as_ko Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 bianka0 napisał(a):As_co jesteś wspaniała, dziękuję za odzew:loveu: Matrioszka jak zwykle czujna i zwarta :evil_lol: Dzięki ! Całe szczęście nie będę Cię musiała fatygować. Jedziemy z Sonią osobiście w niedzielę. Kobietka miała rzeczywiście problem z synem, jest koleżanką po fachu,liczne telefony wczoraj świadczą o jej zaangażowaniu. Dom już w trakcie przygotowań na wizytę Soni. Po dłuższej rozmowie z panią nie czuję już niepokoju, jestem podejrzanie spokojna. Od razu zrobiłabym wizytę przedadopcyjną dla Fabiana w Opolu Lub. I wizytę poadopcyjną dla Pilota w Kraśniku. Jeszcze raz bardzo Wam dziewczyny dziękuję.:p Bianko bardzo się cieszę, że osobiście sprawdzisz domek Soni :) wtedy będziesz spokojna że poszła w dobre, odpowiedzialne ręce. Jeśli będę mogła jakoś pomóc to koniecznie się odezwij. Mam nadzieję że puławski domek okaże się tym szczęśliwym dla suni. Jeśli możesz to napisz mi na pw gdzie Ci Państwo mieszkają albo nazwisko, może akurat to ktoś znajomy albo znajomy znajomego i coś będę o tej rodzinie wiedziała albo podpytam. Quote
danka1234 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Czekamy zatem do niedzieli na wiesci ale jesli masz takie dobre przeczucie to pewnie wszystko bedzie ok. Quote
bianka0 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Jazda samochodem nie jest mocną stroną Soni. Ale grzeczny piesek pawika puścił prosto w kieszeń na drzwiach samochodu. A tu łakomczuch czeka czy coś zostanie do wylizania z miseczki Goliacika Quote
bianka0 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Sońka została w nowym domu. A nasz dom stał się przeraźliwie smutny i pusty :roll: Relacje i zdjęcia wkleję później kiedy dam kolację sześciu które mi pozostały. Quote
agusiazet Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 bianka0 napisał(a):Sońka została w nowym domu. A nasz dom stał się przeraźliwie smutny i pusty :roll: Relacje i zdjęcia wkleję później kiedy dam kolację sześciu które mi pozostały. Mam nadzieję, że tym razem znalazł ją odpowiedni domek!!! I życzę szczęścia!!! Quote
as_ko Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 To świetna wiadomość :multi: Często jeżdżę tamtędy rowerem, więc będę zaglądać czy nie biega przypadkiem za płotem :) Przy okazji zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/190576-MEGA-BAZAR!-NOWE!-Bi%C5%BCuteria-torebki-psie-rzeczy-obrazki-akwarelki!-Do-1.09!?p=15156135#post15156135 Quote
matrioszka2 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No Sonia - tylko nie daj plamy.Już tam zostajesz i tego się trzymaj.;) Quote
bianka0 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='as_ko']To świetna wiadomość :multi: Często jeżdżę tamtędy rowerem, więc będę zaglądać czy nie biega przypadkiem za płotem :) Przy okazji zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/190576-MEGA-BAZAR!-NOWE!-Bi%C5%BCuteria-torebki-psie-rzeczy-obrazki-akwarelki!-Do-1.09!?p=15156135#post15156135 Dziękuję :p Nie da jej się tam nie zauważyć, już dzisiaj biegała po ogrodzie jak u siebie. Po za tym głosik ma niczego sobie, jak zaszczeka to budzi respekt. A Sońka to dopiero pięciomiesięczny szczeniak :evil_lol: Na razie nie dała plamy, ładnie dogaduje się z dziećmi i z panią. Jej najbliższym kumplem od razu stał się starszy Bartuś. Sonia będzie miała z kim się bawić, moje jamniki oprócz Tuptusia nie miały na to ochoty. Dzisiaj Sonię widzieli również dziadkowie, była grzeczna. Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Przepraszam że nie wstawiłam zdjęć, ale musiałam zrobić coś pilniejszego, on nie ma czasu . Zapraszam na bazarek staruszka - jamnika Jantarka http://www.dogomania.pl/threads/1905...=15157911#post Quote
MaDi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Miejmy nadzieję,że to TEN dom. Lecę zerknąć na bazarek. Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Sońka w nowym domku :loveu: Na razie wszystko w porządku, Pan Bartek bardzo zadowolony i Sonia również. Dzisiaj rozmawiałam przez telefon, wszystko na dobrej drodze, suczka niedługo nas zapomni, będzie żyła swoim życiem. Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Od razu czuła się jak u siebie , zarówno w domu jak i na podwórku:p Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Zaryzykuję i zmienię tytuł. SONIA :loveu::loveu::loveu: Quote
MaDi Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Przyjemnie zobaczyć uśmiechniętą mordkę, mam nadzieje,że tak już zostanie na zawsze. Quote
danka1234 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Widac ze dobrze sie tam czuje i miejsca do biegania ma pełno to sie wyszumi a i bedzie miała z kim a i biedne jamniczki wreszcie odetchna z ulga. Ale pewnie pusto i cicho sie zrobiło w domu bez tego zadymiarza. Quote
bianka0 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Bardzo pusto, nawet TZet stwierdził, że smutno bez niej. Maluszek i Tuptuś co jakiś czas robią obchód domu w jej poszukiwaniu :razz: Tam jej będzie lepiej, więcej miejsca i młodsze towarzystwo :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No to wyrównacie oddechy i znów powróci stary ład, spokój i porządek.Najwyższy czas.;) Quote
bianka0 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 U Sońki wszystko dobrze, wczoraj dzwoniłam, dzisiaj dostałam sms-a od nowej pani. Sonia szczęśliwa, dzieci też. :lol: Dzisiaj miałam smutny dzień. Za TM odszedł jeden z moich podopiecznych Filonek z hoteliku u Murki. Ten maluch nie doczekał swojego domu. Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Otrzymałam zdjęcia Sońki z nowego domu. Często mam od p.Agnieszki SMS-y, że wszystko jest w porządku. Jest psem kochanym i wesołym. Zresztą widać to na zdjęciach :lol: Quote
bianka0 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Dużo urosła, jest sporym psem. Jest piękna. Pamiętam jak dawała nam i moim psom wycisk, ale przy obecnej tymczasowiczce - Nuce to była pestka. Mąż bardzo tęskni za Sońką, lubił ją. Córka przyniosła Sonię z ulicy, a on schował ją do garażu zanim przyszłam z pracy. P. Agnieszka pisze, że Sonia jest bardzo grzeczna i posłuszna. Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 na tym zdjeci WIDAC..ona ma cos z jamnika Quote
bianka0 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 No cóż Anitko, z jamnikami się wychowywała :evil_lol: Quote
Recommended Posts