Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Gdyby zbywały jakieś domki to pamiętajcioe o Aronku z mojego podpisu...

ANETTTA pisała do mnie, ze jej znajomy szuka ONka,ale w miare młodego - 3 lata,

Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za robienie bałaganu, ale mam pytanie: czy któraś z Was zalogowana jest na Owczarku? Takie 3 cuda w Klembowie są :(

Iga - ok. 5 lat

Tora - ok. 10 lat

Pola - ok. 3 lat. I nie ma ogonka :(

Posted

Ja jestem na owczarku ale tam nic się nie dzieje. Trzeba je poogłaszać, bo hotelować to już nie ma za co... Wydać po sterylce. Jak będzie kontakt do wolontariusza, można to skontrolować przynajmniej.

A coś o nich wiadomo? Jak do innych psów, dzieci? Bez tego cięzko będzie.

Posted

[quote name='mysza 1']Ja jestem na owczarku ale tam nic się nie dzieje. Trzeba je poogłaszać, bo hotelować to już nie ma za co... Wydać po sterylce. Jak będzie kontakt do wolontariusza, można to skontrolować przynajmniej.

A coś o nich wiadomo? Jak do innych psów, dzieci? Bez tego cięzko będzie.[/QUOTE]

Sterylek chyba nie robia. Z kasa ciężko. Dzieci tam nie ma, wiec nie ma jak sprawdzic.

Posted

[quote name='mala_czarna']Sterylek chyba nie robia. Z kasa ciężko. Dzieci tam nie ma, wiec nie ma jak sprawdzic.[/QUOTE]
Chodzi mi o to, żeby ktoś kto ogłasza, zebrał na sterylki, gdyby znalazł się chętny dom. To jeszcze można przeżyć, a może można odzyskać cześć z akcji Soemy?
A bez sprawdzenia to ja nikomu nie zaproponuję, są jakieś domy które nie bardzo sie nadawały dla Mai ale cos o psie musimy wiedzieć.

Sorry, Trymerek :loveu:

Posted

[quote name='mala_czarna']Owieczko, co u Trymerka słychać? Czy Kostka nadal zakochana??[/QUOTE]
Owszem, zakochana po uszy... Wczoraj znowu musiałam ja zagonić do domu bo wściekała się z Trymkiem w tym deszczu do późna :eviltong: I przetrzymałam ją trochę bo znowu obudziła mnie w nocy na wyjście a ja udawałam że śpię :diabloti: i panienka nie miała wyjścia i poszła spać> Natomiast o 5 rano jak zrobiłam pobudkę to tylko sie popatrzyła z wyrzutem że musi wstawać :evil_lol: A Trymek rano czeka na nią pod drzwiami i jak tylko wypada z domu to znowu się wściekają...

Trymek boi się kija a szczególnie bata...:-(

ostatnio jak ganiałam Rusałke ( klaczka)żeby troszkę się ruszyła to tak sobie pomachałam batem bo inaczej pani nie chce dupki ruszyć a Trymek ogon pod siebie i chodu do kojca :crazyeye: Biedaczek musiał kiedys dostać. No cóż było robic, połozyłam bata na ziemi i przywołałam Trymka , pokazałam na ręku , dałam do powąchania ale trzeba by z nim poćwiczyc , że bat nie gryzie...:shake:

Posted

[quote name='gusia0106']A ja będę napierać na kastrację. Kiedy?:)

Bo bez tego stoimy z ogłoszeniami.[/QUOTE]

Jak nic się nie zmieni to dzisiaj.... no i ta przepuklina też ma iśc pod nóż :D