Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Piękny chłopak, ale ma raj u Ciebie Owieczko :):): Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ale ślicznota :) On ma ogłoszenia w końcu? Bo się pogubiłam. Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Ale ślicznota :) On ma ogłoszenia w końcu? Bo się pogubiłam. Nie ma...chyba czekamy na kastrację...a może się mylę, też się już pogubiłam:oops: Quote
Cantadorra Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Trzeba go kastrować i ogłaszać jak najszybciej, po co trzymać takiego wielkiego przyjaznego szalonego latającego głupolka? Quote
mala_czarna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Przepraszam Was kochane, ale spójrzcie jaka piękna onka FURIA jest w Klembowie :( Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cantadorra napisał(a):Trzeba go kastrować i ogłaszać jak najszybciej, po co trzymać takiego wielkiego przyjaznego szalonego latającego głupolka? Co racja to racja !! :) A może ogłoszenia juz mu robić ale podkreślić że będzie wydany odjajczony :) Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Przepraszam Was kochane, ale spójrzcie jaka piękna onka FURIA jest w Klembowie :( Śliczna sunieczka. Macie jakies lepsze zdjęcia ? Moze by jej ogłoszenia szybciutko ktos zrobił... ? Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Przepraszam Was kochane, ale spójrzcie jaka piękna onka FURIA jest w Klembowie :( Rozmawiałam z beką, podobno jest dla niej jakiś dom. Facet. Nie znam szczegółów. W razie czego jest tez dom z ogrodem pod Sochaczewem ale pies nie mieszka w domu tylko w budzie, bez kojca. Suczka ma byc wysterylizowana, jest starsza sunia, 16 -letnia z nowotworem. Zawsze to jakaś opcja. Quote
mala_czarna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Juz mam info od Agi. Rzeczywiście Furia będzie adoptowana. Sterylka dzisiaj. Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A wracając do Trymera to musze powiedzieć ze robi się z niego domowy psiak :D Chętnie wchodzi do domu, kładzie się mi pod nogami i jak ja jestem w domu to i ON chętnie jest w domu. Wczoraj już nie szczekał na telewizor, chyba się oswaja z tym pudłem. Jak drzwi do domu są otwarte to kładzie się na progu i drzemie :) Potrafi bardzo delikatnie brać smakołyki. Wieczorkiem jak idę z michą to skacze dookoła mnie i tak sobie podszczekuje cichutko zadowolony :) Grzecznie siada i czeka az postawię michę. Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mala_czarna napisał(a):Juz mam info od Agi. Rzeczywiście Furia będzie adoptowana. Sterylka dzisiaj. Ufff. Ja bym ogłaszała gościa Trymera, w treści bym pisała, ze wykastrowany. Mogę się za to wziąc jak trochę pomogę Gosi ze szczeniakami. Quote
Cantadorra Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Bjuta napisał(a):Zdjęcia Trymka - jak zwykle - WSPANIAŁE!!! Bo Trymek jest wspaniały :) Quote
mala_czarna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cantadorra napisał(a):Trymek jest wspaniały :) Trzeba go było nazwać FERDYNAD!! Pamiętacie jeszcze tę książeczkę? ;) Quote
Tora&Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mysza 1 napisał(a):Ufff. Ja bym ogłaszała gościa Trymera, w treści bym pisała, ze wykastrowany. Mogę się za to wziąc jak trochę pomogę Gosi ze szczeniakami. Ja też pomogę...muszę się tylko trochę ogarnąć z bazarkami...a allegro ktoś już zrobił? Quote
mysza 1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ja też pomogę...muszę się tylko trochę ogarnąć z bazarkami...a allegro ktoś już zrobił? Chyba nie. Tekstu też chyba nie ma jeszcze. Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Na stronie 37 w poście 365 jest propozycja tekstu do ogłoszeń. Quote
Owieczka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ;) No to czekamy na ogłoszenia :) A ja muszę wspomnieć pewien incydent wczorajszo- wieczorny... Trymcio jak zwykle wpadł sobie do domu i chyba zauważył że przestawiłam kwiatka spod telewizora pod biurko. Niewiele myśląc podniósł nogę i sobie psiknął... Byłam w szoku :crazyeye: bo to że Portos czasem tak robi to ja wiem ale że Trymer ?!! Może stwierdził że mu się podoba i zaakceptował przeprowadzkę kwiatka :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Owieczka napisał(a):;) No to czekamy na ogłoszenia :) A ja muszę wspomnieć pewien incydent wczorajszo- wieczorny... Trymcio jak zwykle wpadł sobie do domu i chyba zauważył że przestawiłam kwiatka spod telewizora pod biurko. Niewiele myśląc podniósł nogę i sobie psiknął... Byłam w szoku :crazyeye: bo to że Portos czasem tak robi to ja wiem ale że Trymer ?!! Może stwierdził że mu się podoba i zaakceptował przeprowadzkę kwiatka :evil_lol: Bezbłędny jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mysza 1 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Bjuta napisał(a):Na stronie 37 w poście 365 jest propozycja tekstu do ogłoszeń. Wielkie dzięki, nie zauważyłam. Quote
Owieczka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cioteczki podrzućcie mi jeszcze jakis ONki do adopcji ... Powinien byc pies i tak do 3-4 lat najlepiej z dużą ilością czarnego albo zupełnie czarny. Jest jakiś aktualnie ? Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Szkoda, że pies musi być, a nie sunia, bo z Klembowa jest Marysia, która jest w hoteliku, tyle, że problemowa niestety. Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Owieczka']Cioteczki podrzućcie mi jeszcze jakis ONki do adopcji ... Powinien byc pies i tak do 3-4 lat najlepiej z dużą ilością czarnego albo zupełnie czarny. Jest jakiś aktualnie ? Może Amigo...nie jest czarny ale może akurat..... http://www.dogomania.pl/threads/178165-Zdominowany-ONek-czyim-zostanie-AMIGO-Wraca-z-adopcji-szukamy-domu-z-ogrodem-( Quote
Recommended Posts