Onomato-Peja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='aganela']psiny widać,że zadowolone:) Chwilowo - owszem [quote name='Marta_Ares']zdjęcia z sanatorium swietne!! czekam na więcej....:evil_lol: sliczne te psiaki schroniskowe, szczególnie Gryzelda bardzo mi się podoba:loveu: :loveu: :loveu: W ciapkowie pełno pięknych psów, ale i coraz więcej adopcji. :loveu: [quote name='chi23']Gryzelda świetna:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT="Garamond"][FONT="Georgia"]Fajne psiska :) a Gryzelda mnie zauroczyła :loveu:[/FONT][/FONT] [quote name='Talucha']Moja Gryzelda !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Watsonek ma szczęście-podbija serca mnóstwa ludzi. Przed wczoraj był na co najmniej 2 spacerach :eviltong: A po Lugosim od razu widać, że łańcuchowy burek, ciągle te kółka kręci na smyczy:shake: No, Gryzelda to bardzo fajna psinka. Niestety, ale póki co Lugosi to mój ulubiony psiak i będe go brała za każdym razem gdy będe w Ciapkowie. Razem z Gryzeldą oczywiście. ;) [quote name='Ewa&Duffel']Uszy są po prostu nieziemskie :loveu: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Psota/DSCF9566.jpg?t=1302967141 Ano :D Uhh wykąpałam kota, zmieniłam raście opatrunek... Męczarnia. Kotu zeszła praktycznie cała grzybica!. :) Jeszcze kilka dni go poizoluję i posmaruję i pójdziemy na kontrolę. :) Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='chi23']Ale ładne zdjęcie:loveu::loveu: ;) Ładna modelka to i zdjęcie nawet. Trochę zeszłorocznej wiosny/lata : + smutny uziemiony Krasnal. Quote
Onomato-Peja Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Znalazłam fajne zdjęcie z ferii : Tęsknię za Chynowiem, Krasnal był przeszczęśliwy a ja mogłam łazić cały dzień i pstrykać. :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Ale nam nudno, zero spacerów, zero zabawy... Dzisiaj dla atrakcji wypuściłam na chwilę kota żeby Rasta go powkurzała. a kot całymi dniami robi to : Quote
chi23 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ładne masz rozrywki, wkurzanie zamulonego kota za pomocą psa:mad::diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 chi23 napisał(a):Ładne masz rozrywki, wkurzanie zamulonego kota za pomocą psa:mad::diabloti: Jakies trzeba mieć. Quote
anka11 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Doberek! Ja sobie tutaj zaglądam dość często, ale jeszcze się jakoś nie odważyłam odezwać. No, więc tero się odezwę i przy okazji zapiszę :lol: dodam tylko, że jestem fanką Twojego kota, jest przepiękny :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 O jezuuu... Dziewczyno wymiatasz z tymi fotkami nad morzem :loveu: I siwczuszki sprzed ilus tam stron tez mrrrr :loveu: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Purcel/DSCF9766.jpg?t=1303398710 Ja go cheeee :placz: Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='anka11']Doberek! Ja sobie tutaj zaglądam dość często, ale jeszcze się jakoś nie odważyłam odezwać. No, więc tero się odezwę i przy okazji zapiszę :lol: dodam tylko, że jestem fanką Twojego kota, jest przepiękny :loveu::loveu: Kot mi się też podoba dopóki nie zginie na miesiąc i nie wróci taki : A to jeszcze nie jest maximum jego możliwości. Czasem przychodził z raną 2cm, czasem nie miał kawałków skóry, czasem był cały zaropiały i kaszlał... Ucho miał tak pogryzione, że się na końcówce wywinęło i tak już zostało. Teraz ma przymusową emeryturę. [quote name=':: FiGa ::']O jezuuu... Dziewczyno wymiatasz z tymi fotkami nad morzem :loveu: I siwczuszki sprzed ilus tam stron tez mrrrr :loveu: http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Purcel/DSCF9766.jpg?t=1303398710 Ja go cheeee :placz: Fotki na plaży zazwyczaj mi wychodzą. Zapewne dlatego, ze nie latam jak głupia za psem i nie kombinuję tylko siadam sobie wygodnie i śledzę Rastę aparatem. Dlatego tak mi tęskno. Kocham spacery po plaży. Na najbliższy wybieram się na babie doły, bardzo tam ładnie tylko woda lekko zaściekowana. Ale do pływania przejdziemy się kawałek dalej na dzikie plaże. i zapożyczone od Taluchy Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Piasek wygladzony przez morze i psie laki odbite na nim.... czy moze byc cos piekniejszego laaaa....... Quote
anka11 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Purcel/DSCF7434.jpg?t=1303415594 i tak wygląda słodko jakby miał taki grymas na pyszczku - gorzej jeśli chodzi o zdrówko Teraz ma przymusową emeryturę. i co, przystosował się? oj, babie doły kojarzą mi się tylko z jednym :evil_lol: [SIZE="1"]openerem oczywiście Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Piasek wygladzony przez morze i psie laki odbite na nim.... czy moze byc cos piekniejszego laaaa....... Tak, pańcia biegająca na golasa, ciesząca się latem. :D [quote name='anka11']http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Purcel/DSCF7434.jpg?t=1303415594 i tak wygląda słodko jakby miał taki grymas na pyszczku - gorzej jeśli chodzi o zdrówko i co, przystosował się? oj, babie doły kojarzą mi się tylko z jednym :evil_lol: [SIZE="1"]openerem oczywiście Słodko... W najgorszych chwilach go grabkami głaskałam:diabloti: Przystosował, powiem więcej. Jak zabrałam go na spacer na kilka minut to kręcił się w kółko i miaukał a potem dał strzałę pod klatkę. :lol: Opener to kicha, nic ciekawego, przynajmniej dla moich uszu. Jedyny plus to ścieżka na babie zapełniona pieniędzmi i różnymi fantami. :D Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Biegalas na golasa? :evil_lol: A żeby raz. nawet nie sama. Bieganie, kąpanie się nago to totalne poczucie wolności. :D Czasem w lato sobie wybywam z koleżankami pod wieczór na plażę, kiedy już nikogo nie ma i... no cóż. ;P Quote
anka11 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Przystosował, powiem więcej. Jak zabrałam go na spacer na kilka minut to kręcił się w kółko i miaukał a potem dał strzałę pod klatkę. o, to bardzo dobrze :) bo pomyślałam, że skoro miał takie wędrówki to chce mu się dalej Opener to kicha, nic ciekawego, przynajmniej dla moich uszu. Jedyny plus to ścieżka na babie zapełniona pieniędzmi i różnymi fantami. haha, znalazłaś coś ciekawego? ja byłam tylko raz, bo akurat kilka zespołów mi się zgrało. Dobrze wspominam, ale obecnie zgadzam się, że kicha jeśli chodzi o zespoły, które ostatnio tam występują. Tyle, że ja jednak gustuję, mimo wszystko, w takich klimatach muzycznych, a z tego co wiem Ty nie(czytałam kiedyś Twój fbl hihi :evil_lol: ) Quote
Talucha Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Haha, ja znalazłam coś ciekawego... Idąc lasem g*wno na g*wnie :evil_lol: Ale w tym roku chyba otworzę mini bufet z kiełbaskami z grilla i będę sprzedawać to będę miała kasę na psa :diabloti: A tyle ludu wtedy obok przejeżdża i przechodzi... :evil_lol: A tak poza tematem, to jak tam moja Gryzelda i reszta Ciapkowskich :D ? Bo zamierzam do nich jutro jechać :) Quote
anka11 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 haha, to ciekawie ale od trzech lat jest na(?) kosakowie z tego co się orientuje :) Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 anka11 napisał(a):o, to bardzo dobrze :) bo pomyślałam, że skoro miał takie wędrówki to chce mu się dalej haha, znalazłaś coś ciekawego? ja byłam tylko raz, bo akurat kilka zespołów mi się zgrało. Dobrze wspominam, ale obecnie zgadzam się, że kicha jeśli chodzi o zespoły, które ostatnio tam występują. Tyle, że ja jednak gustuję, mimo wszystko, w takich klimatach muzycznych, a z tego co wiem Ty nie(czytałam kiedyś Twój fbl hihi :evil_lol: ) kasa, prezerwatywy, papierosy, zegarki, ludzie wszystko gubią Mój fbl to porażka :D Z tego co będzie na openerze ewentualnie podeszłoby mi Coldplay i to chyba wszystko... :: FiGa :: napisał(a):A nie boicie sie ze ktos nadejdzie? :D Zawsze chodzimy na sam koniec plaży, więc nawet jeśli to zdążymy zadziałać. Talucha napisał(a):Haha, ja znalazłam coś ciekawego... Idąc lasem g*wno na g*wnie :evil_lol: Ale w tym roku chyba otworzę mini bufet z kiełbaskami z grilla i będę sprzedawać to będę miała kasę na psa :diabloti: A tyle ludu wtedy obok przejeżdża i przechodzi... :evil_lol: A tak poza tematem, to jak tam moja Gryzelda i reszta Ciapkowskich :D ? Bo zamierzam do nich jutro jechać :) A fe! O to jest myśl. :D Nie byłam z nimi dziś. Sama bałam się brać,bo Lugosi od razy wypiernicza z kojca i bez osoby która by mnie asekurowała się bałam. Za to wzięłam jakiegoś astowatego który mi spierniczył na dzieńdobry. Lekko otworzyłam kojec żeby wsadzić rękę i go zapiąć a ten mnie staranował i sio do biura. Byłam posrana, kurde jestem tam nowa i taka niespodzianka... Nastraszyli mnie, ze agresywny i bym miała na sumieniu kilka psów, że rzeźnia itd. Ale okazało się, ze agresji w sobie nie ma, przynajmniej na spacerze tego nie pokazał. anka - nie wiem jak wcześniej, w zeszłym roku był na babich Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To bede wiedziec gdzie mam sie przyczaic z aparatem :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 :: FiGa :: napisał(a):To bede wiedziec gdzie mam sie przyczaic z aparatem :evil_lol: Hahaha. :D gwarantuję, że wyskoczyłby błąd pliku. Quote
Onomato-Peja Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Zakladzik jakis moze? :evil_lol: Żegnaj wolności. :) Quote
Recommended Posts