Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale ślicznota :)
On ma ogłoszenia w końcu? Bo się pogubiłam.

Nie ma...chyba czekamy na kastrację...a może się mylę, też się już pogubiłam:oops:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Trzeba go kastrować i ogłaszać jak najszybciej, po co trzymać takiego wielkiego przyjaznego szalonego latającego głupolka?

Co racja to racja !! :)
A może ogłoszenia juz mu robić ale podkreślić że będzie wydany odjajczony :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Przepraszam Was kochane, ale spójrzcie jaka piękna onka FURIA jest w Klembowie :(

Śliczna sunieczka. Macie jakies lepsze zdjęcia ? Moze by jej ogłoszenia szybciutko ktos zrobił... ?

Posted

[quote name='mala_czarna']Przepraszam Was kochane, ale spójrzcie jaka piękna onka FURIA jest w Klembowie :(

Rozmawiałam z beką, podobno jest dla niej jakiś dom. Facet. Nie znam szczegółów.
W razie czego jest tez dom z ogrodem pod Sochaczewem ale pies nie mieszka w domu tylko w budzie, bez kojca. Suczka ma byc wysterylizowana, jest starsza sunia, 16 -letnia z nowotworem.
Zawsze to jakaś opcja.

Posted

A wracając do Trymera to musze powiedzieć ze robi się z niego domowy psiak :D Chętnie wchodzi do domu, kładzie się mi pod nogami i jak ja jestem w domu to i ON chętnie jest w domu. Wczoraj już nie szczekał na telewizor, chyba się oswaja z tym pudłem. Jak drzwi do domu są otwarte to kładzie się na progu i drzemie :) Potrafi bardzo delikatnie brać smakołyki. Wieczorkiem jak idę z michą to skacze dookoła mnie i tak sobie podszczekuje cichutko zadowolony :) Grzecznie siada i czeka az postawię michę.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Juz mam info od Agi. Rzeczywiście Furia będzie adoptowana. Sterylka dzisiaj.

Ufff.

Ja bym ogłaszała gościa Trymera, w treści bym pisała, ze wykastrowany. Mogę się za to wziąc jak trochę pomogę Gosi ze szczeniakami.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ufff.

Ja bym ogłaszała gościa Trymera, w treści bym pisała, ze wykastrowany. Mogę się za to wziąc jak trochę pomogę Gosi ze szczeniakami.

Ja też pomogę...muszę się tylko trochę ogarnąć z bazarkami...a allegro ktoś już zrobił?

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ja też pomogę...muszę się tylko trochę ogarnąć z bazarkami...a allegro ktoś już zrobił?

Chyba nie. Tekstu też chyba nie ma jeszcze.

Posted

;) No to czekamy na ogłoszenia :)

A ja muszę wspomnieć pewien incydent wczorajszo- wieczorny... Trymcio jak zwykle wpadł sobie do domu i chyba zauważył że przestawiłam kwiatka spod telewizora pod biurko. Niewiele myśląc podniósł nogę i sobie psiknął... Byłam w szoku :crazyeye: bo to że Portos czasem tak robi to ja wiem ale że Trymer ?!! Może stwierdził że mu się podoba i zaakceptował przeprowadzkę kwiatka :evil_lol:

Posted

Owieczka napisał(a):
;) No to czekamy na ogłoszenia :)

A ja muszę wspomnieć pewien incydent wczorajszo- wieczorny... Trymcio jak zwykle wpadł sobie do domu i chyba zauważył że przestawiłam kwiatka spod telewizora pod biurko. Niewiele myśląc podniósł nogę i sobie psiknął... Byłam w szoku :crazyeye: bo to że Portos czasem tak robi to ja wiem ale że Trymer ?!! Może stwierdził że mu się podoba i zaakceptował przeprowadzkę kwiatka :evil_lol:

Bezbłędny jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cioteczki podrzućcie mi jeszcze jakis ONki do adopcji ... Powinien byc pies i tak do 3-4 lat najlepiej z dużą ilością czarnego albo zupełnie czarny. Jest jakiś aktualnie ?