Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M@d napisał(a):
Mimo spotykanej tu krytyki sugeruję spróbować następnym razem zrobić film w pokoju o lepszym oświetleniu.
Film jest tu: http://www.youtube.com/watch?v=82q_FUQvGZI
NIE stawiam diagnoz, ale namawiam do nieustawaniu w konsultacjach z wetami i niepoprzestawaniu na jednej diagnozie...
Masz 2 moje filmy do porównania:...

Prawda. Na kilku wątkach spotkałam się juz z tym, że są osoby, które krytykują takie wypowiedzi. "Takie" to znaczy takie jak M@da, moje...

Ale prawdą jest też, że M@D nigdy, powtarzam jeszcze raz: nigdy nie sugerował zaprzestania konsultacji u lekarzy czy też nie wypowiadał się autorytarnie na temat przypadłości żadnego z psów. Wręcz przeciwnie - zawsze namawiał do konsultacji.
Mi osobiście wszelkie opisy, filmy i sugestie M@da pomogły - dzięki temu po kilku latach od nowa rozpoczęłam wizyty u wetów, badania i szukanie właściwej diagnozy.
Opłaciło się. Dzieki temu, wiem, że mojemu psu nie musze juz podawac Luminalu, owszem, 8 lat był podawany, ale lepiej późno niz wcale.

M@d, mam nadzieję, że Twój psiak wyjdzie z tego cało... (czy chodzi o Lumpa? )

Posted

Dzięki Jambi za dobre słowo.
Co do Twojego pytania, to tak, chodzi o Lumpa.
Wczoraj miał już zdjęcie szwów i czuje się dobrze.
Mamy nadzieję, ze obrzydlistwo zostało wycięte tym razem całe i chłopak pożyje z nami jeszcze wiele lat ...

• 1 month later...
Posted

wiesz co ja już dawno czytałam o twoim psie i podsuwałam taką możliwość wetowi że to choroba Maniera ,ale on uparcie mi wmawia że to padaczka;/ ataki się nie powtarzają od ostatniego razu. Nie chce leczyć jej Luminalem ponieważ wiem jakie są skutki uboczne. będę musiała zaś iść do innego weta.
pozdrawiam :)