woźniak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Nuka przebywa w katowickim schronisku od 05.05.09.Jej numer schroniskowy:505/09. Nuka ma 3 lata. Jest bardzo wesoła i energiczna. Łagodnie nastawiona do ludzi i innych psów. Bardzo chętnie się z wszystkimi bawi. Lubi być głaskana. Przez to, że jest żywiołowa ciągnie na smyczy. Jednak, gdy się już z wszystkimi przywita uspokaja się. Sunia nadaje się raczej dla ludzi młodszych, ponieważ potrzebuje dużo ruchu. Kontakt w sprawie adopcji: madzia.mw@wp.pl 883-946-483 Zabawa w piasku:) Quote
xyz Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mam świetną fotkę Nuki::lol: Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać:evil_lol: Quote
xyz Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 jest, jest jama Negri! Wszystkie psiury teraz się w niej bawią:evil_lol: Quote
woźniak Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 nie no... spoko:D fotka bardzo... hmmm.. ładna xD hahahha:D w pełni przedstawia piękno Nuki:D:D Quote
maciaszek Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Zrobiłam Nuce cafeanimal :). A potem w trakcie przeglądania ogłoszeń tamże zauważyłam, że Nuka ma już ogłoszenie. Ale zostawiłam to swoje. Najwyżej będzie miała dwa ;). Aha, ważna uwaga - w tamtym ogłoszeniu Nuki jest napisane, że sunia jest w katowickim schronisku. Zmieńcie to, koniecznie1 W ogłoszeniach nie piszemy gdzie dokładnie znajduje się psiak! Quote
woźniak Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 dziękuje bardzo za ogloszenie:D :)) ja swoje juz poprawilam ;))) Quote
soboz4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Nuka na spacerze pilnuje swojej Pani, to fajny pies o wyjątkowo oryginalnej urodzie: Nuka bardzo lubi wodę: Quote
Misiek89 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No i do tego zmieniła trochę nastawienie do praktycznie wszystkich piesów :( ale trza próbować! Quote
Recommended Posts