Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Powoli zaczyna być gorzej...
Zaczynają sie problemy z oddychaniem.

:-(

Doddy, czy sa Wam potrzebne jakies środki finansowe na jej leczeinie, badania? Moęz robimy zbiórkę...

Posted

doddy napisał(a):
Powoli zaczyna być gorzej...
Zaczynają sie problemy z oddychaniem.

Z tego samego powodu rok temu umierał kotek mojej mamy i brata :-( . Ja do dziś uważam, że mój brat za długo czekał z podjęciem tej najtrudniejszej w życiu decyzji... Pod koniec on się praktycznie dusił zbierającą się wydzieliną. Najgorsze było to, że tak naprawdę nic nie można było mu pomóc, tylko takie czekanie na najgorsze :-( .

Posted

moja sunia od wykrycia czerniaka w mordce przeżyła tylko 2 miesiące...czerniak tak się rozpychał, ze wypychał jej zęby, poprzerastał do noska - wyglądała gorzej niż Mikusia. Ale jadła, biegała do..momentu jak przestała chodzic na tylne nóżki. nie mogłam na to patrzeć i podjęłam tą decyzję...ciężko było mi tym bardzie, że druga moja sunia też walczyła z nowowtworem...odeszła 3 dni później - też musiałam podjąć tą straszną decyzję - ale ona poddała się duzo wcześniej niz my...nie jadła nic.Tak więc w ciągu tygodnia straciłam swoje 2 psy naraz..dobrze, że moja trzecia astka chociaż mi została.. To bardzo ciężka decyzja, każdy by wolał by jego psiak odszedł sam, najlepiej we śnie..ale to w 99% niemożliwe:-( niestety....

Posted

U Mikusi w miare ok. To znaczy chodzi sobie słonko malutkie nie zawadzając nikomu, ale już sie męczy. Wczoraj rozwaliła sobie łapy.. :roll:
We wtorek przyjedzie Pan wet. :-(

Posted

nasza słodka mordka biega już z innymi pieskami za TM. Już nie ma bólu....nie ma cierpienia...jest jej dobrze.....

żegnaj mordko, byłaś taka grzeczna i łagodna...odpoczywaj teraz i wygrzewaj się w słoneczku......

Posted

:-( łezka mi się zakręciła...
ale wierzę , że biegasz teraz po niebieskich polach ...

Pamiętam Cię psina choć tak krótko było nam dane się znać .....:oops: