Tora&Faro Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Na pewno jutro (dzisiaj;)) Owieczka nam napisze co u Trymcia:) pisałam do nich sms-a ale może nie zauważyła:) Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Tora&Faro napisał(a):Na pewno jutro (dzisiaj;)) Owieczka nam napisze co u Trymcia:) pisałam do nich sms-a ale może nie zauważyła:) Zauważyła tylko korzystała z pieknej pogody i wariowała z psami a potem miała gości a jeszcze potem przyjechały psiaki na hotelik. A jeszcze potem było bardzo późno i karmiłam psiarnię. A potem to padłam jak mucha... Zaraz obrobię foty :) Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Owieczka napisał(a):Zauważyła tylko korzystała z pieknej pogody i wariowała z psami a potem miała gości a jeszcze potem przyjechały psiaki na hotelik. A jeszcze potem było bardzo późno i karmiłam psiarnię. A potem to padłam jak mucha... Zaraz obrobię foty :) Następnym razem będę dzwonić:);)...tak myslę o jakichś odwiedzinach u chłopaka:) Czekam na fotki...:) Quote
mala_czarna Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 bela51 napisał(a):Wow ! To zalecanki, czy wprost przeciwnie ? Bawił się z moją Kostką :) :) Quote
bela51 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Czyli Trymerek rozkręcil sie na calego. Wspaniale, że chłopak taki szczesliwy ! Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Proszę bardzo, oto Trymuś:):):) I z Kostunią:) Quote
Cantadorra Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zycie Trymcia jest wypełnione głównie zabawą jak widać. Urocze zdjęcia, urocze obiekty :) A Kostuni chyba wpadł w oko :) Quote
Ewa Marta Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Super fotki! Z Trymcia jest wielki przystojniak;-) Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Super fotka - pokazuje jaki Trymcio ma stosunek do kotów:) Quote
Tora&Faro Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mala_czarna napisał(a):Yeah!! Kosteczka górą!! :evil_lol: Kobiety górą:evil_lol:...nie dała mu szans normalnie....;) Cantadorra napisał(a):Zycie Trymcia jest wypełnione głównie zabawą jak widać. Urocze zdjęcia, urocze obiekty :) A Kostuni chyba wpadł w oko :) Pieski mają prawdziwy raj u Owieczki:) Ewa Marta napisał(a):Super fotki! Z Trymcia jest wielki przystojniak;-) Boski jest:loveu: Quote
Recommended Posts