Bjuta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='mala_czarna']Ale cudny jest!!!! :) Cudny to on jest ale pojechał na krzywą gębę do Owieczki (nie było za bardzo innego wyjścia)! Brakuje 240 zł stałych deklaracji! Quote
Owieczka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No to drzemaczka... Taki kochany, spiący nochal :loveu: Quote
Owieczka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 :megagrin: Trymek wystraszył się telewizora... No uśmiałam się prawie do łez!! Trymcio siedział ze mna w domku bo zaczęło padać , właczyłam telewizor... najpierw było słychac głosy więc się żywo zainteresował, podszedł i nasłuchiwał. Potem pojawił się obraz a na nim ludzie. Trymek niewiele myśląc zaczął na nich szczekać :evil_lol::biggrina: No niezły typ jest :cool3: Nie ma to jak " Komisarz REX" :laugh2_2: Kochany mój cień... I przylepka :loveu: Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Słodki jak nie wiem, zakochałam się :loveu: znowu ;) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Trymer jest przepiękny:loveu: i strasznie kochany....aż serce rośnie jak się ogląda fotki:loveu::) Quote
Cantadorra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gusia, za 25 zł mozna zamowic pakiet ogloszen u Bounty. Kto zasponsoruje Trymerkowi ogloszenia? Please! Quote
mikoada Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Słodki jak nie wiem, zakochałam się :loveu: znowu ;) W nim sie po prostu nie da nie zakochac, cudny chlopak :loveu: Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cantadorra napisał(a):Gusia, za 25 zł mozna zamowic pakiet ogloszen u Bounty. Kto zasponsoruje Trymerkowi ogloszenia? Please! Kochana, ogłoszeniowo to mu same w sobie stanowimy mocną ekipę :) Trzeba pomyśleć nad tekstem i ruszamy ;) Tylko bez kastracji to ja go nie wydam ! Quote
Cantadorra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gusia nie chcesz malych Trymerków? Tata slodki to i dzieci bylyby slodkie? (Drażnię się) :) Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cantadorra napisał(a):Gusia nie chcesz malych Trymerków? Tata slodki to i dzieci bylyby slodkie? (Drażnię się) :) :):):):):) Chcę! Byłoby czym handlować ! ;) Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Pomogę ogłaszać tylko jakiś tekst trzeba wykombinować... Quote
Bjuta Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 propozycja tekstu TRYMER to wspaniały młody owczarek niemiecki. Ma około dwa lata. Nie wiemy nic o jego przeszłości - ale domyślamy się, że swoje pierwsze lata spędził bardzo szczęśliwie, bo jest kontaktowym, otwartym i wesołym młodzianem. Poznaliśmy go, gdy błąkał się na ulicach Pułtuska. Był dosyć zmizerowany fizycznie, głodny i brudny, ale nie smutny! Łatwo było nawiązać z nim kontakt i zaprosić do auta psich wolontariuszy. Trymer trafił w ręce fachowców, i błyskawicznie rozkwitł! [FONT=Arial][/FONT] Jest grzeczny jak aniołek! :loveu: Koty nie robią na nim żadnego wrażenia, nie zjada weterynarzy, nie wzbrania się przed kąpielą (choć zdecydowanie woli oglądać telewizję). Nie przepuszcza żadnego odcinka z komisarzem Rexem! ;) [FONT=Arial]Jest bystrzakiem - jak prawie każdy owczarek. Szybko się uczy i chętnie towarzyszy człowiekowi.[/FONT] [FONT=Arial]Bez kłopotów nawiązuje kontakt z innymi psami. Rozpiera go radość i energia.[/FONT] [FONT=Arial]Gdy się trochę rozochoci w zabawie zachowuje się jak wielki szczeniak![/FONT] [FONT=Arial]A jest dosyć dużym psem - w tej chwili waży 35 kg, a jeszcze z dwa, trzy chętnie nabierze. [/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo oddany i lojalny. [/FONT] [FONT=Arial]Bardzo lubi dzieci wszelkiej płci i wieku.[/FONT] [FONT=Arial]Czteromiesięczną dziewuszkę polizał w policzek, dziesięciolatkowi pozwolił się "dosiąść" zanim mama zareagowała. [/FONT];) [FONT=Arial]Swojej tymczasowej pani towarzyszy kiedy tylko może,[/FONT] [FONT=Arial]i bardzo dba, by nie stała jej się jakaś krzywda.[/FONT] [FONT=Arial]Trochę płacze, gdy musi zostać sam.[/FONT] [FONT=Arial]Jest bardzo grzeczny w aucie - nie wymiotuje, nie rozrabia.[/FONT] [FONT=Arial]Jest czujny, bystry i odważny. Całe życie przed nim - oby było szczęśliwe! [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT]agnieszka.ozadowicz@gmail.com tel. 510 833 888 Quote
mala_czarna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Fajny tekst!! Tylko to zdjęcie śpiącego Trymerka z podpisem czujny to chyba nie bardzo :) Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='Bjuta'][FONT=Arial]A jakie są? To od razu dopiszę. [/FONT] agnieszka.ozadowicz@gmail.com 510 833 888 Quote
Tora&Faro Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 To może Trymciowi na początek allegro rąbniemy?:) w zasadzie jest gotowe:) Bjuta tekst jest super:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Superowo, bardzo fajny tekst. Ale będzie telefonów :eviltong: Jedynie bym zostawiła 2 lata, nie 2-3. Quote
Cantadorra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mala_czarna napisał(a):Fajny tekst!! Tylko to zdjęcie śpiącego Trymerka z podpisem czujny to chyba nie bardzo :) Aż się uśmiechnęłam jak zobaczyłam tak zestawione zdjęcie i podpis :) Quote
Cantadorra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mysza 1 napisał(a):Superowo, bardzo fajny tekst. Ale będzie telefonów :eviltong: Jedynie bym zostawiła 2 lata, nie 2-3. Boję się, że zaraz rozdzwonią się durnie w pierwszej kolejności. Będą chcieli na łańcuch :mad: Quote
gusia0106 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Cantadorra napisał(a):Boję się, że zaraz rozdzwonią się durnie w pierwszej kolejności. Będą chcieli na łańcuch :mad: A to ja chętnie sobie z nimi porozmawiam :diabloti: Tak w ramach ciekawostki, wczoraj w sprawie innego psa zadzwonił do mnie Pan z pytaniem ile za niego chcę. Mówię więc grzecznie, że mu psy oddajemy za darmo, ale zależy nam żeby trafiły do dobrych domów, że wizyta, że umowa, a Pan do mnie, że jak oddajemy psa za darmo to wiadomo, że on nic nie wart więc na pewno nikt go nie weźmie.... Quote
Cantadorra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Gusia, to może brac chociaż 10 zł na szczęście? :) Bo trzeba przyznac, ze wiele osób myśli w tak stereotypowy sposób :) Quote
Ania i Kajber Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A co z kastracją? Chyba nie dacie bez? A może mówić, że pies kosztuje 150 zł i jest to kwota, za która będzie wykastrowany....:evil_lol: A do mnie w sprawie schroniskowej DON-ki Szanty dzwoniła Pani, która chciała "suczkę zdrową czyli płodną" .....:mad: Quote
Recommended Posts