Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pamiętam pamiętam ale nawet nie mam kiedy zajrzeć na wszystkie wątki praca, sesja w szkole i prawie wcale nie śpię, jak to się skończy będę częściej a na razie niestety rzadko, nawet na dogo nie buszuję w tej chwili tak jak wcześniej przez te egzaminy

Posted

Fela napisał(a):
Maciek jutro jedzie znów na zmianę opatrunku. Dziś już sobie zjadł połowę i rozwalił kołnierz.
Jesssssooooo..skąd ja to znam...mój Maciek (synuś "prywatny" taki sam buntownik i uparciuch...jak cos nie jets po jego mysli- to nie ma bata..;) Wiedzialyście jak Maciejka nazwac:):):)

Posted

Jest w hoteliku. Ale ani dt ani inna instytucja nie jest w stanie dyżurować przy psie 24 godziny na dobę, prawda? Bo spać też czasem trzeba.
Ten typ tak ma. Zdejmuje sobie wszystko i zawsze.

Posted

Fela napisał(a):
Jest w hoteliku. Ale ani dt ani inna instytucja nie jest w stanie dyżurować przy psie 24 godziny na dobę, prawda? Bo spać też czasem trzeba.
Ten typ tak ma. Zdejmuje sobie wszystko i zawsze.

No własnie tak myślalam:) Bo przeczytalam post, ze przydalby sie DT i "zdębiałam":)
Oczywiscie, ze "te typy tak maja"...i nic na to nie poradzimy:) Myslę, że to tylko kwestia dni- i bedzie ok:)

Posted

Wczoraj spędziłam z Maciejką trochę czasu, przy okazji była zmiana opatrunku. Łapka b. ładnie się goi. Wytarzaliśmy się na kanapie że nie wiem. Wykąpany i wyczesany jest naprawdę ładnym psem.

Posted

[quote name='idusiek']moze mu powoli domu szukac czy nie?

ciotki ucichły strasznie na jgo wątku :([/QUOTE]No, niestety to fakt, ze tu cisza straszna:)Cioteczki od Macieja pewnie bardzo zajete..a, ze u niego wszystko dobrze, to i nie piszątu co chwilkę..ja wchodze często i czytam,ale neiwiele jest do czytania więc i niewiele do napisania;):):)

Posted

No właśnie, trochu zajęte... Najnowsze wieści są takie: od wczoraj Maciek jest bardzo szczęśliwy.... Nie, niestety, domu nie ma jeszcze :-( Ale ma zdjęty kołnierz i opatrunek! Łapka pięknie się zagoiła i zaczyna się etap rehabilitacji. Przede wszytskim powinien zacząć ją delikatnie przynajmniej obarczać. Ale na razie nici. Lata na 3. Za to tak dziarsko, że nawet ogrodzenia pokonuje, żeby... no oczywiście wejść do domu i uwalić się na kanapie. Obiecuję zdjęcia, obiecuję... Wkrótce.