Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]co ją tak zakurzyło? :)
http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Rasta/DSCF2996.jpg?t=1306600232

jaki szczęśliwy ryjek :loveu::loveu:
http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Rasta/DSCF3001.jpg?t=1306600762

Wszystko jest dla ludzi z tym że do wszystkiego trzeba mieć zdrowe podejście.
Przyznaję że lubię alkohol i zdarza mi się zagalopować, ba nawet czasem mam na to ochotę ale są to raczej rzadkie sytuacje.
Co do innych używek to mówię im nie ;) papierosów nie palę bo mi to kompletnie nie podchodzi, czasami ale bardzo rzadko do piwa zapalę ale to raczej już moja głupota się odzywa :evil_lol: Przez to że papierosy mi nie podchodzą to też innego rodzaju palone rzeczy mnie nie kręcą a cięższym syfem gardzę całkowicie...raz w życiu byłam na tyle głupia że spróbowałam i mam dość na resztę życia.
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]co ją tak zakurzyło? :)
http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Rasta/DSCF2996.jpg?t=1306600232

jaki szczęśliwy ryjek :loveu::loveu:
http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Rasta/DSCF3001.jpg?t=1306600762

Przyznaję że lubię alkohol i zdarza mi się zagalopować, ba nawet czasem mam na to ochotę ale są to raczej rzadkie sytuacje.
Co do innych używek to mówię im nie ;) papierosów nie palę bo mi to kompletnie nie podchodzi, czasami ale bardzo rzadko do piwa zapalę ale to raczej już moja głupota się odzywa :evil_lol: Przez to że papierosy mi nie podchodzą to też innego rodzaju palone rzeczy mnie nie kręcą a cięższym syfem gardzę całkowicie...raz w życiu byłam na tyle głupia że spróbowałam i mam dość na resztę życia.
[/FONT]
Zapieprza jak głupia to się kurzy za nią. :)

A ja zacytuję mojego polonistę.
"Jak to możliwe, że w cywilizowanym świecie, szkodliwą nikotynę pomieszaną z substancjami smolistymi można kupić w każdym sklepie a naturalne używki, które mają w dodatku działanie lecznicze są zakazane?"
Poza tym chyba weszła już ustawa, że można posiadać przy sobie małe ilości narkotyków.

Niedługo to będzie normalne jak piwo czy papierosy.

Jestem zła, spixelizowało mi zdjęcia...

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]bo ktoś ma większy interes w tym żeby ludzie papierochy palili ;)

niech no zgadnę... piłeczką ją ustawiałaś? :evil_lol:
http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Rasta/DSCF3064.jpg?t=1306604749

fajne konikowe i nie przesadzaj...mogło być zdecydowanie gorzej z tymi pixelami :)
[/FONT]
No i właśnie...

Ha! Nie!
Sama się ustawiła a piłeczka leżała gdzież po jej prawej. :lol:

Mogło byc gorzej, ale myślałam, że sobie wywołam czy cuś a tu pixele. :mad:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No i właśnie...

Ha! Nie!
Sama się ustawiła a piłeczka leżała gdzież po jej prawej. :lol:

Mogło byc gorzej, ale myślałam, że sobie wywołam czy cuś a tu pixele. :mad:
[FONT=Georgia]
Ja miałam w planie kiedyś jechać na hipodrom popstrykać foty koniszczom i je sobie potem wywołać ale jakoś nie mogę nigdy się zabrać w sobie i wyruszyć tam :roll:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
Co do innych używek to mówię im nie ;) papierosów nie palę bo mi to kompletnie nie podchodzi, czasami ale bardzo rzadko do piwa zapalę ale to raczej już moja głupota się odzywa :evil_lol: Przez to że papierosy mi nie podchodzą to też innego rodzaju palone rzeczy mnie nie kręcą a cięższym syfem gardzę całkowicie...raz w życiu byłam na tyle głupia że spróbowałam i mam dość na resztę życia.[/FONT]

Ja tam wiem, że papierosów nigdy nie tknę. Wiem jak smakują, ba za małolata próbowałam, ale teraz to jest jedyna rzecz w moim życiu, której jestem pewna-nigdy nie zapalę papierosa!!!
Mieszkam od 8 lat kilka km od Holandii, w Holandii pracuję. I wiecie co? Wszyscy się dziwią, że nie próbowałam marihuany. Ale mi wspomagacze do szczęścia nie potrzebne. A winko czy piwko piję, bo lubię.

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]O to nie jest głupia myśl. Miałam w zeszłym roku śmignąć ale coś nie wypaliło, może w tym roku się uda. Znajdę Was tam! :cool3:[/FONT]
Ja pewnie będe z Martyną. ;)
[quote name='magdabroy']Ja tam wiem, że papierosów nigdy nie tknę. Wiem jak smakują, ba za małolata próbowałam, ale teraz to jest jedyna rzecz w moim życiu, której jestem pewna-nigdy nie zapalę papierosa!!!
Mieszkam od 8 lat kilka km od Holandii, w Holandii pracuję. I wiecie co? Wszyscy się dziwią, że nie próbowałam marihuany. Ale mi wspomagacze do szczęścia nie potrzebne. A winko czy piwko piję, bo lubię.
Mi tez nie sa potrzebne, ale spróbować bym chciała, jestem ciekawa działania.

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny!
Dzisiaj też byłam na plaży, spacerek bardzo miły, a jeszcze milszy akcent na końcu. Spotkałam kolegę ze szkoły na którego bardzo lubię sie patrzeć. :diabloti: Wróciliśmy sobie razem.

I zgadnijcie kto został szczęśliwą posiadaczką czarnych dziesiątek? :loveu: No i obdrapanych pięt. :eviltong:

Posted

Kto by nie lubił na wysokiego przystojnego chłopaka. :)
Interesuje się fotografią, się dziś dowiedziałam, nawet umówiliśmy się, że za tydzień się przypadkowo spotkamy z aparatami. ;)