Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka - No to ja się właśnie dowiedziałam, że rodzice mają plany podobne do moich... Zła jestem, muszę przełożyć moją przeprowadzkę. :( Dopiero za jakieś 2 - 3 tygodnie kończy im się urlop. :(

Talucha - Ty, kurczę... Faktycznie! Yerby Ci w niej zaparzę. :D

Majkowska - A to w tym jest coś fajnego? Mnie to tak dobija i irytuje... Czego nie zrobię, gdzie nie będę to zawsze jest obok mnie Raszpla i memła tą piłkę, rzuca mi ją na kolana, piszczy, jęczy... Nigdy więcej owczarka, nie zniosłabym tego dłużej. :lol: Pies musi umieć zająć się sobą albo chociaż innym psem.

Posted

Podrzucę ci Waldka żebyś miała porównanie.
Ty ponosisz za nim piłkę , a on cię będzie miał w du i poleci biegać, albo lizać siury :diabloti:
To dopiero jest pieseczek :D

Posted

łoo jaki świetny domek, wręcz żyć i nie umierać :loveu:

To u mnie Gandzik i Ciap jest jak Raszpla.. ciągle łażą za mną z piłką.. dzisiaj leżałam na kocu i walnęłam focha na nich to zabawkę w rękę mi wciskały, a jak nie reagowałam to do buzi mi chciały włożyć i sprawdzały czy żyję :angryy:
Z to Sonia przez 2,5 godziny 3 razy zaaportowała, a tak to leżała i memłała piłkę i nie miała zamiaru się ruszyć... Mimo wszystko wolę zachowanie moich chłopaków...

Posted

Majkowska - Ależ ja mam porównanie, dlatego tak bardzo mnie irytuje jej zależność ode mnie. :lol:

kalyna - No tak, ja też nie chciałabym mieć psa, który leży i się nie rusza, ale takiego, który poprostu czasem potrafi zająć się sam sobą lub innym psem. Krasnal czasem na plaży pokopie w piachu, ale to czasem, czasem pogoni się z jakimś psem, powącha, ale to czasem, ale najcześciej gdy nie rzucam jej piłki ona leży koło mnie z miną sieroty i piszczy, wyje, jęczy, szczeka... Rzucą tą piłką we mnie, no wkurza mnie po prostu. :lol:

Kirinna - No fakt, nie chciałabym, żeby zwiewała. :eviltong:

Sonka95 - Dlatego braknie miejsca na mózg i samodzielność. :D

Wiecie... Byłam dziś na mini dogo spacerku, na psiej plaży w Orłowie... Obszczał mnie lab... Te psy same się proszą, żebym za nimi nieprzepadała. :) Właściciel nic, gapi się jak jego pies na mnie szcza, nawet mnie złamas nie przeprosił. Przeginka.

Posted

jaki skok na drugim:loveu:

To dobrze że cię obszczał, poprostu uznał cię za bardzo sympatyczną i zaznaczył jako swoją. Przynajmniej tak tłumaczyłam przyjaciółce jak ją obszczał mój Amorek :D

Zawsze mogłaś zdjąć spodnie i cisnąć nimi w faceta od tego psa z żądaniem żeby ci wyprał :evil_lol: To by mógł być całkiem fajny element zaskoczenia :evil_lol:

Posted

Majkowska - Element zaskoczenia to by był gdybym postanowiła oddać temu Labkowi. :D

Sonka95 - Nie szczekaniem... :lol:

Pojechałam dziś rowerem do Pucka, pogoda taka, że nie ma co psa męczyć przed wieczorem. ;) Na szczęście mam też drugiego ulubieńca, wycieczki z Cubem Pięknym i Wspaniałym są równie wesołe i ciekawe. :) Tym razem w dodatku wzięłam aparat i powiem Wam... Chybą więcej bez niego nigdzie nie pojadę. :)

Pojeździłam, w Pucku pożarłam łapczywie dużego loda oraz gorfa z bitą śmietaną i wiśniami w żelu. Matko, jakie to było cudownie pyszne. :lol:

Posted

Zakochana w nim jestem po uszy. :lol:
A dostałam go TYLKO dlatego, że powinnam jeździć na rowerze ze względu na moje kolana, bo poprzedni był za niski. No fartem mi się trafił. :D A marzyłam o nim od zeszłego roku. :loveu:

Przepiękny jest...

A rolki mam zamiar sobie bardzo niedługo kupić. :)
Jadę po pomarańczową yerbę, może nawet Cię kiedyś na nią zaproszę. :lol:

Posted (edited)

No nie wyglądają zbyt pięknie, ale liczy się funkcjonalność! :D

edit. Pozaśmiecam Ci piękną galeryjkę moimi paskudztwami :loveu:

Edited by Talucha
Posted

Sonka95 - Jak to na wybrzeżu. :)

Natalia - Może i to pedalskie z mojej strony, ale nr.1 jest u mnie wygląd urządzenia, potem dopiero funkcjonalność. :lol:
Nieee, nie zasmiecaaaj... :lol:

Za karę pokażę Ci wstępnie Drzewusa Chrystusa.

Mam nadzieję przez noc skończyć albo dopiąć do 3/4. :)

Talucha napisał(a):
Adresówka :cool2:
Oksywska! :D

Posted

Natalia - No to narysowałam całość, ale Jezus miał mordę azjaty (nie wiem jak to zrobiłam) więc ją szybko zmazałam i zrobiłam coś takiego:

Oczywiście skaner pozjadał cienie. ;) Potem zrobię zdjęcie, lepiej to wyjdzie.

magdabroy - okropny szczur :) A plaża to psia plaża w Orłowie. :lol: