shirrrapeira Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dla Miki biedna sunia, ale przynajmniej teraz nie cierpi. Quote
bunia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Myślę,że Mikunia juz tam nie cierpi i biega po tych błękitnych łąkach szczęśliwa . Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za wszystko co dla niej zrobiłyscie:lol: Zrobiłyście naprawdę duuużo... Quote
Moriaaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mikuniu,dobrze,że już nie boli... Dla Ciebie dziewczynko ['] ['] ['] Quote
oktawia6 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='saskia'] Sunia jest z łódzkiego schroniska. Miała mieć dom w Sanoku. Dziś Myszon z mężem ją tam zawiozła. Jechali siedem godzin. Dom się jednak rozmyślił. Bo sunia jest za duża (wielkości spanielka) i za energiczna. Dom miał być forumowy, ale nie podaję tu nicka tej osoby, nie chcę kolejnej awantury:-( BŁAGAM O DOM DLA NIEJ. SUNIA MA NOWOTWÓR, UMIERA. ZOSTAŁ JEJ MOŻE MIESIĄC ŻYCIA. MOŻE NAWET NIE... Była u mnie jedna noc. Jest bardzo kochana. Uwielbia koty, lubi inne psy. Nie wiemy, co robić. :shake: :shake: :angryy: :angryy: :angryy: :shake: :shake: :shake: Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mikuniu, świetuj radosnie w tej pieknej krainie za TM Quote
Recommended Posts