arjuna Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 czego najbardziej potrzeba psu?: karmy, odpowiednich szamponów, preparatów na pchły itp? Quote
pinkmoon Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dagi był dziś w bardzo dobrym humorze i pięknie nam się zaprezentował, radosny, przytulaśny i całuśny :) Quote
paros Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Dagi, nie wolno ganiac kotów, feeee :nono: Quote
andzia69 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Danusiu...ja wiem, ze nie masz miejsc...że cieżko itd...ale może..proszę - choć na chwilkę...niech poczuje głaski dobrego człowieka na swej ostatniej scieżce za TM:( nei mam pomysłu a tak mi go zal:( http://www.dogomania.pl/threads/186633-B.schorowany-i-stary-ASTEK-w-schronisku-!-Potrzebny-spokojny-k%C4%85t-na-stare-lata-!/page5 Quote
paros Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 andzia69 to przykre co go spotkało, kolejny astek w wielkiej potrzebie :-( Quote
Fiks Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='paros']Dagi, nie wolno ganiac kotów, feeee :nono: Dagi chyba nie lubi kotów. Quote
Fiks Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [video=youtube;OiCqXiQpsqw]http://www.youtube.com/watch?v=OiCqXiQpsqw[/video] Quote
pinkmoon Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dagi to taka słodkość, w której nie da się nie zakochać :) Mam nadzieję że ze skórą będzie już tylko lepiej... Quote
agnieszka32 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jejku, jaki słodziak :loveu: Wygląda już całkiem dobrze, skóra wygląda nieźle - to niesamowite :-o Quote
arjuna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 arjuna napisał(a):czego najbardziej potrzeba psu?: karmy, odpowiednich szamponów, preparatów na pchły itp? ponawiam pytanie, bo nie widzę odpowiedzi Quote
agaga21 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 arjuna napisał(a):ponawiam pytanie, bo nie widzę odpowiedzi arjuno, dziś rozmawiałam z danusią i wiem, że ona teraz będzie miała utrudniony dostęp do dogomanii. kontakt własciwie będzie tylko telefoniczny przez kilka dni. postaram się pamiętać i zapytać ją jutro czego daguś najbardziej potrzebuje. Quote
mariamc Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam.:oops: Dagiemu za jakiś czas będzie znowu potrzbna karma . Dzisiaj miał pobieraną krew. Czekamy cały czas na laboklin. Dostał steryd , bo znowu się drapie. Quote
arjuna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mariamc napisał(a):Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam.:oops: Dagiemu za jakiś czas będzie znowu potrzbna karma . Dzisiaj miał pobieraną krew. Czekamy cały czas na laboklin. Dostał steryd , bo znowu się drapie. dajcie adres do wysyłki i powiedzcie jaka karme kupić, to wam wyślę. zabezpieczony jest przed kleszczami? mam jeszcze 11 dawek preparatu na kleszcze do rozdania dla bullowatych psów bezdomnych-jeśli mu potrzeba, mogę mu wysłac 1 sztukę. jesli oprócz tego czegoś jeszcze brakuje, to dajcie znać. Quote
paros Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='arjuna']dajcie adres do wysyłki i powiedzcie jaka karme kupić, to wam wyślę. zabezpieczony jest przed kleszczami? mam jeszcze 11 dawek preparatu na kleszcze do rozdania dla bullowatych psów bezdomnych-jeśli mu potrzeba, mogę mu wysłac 1 sztukę. jesli oprócz tego czegoś jeszcze brakuje, to dajcie znać. Do Danusi lada dzień przyjedzie jeszcze jeden astek Dan bardzo chory i stary :cry: w bardzo dużej potrzebie :-( To może i dla niego poprosimy o dawkę na kleszcze :modla: link do jego wątku B. schorowany astek.... Quote
arjuna Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 potrzebuję adresu do wysyłki. bardzo chętnie wspomogę dana, preparaty są właśnie dla tego typu psów-tylko sie zgłaszać, a pomogę. Quote
agaga21 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='arjuna']potrzebuję adresu do wysyłki. bardzo chętnie wspomogę dana, preparaty są właśnie dla tego typu psów-tylko sie zgłaszać, a pomogę. ze strony schroniska: SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT ul.Rybacka 7 78-400 Szczecinek http://www.szczecinek.schronisko.net/kontakt.html Quote
agnieszka32 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 arjuna napisał(a):potrzebuję adresu do wysyłki. bardzo chętnie wspomogę dana, preparaty są właśnie dla tego typu psów-tylko sie zgłaszać, a pomogę. Adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT ul.Rybacka 7 78-400 Szczecinek Quote
paros Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Do Daga już nikt nie zagląda :-( A jak czuje się chłopak? Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 a ja dziś o dagusia pytałam :) ponoć czuje się dobrze, wyniki krwi dobre, reszty wyników jeszcze nie ma Quote
arjuna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='agaga21']ze strony schroniska: SCHRONISKO DLA ZWIERZĄT ul.Rybacka 7 78-400 Szczecinek http://www.szczecinek.schronisko.net/kontakt.html oba preparaty mam wysłac na ten adres? Quote
paros Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 arjuna napisał(a):oba preparaty mam wysłac na ten adres? Tak, bo oba psiaki są w Szczecinku. Może dopisz w nawiasie, że dla Dagiego i Dana. Quote
fioneczka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 paros napisał(a):Do Daga już nikt nie zagląda :-( A jak czuje się chłopak? zagląda cały czas z nadzieją na nowe optymistyczne wpisy Danusi Quote
Recommended Posts