Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']a ja poproszę zakończyć temat niedomówienia w sprawie karmy ... dziś już wiadomo jaka jest potrzebna ;)

arjuna w imieniu Dagiego serdeczne dzięki :Rose:[/QUOTE]

Nikt tu nie zagląda do chłopaka :-( A czy chociaż ta karma dotarła?

Posted

kurcze, no. ten mój znajomy miał ci dostarczyc piżamkę po fioneczce razem z lekami. miał być wczoraj w szczecinku ale jesli nie dotarł to muszę go znów ścigać...

Posted

Liczne pasozyty, to juz jakis punkt zaczepienia. Dobrze, ze wiadomo w ktora strone uderzac z leczeniem :) Mam nadzieje, ze teraz bedzie z gorki... sie usmialam z tego napalenca gwalcacego pracownikow :evil_lol:

Posted

w zasadzie te wyniki to dwa różne wyniki
wynik z laboklinu nie wróży źle ... natomiast te nacieki komórek histiocytarnych w drugim badaniu mnie przerażają

co tak naprawdę dolega temu maluchowi :( ...

Posted

[quote name='fioneczka']... natomiast te nacieki komórek histiocytarnych w drugim badaniu mnie przerażają

.[/QUOTE]
brzmi brzydko i nieprzyjemnie. kompletnie nie znam sie na takich wynikach, tez jestem ciekawa co one oznaczają.

Posted

[quote name='agaga21']brzmi brzydko i nieprzyjemnie. kompletnie nie znam sie na takich wynikach, tez jestem ciekawa co one oznaczają.[/QUOTE]

Komórki Mikulicza – komórki histiocytarne
Komórki Mikulicza układają się zwykle w guzek, tworzący ziarniniaka.

Posted

[quote name='mariamc']Dostaje ivermektynę smaruję go amitrazą i jakimś preperatem przeciwświądowym za 44pln i tak gadzina się drapie.[/QUOTE]
Te leki dostawała moja sunia na nużeńca, którego nie można stwierdzać na oko, trzeba robić zeskrobiny ze zmienionych fragmentów skóry. Oby udało się jednoznacznie ustalić co dolega Dagusiowi i żeby to były coś "niegroźnego"!