mysza 1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Bjuta']propozycja tekstu TRYMER to wspaniały młody owczarek niemiecki. Ma około dwa lata. Nie wiemy nic o jego przeszłości - ale domyślamy się, że swoje pierwsze lata spędził bardzo szczęśliwie, bo jest kontaktowym, otwartym i wesołym młodzianem. Poznaliśmy go, gdy błąkał się na ulicach Pułtuska. Był dosyć zmizerowany fizycznie, głodny i brudny, ale nie smutny! Łatwo było nawiązać z nim kontakt i zaprosić do auta psich wolontariuszy. Trymer trafił w ręce fachowców, i błyskawicznie rozkwitł! [FONT=Arial][/FONT] Jest grzeczny jak aniołek! :loveu: Koty nie robią na nim żadnego wrażenia, nie zjada weterynarzy, nie wzbrania się przed kąpielą (choć zdecydowanie woli oglądać telewizję). Nie przepuszcza żadnego odcinka z komisarzem Rexem! ;) [FONT=Arial]Jest bystrzakiem - jak prawie każdy owczarek. Szybko się uczy i chętnie towarzyszy człowiekowi.[/FONT] [FONT=Arial]Bez kłopotów nawiązuje kontakt z innymi psami. Rozpiera go radość i energia.[/FONT] [FONT=Arial]Gdy się trochę rozochoci w zabawie zachowuje się jak wielki szczeniak![/FONT] [FONT=Arial]A jest dosyć dużym psem - w tej chwili waży 35 kg, a jeszcze z dwa, trzy chętnie nabierze. [/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo oddany i lojalny. [/FONT] [FONT=Arial]Bardzo lubi dzieci wszelkiej płci i wieku.[/FONT] [FONT=Arial]Czteromiesięczną dziewuszkę polizał w policzek, dziesięciolatkowi pozwolił się "dosiąść" zanim mama zareagowała. [/FONT];) [FONT=Arial]Swojej tymczasowej pani towarzyszy kiedy tylko może,[/FONT] [FONT=Arial]i bardzo dba, by nie stała jej się jakaś krzywda.[/FONT] [FONT=Arial]Trochę płacze, gdy musi zostać sam.[/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo grzeczny w aucie - nie wymiotuje, nie rozrabia.[/FONT] [FONT=Arial]Jest czujny, bystry i odważny. Całe życie przed nim - oby było szczęśliwe! [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT]agnieszka.ozadowicz@gmail.com tel. 510 833 888 Sierotki jedne, wertowałam i znalazłam :) Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Fakt. Już raz o tym zapomniałam w dodatku :oops: Się nam rozmnożyło tych psów ;) Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Świetny tekst :) ... oby się znalazł dobry domek dla Trymera. Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wyróżnione, pogrubione, podświetlone allegro PIękny młody owczarek niemiecki Trymer czeka Gusia, jak coś mam zmienić, krzycz. Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Wyróżnione, pogrubione, podświetlone allegro PIękny młody owczarek niemiecki Trymer czeka Gusia, jak coś mam zmienić, krzycz. Krzyczę - JESTEŚ BOSKA!!! Dzięki Mysza :loveu: Ps. Dobrze, że napisałaś, że PRaWIE każdy ONek jest bystry. Lara jest tępa ponadprzeciętnie :evil_lol: Quote
Owieczka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='gusia0106']Krzyczę - JESTEŚ BOSKA!!! Dzięki Mysza :loveu: Ps. Dobrze, że napisałaś, że PRaWIE każdy ONek jest bystry. Lara jest tępa ponadprzeciętnie :evil_lol: A może Lara jest bystra inaczej :D Quote
katarzyna09 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Ewanka']Świetny tekst :) ... oby się znalazł dobry domek dla Trymera.[/QUOTE] Swietny tekst i swietne fotki.Przytulanko dla Trymera. Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A ja szukam kogoś na przedadopcyjną w Krakowie ;) Fajny telefon miałam ;) Domek z ogrodem ;) Quote
mysza 1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Trzymam kciuki. Nie chcą suczki do towarzystwa ;) Szalenie pojętna, łapie w mig :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mysza 1']Trzymam kciuki. Nie chcą suczki do towarzystwa ;) Szalenie pojętna, łapie w mig :evil_lol:[/QUOTE] No chyba, że o Maję Ci chodzi, bo przecież nie o tego imbecyla, Larsona ;) Quote
Owieczka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Nie dostałam sie wczoraj do weta :( qrcze dzisiaj musze koniecznie tam podjechac albo ściagne go do siebie bo Trymkowi cos ta przepuklina nie ładnie wygląda... Trochę to wszystko napuchło, zaogniło się i jest twarde :( Cos tam jest nie halo :( Aż się ostro przejęłam. Dam znać jak tylko przyjedziemy od weta... Quote
bela51 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O matko, zeby tylko mu sie tam jelito nie zapętliło... Quote
3 x Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Tora&Faro']Pewnie że poogłaszamy Trymerka...jutro będzie już Gusia to zadecydujemy o jakimś terminie kastracji...[/QUOTE] dzisiaj Trymer jest w metrze :) Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='3 x']dzisiaj Trymer jest w metrze :)[/QUOTE] Tia.....wiszę na telefonie od 7 rano ;) Owieczko, daj znać co z tą jego przepukliną . Quote
3 x Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Tia.....wiszę na telefonie od 7 rano ;) Owieczko, daj znać co z tą jego przepukliną .[/QUOTE] ja dopiero od 8 o tym wiem,jak czytam metro i zawsze mi sie micha cieszy jak widzę znajomego psiaka :) Quote
beka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Gusiu gdybyb byli chetni (a dla Trymerka nie pasowali), nawet na dwór do budy , z południa Polski (Katowice itp), i to proszę podeślij takiego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/187819-Piękny-ogromny-On-ek-czeka-na-swoją-szansę-w-Pszczynie...-Zerkniesz on za tyg pojedzie do Mysłowic :(:( Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='beka']Gusiu gdybyb byli chetni (a dla Trymerka nie pasowali), nawet na dwór do budy , z południa Polski (Katowice itp), i to proszę podeślij takiego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/187819-Piękny-ogromny-On-ek-czeka-na-swoją-szansę-w-Pszczynie...-Zerkniesz on za tyg pojedzie do Mysłowic :(:( Beka, jak możesz to podeślij mi w ogóle zdjęcia + krótkie opisy ONków do adopcji jak masz. Może na fali Trymera komuś się jeszcze poszczęści. Słuchajcie, sprawa jest taka. Ten dom z Krakowa był już sprawdzany. 4 lata temu na wizycie przedadopcyjnej była u tych ludzi AGA G, która wydała Państwu do adopcji pieska z krakowskiego schronu. To jest dom z ogrodem, pies chodzi normalnie na spacery, ma zapewnioną opiekę wet i pieszczot tyle, ile zechce. Może sam sobie wybrać gdzie będzie mieszkał - czy w budzie na zewnątrz, czy w domu. Poprzedni piesek Państwa mieszkał w domu i był kanapowcem. Gdy go adoptowali miał 9 lat, w tym roku odszedł z powodu nowotworu. Skoro Aga G sprawdzała ten dom i oddała im swojego psa tzn., że tam jest wszystko bez zarzutu. Pomęczyłabym Panią Jolę jeszcze trochę pytaniami w mailu i jeśli będzie ok, uważam, że Trymer może tam jechać bez przedadopcyjnej skoro raz już Państwo ją przeszli pozytywnie. Co o tym sądzicie? Quote
Cantadorra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Gusia, czemu piszesz o Larsonie imbecyl? To taka czułostka? Czy Larson taki głupiutki? Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Martwi mnie ta przepuklina...czy to się zaczęło paprać po kastracji? Jeśli chodzi o potencjalny domek, to wydaje się jak najbardziej ok...skoro pies jest zadbany, ma wszystko czego mu potrzeba i wolny wybór co do tego gdzie będzie spał:) Rozumiem że może spokojnie przebywać w domu jeśli będzie miał ochotę?:) Tylko czy w razie czego Państwo są gotowi na leczenie Trymerka, kurcze nie wiadomo co z tą przepukliną:( Od kiedy chcieliby zabrać psiaka? Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Cantadorra']Gusia, czemu piszesz o Larsonie imbecyl? To taka czułostka? Czy Larson taki głupiutki?[/QUOTE] Larson taki głupol ;) Quote
gusia0106 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Tora&Faro']Martwi mnie ta przepuklina...czy to się zaczęło paprać po kastracji? Jeśli chodzi o potencjalny domek, to wydaje się jak najbardziej ok...skoro pies jest zadbany, ma wszystko czego mu potrzeba i wolny wybór co do tego gdzie będzie spał:) Rozumiem że może spokojnie przebywać w domu jeśli będzie miał ochotę?:) Tylko czy w razie czego Państwo są gotowi na leczenie Trymerka, kurcze nie wiadomo co z tą przepukliną:( Od kiedy chcieliby zabrać psiaka?[/QUOTE] Tak, wejście do domu jest non stop. Pani mówi, że ich poprzedni piesek spał w domu, ale zbudowali mu też budę jak chciał sobie poleżeć na dworzu, żeby miał schronienie. Aga G potwierdza dobre warunki. Państwo jakby coś sa przygotowani na leczenie, ale przepuklinę musimy sprawdzić już, żeby nic złego się tam nie działo. Na Trymera czekają już ;) Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gusia0106']Tak, wejście do domu jest non stop. Pani mówi, że ich poprzedni piesek spał w domu, ale zbudowali mu też budę jak chciał sobie poleżeć na dworzu, żeby miał schronienie. Aga G potwierdza dobre warunki. Państwo jakby coś sa przygotowani na leczenie, ale przepuklinę musimy sprawdzić już, żeby nic złego się tam nie działo. Na Trymera czekają już ;)[/QUOTE] W takim razie chyba nie ma co się zastanawiać:) Trymcio do domu!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts