matko. Rejon nie zaciekawy niestety. Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mala_czarna']O matko. Rejon nie zaciekawy niestety.[/QUOTE] Bez przesady ;) Luzuj Ciotka ;) Quote
mala_czarna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Bez przesady ;) Luzuj Ciotka ;)[/QUOTE] Luzuję. Mnie się chyba z Ząbkowską popierdaczyło, chociaż w ogóle Praga to się teraz modna i taka cool zrobiła :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Stalowa to trójkąt bermudzki ;) Ale jestem wyluzowana. ;) Quote
mala_czarna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Własnie mi ojciec podpowiedział, że Stalowa to nie, ale Brzeska. :evil_lol: No ja tam się w sumie nie zapuszczałam, ale jakby co to zdam relację. Żywa bądź martwa :grab: Quote
anawa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mala_czarna']Własnie mi ojciec podpowiedział, że Stalowa to nie, ale Brzeska. :evil_lol: No ja tam się w sumie nie zapuszczałam, ale jakby co to zdam relację. Żywa bądź martwa :grab:[/QUOTE] Stalowa od Brzeskiej rzut beretem....... Weź ze sobą flaszkę, to będziesz bezpieczna ;) Quote
mala_czarna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='anawa'] Weź ze sobą flaszkę, to będziesz bezpieczna ;)[/QUOTE] Duże ryzyko, że ze strachu sama wypiję :cool3: Quote
anawa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mala_czarna']Duże ryzyko, że ze strachu sama wypiję :cool3:[/QUOTE] To tym bardziej będziesz bezpieczna................. :roflt::drink1: Quote
katarzyna09 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Fajne te Wasze pogaduchy.Trzymam kciuki za dobry domek! Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Poczytałam, dziękuję Wam:evil_lol:....i rozumiem że na jutrzejszą/dzisiejszą przedadopcyjną bez flaszki mam się nie wybierać;) Quote
Owieczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Byłam wczoraj u weta... w tej al'a przepuklinie ( bo był to tłuszczak i nie bylo przepukliny) zebrał się wysięk i nie miał szpary żeby wyciekać ( a powinien) i stad ten stan zapalny :shake: Upał zrobił swoje a Trymek to ostro podrażnił lizaniem. Gdybym wiedziała to by kołnierz nosił dłużej... Dostał antybiotyk do wewnątrz rany i domięśniowo. Drugi mam podać jutro. Trymcio obrażony na cały świat bo w kołnierzu musi chodzić. Obija mi się o nogi ( mam juz pełno siniaków) jak by chciał powiedzieć: " zdejmij mi to !! , coś Ty mi założyła !! " Schudł :placz: ja nie wiem czy by go z jeszcze raz nie odrobaczyć... On dostaje takie duże porcje i kurczaczka i nie wiem co się dzieje... :shake: Quote
Tora&Faro Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Kurcze spadek wagi to nie jest dobry znak......dużo schudł? Quote
Recommended Posts