Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']propozycja tekstu

TRYMER to wspaniały młody owczarek niemiecki.

Ma około dwa lata. Nie wiemy nic o jego przeszłości - ale domyślamy się,

że swoje pierwsze lata spędził bardzo szczęśliwie,

bo jest kontaktowym, otwartym i wesołym młodzianem.

Poznaliśmy go, gdy błąkał się na ulicach Pułtuska.

Był dosyć zmizerowany fizycznie, głodny i brudny, ale nie smutny!

Łatwo było nawiązać z nim kontakt i zaprosić do auta psich wolontariuszy.

Trymer trafił w ręce fachowców, i błyskawicznie rozkwitł!

[FONT=Arial][/FONT]

Jest grzeczny jak aniołek! :loveu:

Koty nie robią na nim żadnego wrażenia,

nie zjada weterynarzy,

nie wzbrania się przed kąpielą

(choć zdecydowanie woli oglądać telewizję).

Nie przepuszcza żadnego odcinka z komisarzem Rexem! ;)

[FONT=Arial]Jest bystrzakiem - jak prawie każdy owczarek. Szybko się uczy i chętnie towarzyszy człowiekowi.[/FONT]

[FONT=Arial]Bez kłopotów nawiązuje kontakt z innymi psami. Rozpiera go radość i energia.[/FONT]

[FONT=Arial]Gdy się trochę rozochoci w zabawie zachowuje się jak wielki szczeniak![/FONT]

[FONT=Arial]A jest dosyć dużym psem - w tej chwili waży 35 kg, a jeszcze z dwa, trzy chętnie nabierze. [/FONT]

[FONT=Arial]Jest bardzo oddany i lojalny. [/FONT]

[FONT=Arial]Bardzo lubi dzieci wszelkiej płci i wieku.[/FONT]

[FONT=Arial]Czteromiesięczną dziewuszkę polizał w policzek,

dziesięciolatkowi pozwolił się "dosiąść" zanim mama zareagowała.
[/FONT];)

[FONT=Arial]Swojej tymczasowej pani towarzyszy kiedy tylko może,[/FONT]

[FONT=Arial]i bardzo dba, by nie stała jej się jakaś krzywda.[/FONT]

[FONT=Arial]Trochę płacze, gdy musi zostać sam.[/FONT]

[FONT=Arial]Jest bardzo grzeczny w aucie - nie wymiotuje, nie rozrabia.[/FONT]

[FONT=Arial]Jest czujny, bystry i odważny.

Całe życie przed nim - oby było szczęśliwe!
[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]agnieszka.ozadowicz@gmail.com

tel. 510 833 888

Sierotki jedne, wertowałam i znalazłam :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Krzyczę - JESTEŚ BOSKA!!!

Dzięki Mysza :loveu:

Ps. Dobrze, że napisałaś, że PRaWIE każdy ONek jest bystry. Lara jest tępa ponadprzeciętnie :evil_lol:
A może Lara jest bystra inaczej :D

Posted

[quote name='mysza 1']Trzymam kciuki. Nie chcą suczki do towarzystwa ;) Szalenie pojętna, łapie w mig :evil_lol:[/QUOTE]

No chyba, że o Maję Ci chodzi, bo przecież nie o tego imbecyla, Larsona ;)

Posted

Nie dostałam sie wczoraj do weta :( qrcze dzisiaj musze koniecznie tam podjechac albo ściagne go do siebie bo Trymkowi cos ta przepuklina nie ładnie wygląda... Trochę to wszystko napuchło, zaogniło się i jest twarde :( Cos tam jest nie halo :( Aż się ostro przejęłam. Dam znać jak tylko przyjedziemy od weta...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Pewnie że poogłaszamy Trymerka...jutro będzie już Gusia to zadecydujemy o jakimś terminie kastracji...[/QUOTE]

dzisiaj Trymer jest w metrze :)

Posted

[quote name='gusia0106']Tia.....wiszę na telefonie od 7 rano ;)

Owieczko, daj znać co z tą jego przepukliną .[/QUOTE]

ja dopiero od 8 o tym wiem,jak czytam metro

i zawsze mi sie micha cieszy jak widzę znajomego psiaka :)

Posted

[quote name='beka']Gusiu gdybyb byli chetni (a dla Trymerka nie pasowali), nawet na dwór do budy , z południa Polski (Katowice itp), i to proszę podeślij takiego psiaka
http://www.dogomania.pl/threads/187819-Piękny-ogromny-On-ek-czeka-na-swoją-szansę-w-Pszczynie...-Zerkniesz

on za tyg pojedzie do Mysłowic :(:(

Beka, jak możesz to podeślij mi w ogóle zdjęcia + krótkie opisy ONków do adopcji jak masz. Może na fali Trymera komuś się jeszcze poszczęści.

Słuchajcie, sprawa jest taka. Ten dom z Krakowa był już sprawdzany.
4 lata temu na wizycie przedadopcyjnej była u tych ludzi AGA G, która wydała Państwu do adopcji pieska z krakowskiego schronu.
To jest dom z ogrodem, pies chodzi normalnie na spacery, ma zapewnioną opiekę wet i pieszczot tyle, ile zechce.
Może sam sobie wybrać gdzie będzie mieszkał - czy w budzie na zewnątrz, czy w domu.
Poprzedni piesek Państwa mieszkał w domu i był kanapowcem.
Gdy go adoptowali miał 9 lat, w tym roku odszedł z powodu nowotworu.

Skoro Aga G sprawdzała ten dom i oddała im swojego psa tzn., że tam jest wszystko bez zarzutu.

Pomęczyłabym Panią Jolę jeszcze trochę pytaniami w mailu i jeśli będzie ok, uważam, że Trymer może tam jechać bez przedadopcyjnej skoro raz już Państwo ją przeszli pozytywnie.

Co o tym sądzicie?

Posted

Martwi mnie ta przepuklina...czy to się zaczęło paprać po kastracji?

Jeśli chodzi o potencjalny domek, to wydaje się jak najbardziej ok...skoro pies jest zadbany, ma wszystko czego mu potrzeba i wolny wybór co do tego gdzie będzie spał:) Rozumiem że może spokojnie przebywać w domu jeśli będzie miał ochotę?:) Tylko czy w razie czego Państwo są gotowi na leczenie Trymerka, kurcze nie wiadomo co z tą przepukliną:( Od kiedy chcieliby zabrać psiaka?

Posted

[quote name='Tora&Faro']Martwi mnie ta przepuklina...czy to się zaczęło paprać po kastracji?

Jeśli chodzi o potencjalny domek, to wydaje się jak najbardziej ok...skoro pies jest zadbany, ma wszystko czego mu potrzeba i wolny wybór co do tego gdzie będzie spał:) Rozumiem że może spokojnie przebywać w domu jeśli będzie miał ochotę?:) Tylko czy w razie czego Państwo są gotowi na leczenie Trymerka, kurcze nie wiadomo co z tą przepukliną:( Od kiedy chcieliby zabrać psiaka?[/QUOTE]

Tak, wejście do domu jest non stop. Pani mówi, że ich poprzedni piesek spał w domu, ale zbudowali mu też budę jak chciał sobie poleżeć na dworzu, żeby miał schronienie. Aga G potwierdza dobre warunki.

Państwo jakby coś sa przygotowani na leczenie, ale przepuklinę musimy sprawdzić już, żeby nic złego się tam nie działo.

Na Trymera czekają już ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Tak, wejście do domu jest non stop. Pani mówi, że ich poprzedni piesek spał w domu, ale zbudowali mu też budę jak chciał sobie poleżeć na dworzu, żeby miał schronienie. Aga G potwierdza dobre warunki.

Państwo jakby coś sa przygotowani na leczenie, ale przepuklinę musimy sprawdzić już, żeby nic złego się tam nie działo.

Na Trymera czekają już ;)[/QUOTE]

W takim razie chyba nie ma co się zastanawiać:)

Trymcio do domu!!!!!:loveu::loveu::loveu: