bianka0 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Owszem, to córeczka funi, która jest u nas w odwiedzinach :evil_lol::evil_lol: Dlatego sama ma do polecenia wszystkie psiaki z hoteliku :razz: Quote
agusiazet Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Latika, maszeruj na początek kolejki po domek!!! Quote
bianka0 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Latika i Tuptuś w oczekiwaniu na kolację :cool3: Quote
bianka0 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Męczenie małej Frytki :angryy: Męczenie Tuptusia i Oli Taka jestem drańska :p Quote
bianka0 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Jest bardzo spora :evil_lol:, a to dopiero czteromiesięczny szczeniak. Kiedy szczeka, to ma głos jak ze studni.Ta mała już budzi respekt.:p Quote
MaDi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Szkoda tylko,że nie czuje respektu i gnębi jamniki. Quote
funia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No tak ,Olka w domu nic nie pomaga .Więc dobrze ,ze chociaz u ludzi sie przysłuży ...:p Ech ,te nastolatki .Chociaz mnie się ciagle wydaje ,ze ja mam 20 lat ...:oops:.A prawda jest brutalna mam 17 więcej ...:placz: Quote
bianka0 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 funia napisał(a):No tak ,Olka w domu nic nie pomaga .Więc dobrze ,ze chociaz u ludzi sie przysłuży ...:p Ech ,te nastolatki .Chociaz mnie się ciagle wydaje ,ze ja mam 20 lat ...:oops:.A prawda jest brutalna mam 17 więcej ...:placz: Funiu,to z Ciebie smarkula:roll: Właśnie u dziewczyn odbyła się akcja. Ola wzięła sobie do łóżka Goliacika, który wrócił z podwórka z gówienkiem na kapciuszkach :angryy:. Jakbym nie doszła po śladach który to wrócił w takim stanie, to pewnie do rana nie zlokalizowałyby skąd ten piękny zapach.:razz: Pisk, wrzask i zamiana Goliata na Sonię. Quote
matrioszka2 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No, smarkula - nie da się ukryć.:diabloti: No i znowu Sonia zyskała.Skoro Ola nie może adoptować Soni - adoptuj Olę.:siara: Quote
bianka0 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 matrioszka2 napisał(a):No, smarkula - nie da się ukryć.:diabloti: No i znowu Sonia zyskała.Skoro Ola nie może adoptować Soni - adoptuj Olę.:siara: Funia by jej nie oddała :mad: Ale mogę adoptować przemiłego okrąglutkiego nastolatka, który jest też taki przymilny jak Goliacik, tylko mniej owłosiony :cool3: Quote
matrioszka2 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ta, na razie.Potem zrobi się z niego Goliat w wersji max.:diabloti: Pomyśl, ile taki naniósłby na kapciuszkach ... tego .... no .... :evil_lol: Żadnych chłopów.:mad: Quote
bianka0 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Tekst do ogłoszeń dla Danusi i wszystkich chętnych do pomocy ;) Myślę, że w ogłoszeniach musimy już używać imienia do którego suczka się przyzwyczaiła - Sonia Sonia. Młoda pięciomiesięczna suczka, znaleziona wiosną na ruchliwej ulicy, prawdopodobnie wyrzucona z samochodu. Sonia jest zdrowa, wesoła, bez przykrych przeżyć. Ma całkowite zaufanie do człowieka. Umie zachować czystość w domu, nie niszczy mebli, nie kopie w ogrodzie. Chodzi na smyczy, chociaż za tym nie przepada, ładnie jeździ w samochodzie. Wychowywana była z innymi psami i lubi ich obecność. Lubi dzieci, nie przejawia do nich agresji. Potrzebuje dużo ruchu i przestrzeni, bardzo lubi biegać i robi to szybko co umożliwiają jej długie łapy.Jest bardzo żywiołowa, jej młody wiek i temperament wymagają dużej przestrzeni. Sonia przebywa i śpi w domu, ale większość dnia chce biegać po dworze.Bardzo lgnie do człowieka, lubi pieszczoty i głaskanie, nie jest wybredna w jedzeniu. Sonia jest teraz ponad kolano, będzie dużym psem, prawdopodobnie do połowy uda. Ma piękną, zdrową jedwabistą sierść, zdrowe zęby, czyste oczy i uszy. Suczka przebywa obecnie w prywatnym domu tymczasowym w woj. lubelskim. Warunkiem adopcji jest wizyta w domu chcącym ją przygarnąć, oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Konieczność sterylizacji w wieku dziesięciu miesięcy. Pies nie będzie wydany na łańcuch ani do kojca. Możliwość pomocy w transporcie i sterylizacji. Quote
danka1234 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 nowe allegro dla Soni. http://allegro.pl/show_item.php?item=1155150731 alegratka kokosy Quote
bianka0 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='danka1234']nowe allegro dla Soni. http://allegro.pl/show_item.php?item=1155150731 Dziękuję Danusiu :loveu: Dzisiaj miałam mnóstwo telefonów z ogłoszeń ali123, ale większość osób chciało małego pieska. Jeden telefon był bardzo obiecujący i domek niedaleko mnie, mogłabym sunię zawieźć osobiście. Podesłałam link do wątku, żeby nowi właściciele przeczytali wszystkie wiadomości o Soni. Czekam na telefon. Quote
bianka0 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Tak Sonia bawi się z Tuptusiem, mogą tak kotłować się godzinami Quote
bianka0 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Tuptuś się nie daje, walczy dzielnie Taka jestem piękna Quote
MaDi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 bianka0 napisał(a):Dziękuję Danusiu :loveu: Dzisiaj miałam mnóstwo telefonów z ogłoszeń ali123, ale większość osób chciało małego pieska. Jeden telefon był bardzo obiecujący i domek niedaleko mnie, mogłabym sunię zawieźć osobiście. Podesłałam link do wątku, żeby nowi właściciele przeczytali wszystkie wiadomości o Soni. Czekam na telefon. Trzymam mocno kciuki. Quote
bianka0 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Na razie cisza, ale wolę, żeby nowy domek dokładnie się jej przyjrzał. Quote
MaDi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Lepiej aby byli pewni na 101% po co robić suni zbędne nadzieje. Quote
bianka0 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Sonia jutro po południu jedzie do nowego domu. Jest to 40 km od nas, więc zawieziemy ją z mężem sami :p Dzisiaj był jeszcze jeden telefon, od pana z Lublina,który chciał natychmiast po nią przyjechać, ale nic go nie interesowało jaka ona jest, tylko czy będzie duża. No i nr tel. zastrzeżony:shake: Quote
Recommended Posts