Tora&Faro Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 I domowe...:) Można podziwiać...naprawdę jest co:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 I profile ma cudne i en face też niczego sobie. Jak ja kocham onki. Piękny chłopak. Żeby tylko nie spodobał się jakiemuś miłośnikowi budy i łańcucha :angryy::angryy::angryy:. Quote
gusia0106 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mysza2 napisał(a):I profile ma cudne i en face też niczego sobie. Jak ja kocham onki. Piękny chłopak. Żeby tylko nie spodobał się jakiemuś miłośnikowi budy i łańcucha :angryy::angryy::angryy:. Spodobać się może :) Ale dostać to już go nie dostanie :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zobaczcie jaką Trymer ma sierść...ale wypiękniał chłopak, normalnie cudo:loveu: Quote
Mysza2 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 gusia0106 napisał(a):Spodobać się może :) Ale dostać to już go nie dostanie :evil_lol: I bardzo dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cantadorra Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nie uważacie, że Trymer ma spojrzenie jak boża krówka? Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Trymcio trochę rozrabia jak zostaje w domu bez człowieka :D Widocznie się nudził, bo zdjął sobie pilota do telewizora ze stołu i go grzecznie ciamkał... Na szczęście pilot ocalał bo przyszłam w porę :D ale ślady ząbków zostały :P Quote
Tora&Faro Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczka napisał(a):Trymcio trochę rozrabia jak zostaje w domu bez człowieka :D Widocznie się nudził, bo zdjął sobie pilota do telewizora ze stołu i go grzecznie ciamkał... Na szczęście pilot ocalał bo przyszłam w porę :D ale ślady ząbków zostały :P Nudziło mu się, to znalazł sobie zajęcie...;) Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przepraszam za offa ale mała/duża kuleczka szuka domu http://www.dogomania.pl/threads/187218-Ma%C5%82a-Lady-6-tyg-kulka-po-du%C5%BCych-rodzicach-szuka-domu-Potrzebna-pomoc-w-og%C5%82oszeniach Quote
gusia0106 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczko, a jak ta wczorajsza kastracja poszła? Quote
Owieczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='gusia0106']Owieczko, a jak ta wczorajsza kastracja poszła? Wczoraj to zamiast kastracji była sterylizacja bo mnie Iza wystraszyła że się psiaki Azą strasznie interesują ( bałyśmy sie ze dostanie cieczki ) a się okazało ze Aza była w trzecim tyg ciąży i miała 11 szt !!! Dobrze, że zdążyłyśmy.... Tu jak by co watek( Azy i Barta) i bezdomniaków błąkających się po Nowym Mieście http://www.dogomania.pl/threads/186814-Bez-domu-bez-SZANS-bez-NADZEI-*Psiaki-z-Nowego-Miasta-n.Pilic%C4%85*-URATUJ-JE!! kastracja Portera będzie dzisiaj ;) Quote
gusia0106 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 O cholera, to faktycznie całe szczęście, że zdążyłyście, uff..... To czekamy na wieści jak się kastracja miała ;) Quote
mysza 1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Niesamowity jest a spojrzenie :loveu::loveu::loveu: Osiołek kochany. Quote
Mysza2 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Owieczka napisał(a):Trymcio trochę rozrabia jak zostaje w domu bez człowieka :D Widocznie się nudził, bo zdjął sobie pilota do telewizora ze stołu i go grzecznie ciamkał... Na szczęście pilot ocalał bo przyszłam w porę :D ale ślady ząbków zostały :P To ze stresu, nowe miejsce. Moja sunia zaliczyła w pierwszych dniach pobytu: pilota, nowiutkie okulary syna, komórkę syna, moje rękawiczki. o papuciach i innych drobiazgach nie wspomnę:). Ale to trwało może dwa tygodnie. Musiała zostawać sama długo od początku i musiała jakoś odreagować stres. Przynajmniej wiemy że mamy "drogiego psa" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz zadowala się swoimi zabawkami. Trymerek też odreaguje i będzie dobrze. :lol::lol: Quote
Ewa Marta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale cudo!!!! Trymek jest przepiękny!!!! bardzo pasowałby do Majeczki;-) Quote
Cantadorra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Widzę, że piloty są bardzo pożądane do ciumkania przez psy. Moja sunia też niestety zaliczyła dwa piloty ale za to skutecznie, nie działały po jej ciumkaniu :) Quote
Ewa Marta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cantadorra napisał(a):Widzę, że piloty są bardzo pożądane do ciumkania przez psy. Moja sunia też niestety zaliczyła dwa piloty ale za to skutecznie, nie działały po jej ciumkaniu :) Moja sunieczka poza meblami i masą książek załatwiła pilota, budzik, słuchawkę telefoniczną i w ostatniej chwili z jej posłanka został odebrany wyjęty już z futerału aparat fotograficzny:-) Quote
Cantadorra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 mysza 1 napisał(a):Pilotów to nie zliczę nawet... ;) Nie wiem, co te psy do pilotów mają :) Ale najbardziej mnie rozśmieszyło jak moja zjadła książkę o depresji. Wyraziła tym samym swój sprzeciw temu zjawisku :) Quote
Owieczka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 gusia0106 napisał(a):Owieczko, i jak poszła kastracja? Porterkowi dały się we znaki upały ... i podczas zabiegu dostał drgawek i wet musiał go troszke cucić :shake: Na szczęście wszystko jest ok jak na razie. Iza ma go na oku, ładnie się wybudził i juz próbował dostac się do szwów. Cwaniaczek. A wet powiedział, że z żalem ale pozbawił go dośc pokaźnych klejnotów :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Owieczka napisał(a):Porterkowi dały się we znaki upały ... i podczas zabiegu dostał drgawek i wet musiał go troszke cucić :shake: Na szczęście wszystko jest ok jak na razie. Iza ma go na oku, ładnie się wybudził i juz próbował dostac się do szwów. Cwaniaczek. A wet powiedział, że z żalem ale pozbawił go dośc pokaźnych klejnotów :evil_lol: :):) No dobra, to czy w takim razie mogę Cię prosić o umówienie kastracji Trymera? Quote
Recommended Posts